Mat- och vinresor med Club Eriks – gastronomiresor under en weekend i Europa för en kulinarisk upplevelse

Club Eriks gastronomiska upplevelser är av oss unikt framtagna weekend-resor till platser och städer som erbjuder ett särskilt bra utbud av mat och dryck och restauranger med flera stjärnor i Guide Michelin. Baskien med Bilbao och San Sebastian i norra Spanien, Piemonte i Italien under tryffelsäsongen, Lyon, Bourgogne och Alsace i Frankrike och engelska landsbygden är våra återkommande favoriter.

Även ombord kryssningsfartygen är maten och drycken en väsentlig del av upplevelsen. Många av de mer exklusiva rederierna har restauranger som i sig erbjuder en unik matupplevelse under er kryssning. Ombord många av rederierna ingår även flera olika restauranger och dryckespaket.

Kom ombord Sea Cloud II:

Vi erbjuder alla våra kunder en lojalitetsbonus på 2 procent. Det gäller alla paketerade reseupplevelser som du köper hos oss – men även på alla övriga kryssningspaket, om du vill resa på egen hand. Gäller alla upplevelser med avresa från den 1 januari 2017.

Läs mer och boka Club Eriks gastronomiska mat- & vinresor

Våra aktuella resor för dig som är intresserad av mat & vin:

Club Eriks mat- och vinresor – kulinarisk weekend i traditionell miljö på engelska landsbygden


23 - 27 augusti 2017 | England

Club Eriks mat- och vinresor i Europa. Vi reser till engelska landsbygden och upplever en kulinarisk weekend i traditionella brittiska miljöer. En matupplevelse på högsta nivå är middagen på intima Le Champignon Sauvage med 2 stjärnor i Guide Michelin. Vår värd & ciceron är Mikael Nilsson.

Club Eriks mat- & vinresor – kulinarisk weekend – Strasbourg ~ Alsace


28 sep - 1 okt 2017 | Frankrike: Strasbourg ~ Alsace

Club Eriks gastronomi-resor i Europa. Den franska provinsen Alsace bjuder in till en kulinarisk weekend. Vi tillbringar några dagar i Strasbourg och Colmar och njuter av god mat både på stjärnkrogar och rustika värdshus.

Gastronomiresor – kulinariska Baskien – mat & vin med kunnig svensk guidning


4 - 8 oktober 2017 | Baskien i norra Spanien: Bilbao & San Sebastian

Club Eriks gastronomiresa med mat & vin till Baskien. Vi äter på en av världens bästa restauranger, Arzak i San Sebastián – 3 stjärnor i Guide Michelin. Vi går på museum, äter tapas, dricker cava och besöker en vingård.

Club Eriks gastronomiresor – kulinarisk weekend – Piemonte Italien


26 – 29 Oktober 2017 | Norra Italien: Piemonte

I Piemonte i norra Italien upplever vi en kulinarisk weekend. Regionen är en av Italiens stora vinregioner och här finns den åtråvärda vita tryffeln.

Vi reser till det oslagbart vackra Sydafrika i januari – färgrik rundresa med safari


19 – 30 jan 2018 | Kapstaden – Goddahoppsudden - Hermanus - Stellenbosch - Franschhoek – Madikwe Game Reserve - Johannesburg

En guldkantad upplevelse i ett land av kontraster, där bördiga vinodlingar, fantastisk natur och rikt djurliv möter glänsande metropoler och färgstarka townships.

Gastronomiresor – kulinariska Baskien – mat & vin med kunnig svensk guidning


18 - 22 april 2018 | Baskien i norra Spanien: Bilbao & San Sebastian

Club Eriks gastronomiresa med mat och vin till Baskien. Vi äter på en av världens bästa restauranger, Arzak i San Sebastián – 3 stjärnor i Guide Michelin. Vi går på museum, äter tapas, dricker cava och besöker en vingård.