Det breda spektrat av utbud och faciliteter ser till att det finns något att hitta på från morgon till kväll, för både stora och små. Ombord hittar du allt från klättervägg och träningscenter till skridskobana och handelsstråk på Royal Promenade.

FARTYG I VOYAGER-KLASSEN

MARINER OF THE SEAS

Mariner of the Seas® är ett fartyg i Voyager-klassen. Det breda spektrat av utbud och faciliteter ser till att det finns tillräckligt att hitta på från morgon till kväll, för både stora och små. Ombord hittar du allt från klättervägg och träningscenter till skridskobana och Royal Promenade – en lugn butiksgata i fyra däck som rymmer en rad butiker och kaféer. Därtill är utbudet för barnen enormt på fartygen i Voyager-klassen.

FAKTA OM MARINER OF THE SEAS
311 meter lång
21 hyttkategorier
138.000 bruttoton
1557 hytter
3114 gäster
15 däck

FACILITETER OMBORD
Pooler
Spa och friskvård
Träning
Barer och kasino
För barn
Shopping
Fart och spänning
Restauranger
Underhållning

HÖJDPUNKTER OMBORD

Isshow
Upplev en fantastisk isshow med professionella isdansare på isbanan som finns ombord.

Klättervägg
Ta chansen och prova dina klättringsfärdigheter på vår fantastiska utomhusklättervägg. Det är båda roligt och väldigt bra träning, och även om du är nybörjare eller erfaren klättrare kommer du garanterat njuta av utsikten 15 meter över däck.

Adventure Ocean®
Vårt Adventure Ocean-program är för barn i alla åldrar, från spädbarn till tonåringar, ser till att det alltid finns något spännande att göra hela dagen. Till och med när fartyget ligger i hamn, om du vill ta en utflukt eller ha lite tid för dig själv, så kan du alltid slappna av, med vetskapen att vår Adventure Ocean-personal tar väl hand om dina barn tillsammans med andra jämnåriga lekkamrater.

Giovanni`s Table
Traditionsfylld, familjevänlig och italiensk. Specialiserar sig på smaker från Toscana lagade med kärlek och modern touch.

Soldäck på kryssningsfartyget Mariner of the Seas

Passagerkapacitet:
Tonnage:
Längd: