Upplev Club Eriks sköna kryssningar i Medelhavet

Club Eriks kryssningar i södra Europa ger er upplevelser på nära håll under de bästa årstiderna. Efter en kortare flygresa kan ni kryssa till någon av västra Medelhavets populära hamnar och städer, som historiska Rom, fartfyllda Barcelona, Amalfikusten eller franska Rivieran. Under vår och höst är vädret och värmen riktigt behaglig i östa Medelhavet. Från södra Italien till den grekiska övärlden och Adriatiska havets klarblå vatten från Venedig, Kroatien och Turkiet. Längden kan variera från långweekend till 10 dagar och du får chansen att maximera dina upplevelser. Allt från kultur, mat, sol och bad till flera intressanta platser, världsarv och sevärdheter i många olika länder under samma resa.

Vi har kryssningar med olika rederier under både vår, sommar och höst. Royal Caribbean och Norwegian Cruise Line för familjen, Celebrity och Princess Cruises för vuxna och par och Azamara eller Oceania för de som föredrar de små exklusiva fartygen. Vi har även resor med segelfartygen Starclippers och Sea Cloud.

Välj bland våra aktuella resor nedan.

Upptäck kryssningsfartygen Freedom of the Seas® och Azamara.

 

Våra aktuella Medelhavskryssningar:

Kryssning i Medelhavet som har allt – Barcelona, Ibiza, Rivieran, Florens & Rom


13 – 22 september 2017 | Barcelona – Ibiza – Marseille – Cannes – Nice – Florens – Rom

Den här kryssningen i Medelhavet har allt. Metropoler som Barcelona, Marseille & Rom. Vackra ön Ibiza med kristallklart vatten, fina stränder och hippiemarknad, chica Franska Rivieran med Cannes & Nice och kulturella Florens/Pisa i Italien.

Kryssning längs italienska Amalfikusten med Malta – Kreta – Santorini – Aten


1 – 11 oktober 2017 | Rom – Sorrento – Amalfi – Sicilien - Valletta - Kreta - Santorini - Aten

Amalfi – en av världens vackraste kuststräckor. Här andas atmosfären romantik och förnöjsamhet. Kryssningen gör vi med Azamara Journey, ett av de mest uppskattade kryssningsfartygen i världen.

Kryssningar i Medelhavet: Rom via Toscana & Rivieran till Barcelona i höst


13 – 21 oktober 2017 | Rom – Florens – Pisa – Portofino – Monte Carlo – Marseille – Sète – Barcelona

En skön höstkryssning i Medelhavet med Azamaras lyxkryssare. Vi börjar i Rom och upplever två dagar i Toscana. Kryssningen fortsätter till charmiga lilla Portofino och Monte Carlo. Innan vår sluthamn Barcelona njuter vi av Marseille och Sète i Frankrike.

Kryssning genom Suezkanalen med Röda havet, guldskatter i Luxor & världsarvet Petra


27 okt - 14 nov 2017 | Aten - Kreta - Suezkanalen - Egypten - Jordanien - Oman - Dubai

Mästerverket Suezkanalen som förenar Europa med Asien, guldskatterna i Luxor, världsarvstaden Petra i Jordanien, de fantastiska stränderna i Oman och det glasklara vattnet i Röda havet.

Kryssning med Azamara Quest från Lissabon till Barcelona


19 - 28 april 2018 | Lissabon - Portimao - Cadiz (Sevilla) - Gibraltar - Valencia - Barcelona

En härlig 8-nätters kryssning med det eleganta fartyget Azamara Quest genom Gibraltar sund, från Lissabon till Barcelona.

Kryssning via Amalfikusten & Kotorbukten – från Rom till Venedig med Azamara Quest


12 - 21 september 2018 | Italien - Grekland - Montenegro - Kroatien - Slovenien - Italien

Storslagna Rom, makalösa Amalfikusten, kulturrika Kotorbukten och vackra Venedig - på denna kryssning med Azamara ryms det mesta av det bästa.