Det är svårt att inte bli både nyfiken och fascinerad av den nästan mytiskt charmiga bilden av Kuba. En karibisk paradisö och ett land sprunget ur kolonialism, mångkultur och politiskt kaos som nu öppnar upp och åter bjuder in omvärlden till palmklädda stränder, doftande cigarrer och läskande romdrinkar. På gatorna färdas människorna fortfarande i de klassiska amerikanska 50-talsbilarna, i de kolonialklädda gränderna tränas unga stolta boxare, och i den sena kvällen ekar salsamusiken och passionerade par rör sig till de snabba rytmerna.

Efter tre nätter i Havanna beger vi oss mot kuststaden Cienfuegos där vi går ombord vårt Clipperfartyg Star Flyer, som kombinerar dagens moderna komfort med svunna tiders romantiska elegans.

PrintMed detta ståtliga fartyg kryssar vi runt bland vackra exotiska öar som bjuder på paradisliknande miljöer och vi gör strandhugg på spännande platser. På kvällarna äter vi goda middagar under en stjärnklar himmel och lyssnar till havet som brusar i fjärran.

Club Eriks värd ingår under hela resan.


DELA MED DINA VÄNNER:

DATUM

Från 24 januari 2018
Till 11 februari 2018

PRIS PER PERSON, del i dubbelhytt/dubbelrum

Kat. 1 / Main Deck
72.500:-
Kat. 2 / Clipper Deck
67.500:-

Avreseort

 • Stockholm
 • Köpenhamn
PROJEKTLEDARE
Peter Schellerer
peter.schellerer@cluberiks.se
08-20 55 00

I priset ingår

 • Club Eriks värd
 • Flyg Stockholm/Köpenhamn – Havanna//St. Maartens – Stockholm/Köpenhamn inkl. idag kända skatter och avgifter
 • 3 nätter på hotell Parque Central i Havanna inkl. frukost
 • Alla utflykter i Havanna och Trinidad enligt program
 • Alla transfers enligt program
 • 4 luncher och 2 middagar inkl. dryck i Havanna/Cienfuegos
 • Visum till Kuba och visumhantering
 • 14 nätters segelkryssning ombord Star Flyer
 • Helpension ombord exkl. dryck
 • Hamnavgifter, skatter och dricks ombord
 • Rundtur St. Maarten inkl. lunch
 • Dricks till chaufförer och guider
 • Lojalitetsbonus på 2% av resans pris

Tillägg

 • Tillägg Enkelhytt kat. 2  16.500:-
 • Avbeställningsskydd Gouda 5% av resans pris
 • Premium Economy på flyget 5.500:- per person

Vi reserverar oss för slutförsäljning och eventuella förändringar i program och pris som ligger utanför vår kontroll.

DELA MED DINA VÄNNER:
PRIS PER PERSON, del i dubbelhytt/dubbelrum
Kat. 1 / Main Deck
72.500:-
Kat. 2 / Clipper Deck
67.500:-
PROJEKTLEDARE
Peter Schellerer
peter.schellerer@cluberiks.se
08-20 55 00


KARTA

PRELIMINÄRA FLYGTIDER

DAG
FLYG
TIDER
FLYGTID
24 jan
Stockholm – Paris
06.20 - 09.05
2 tim 45 min
24 jan
Paris – Havanna
13.50 - 18.10
10 tim 20 min
10 feb
St. Maarten – Paris
16.50 - 06.05
8 tim 15 min
11 feb
Paris – Stockholm
09.15 - 11.45
2 tim 30 min

Vi flyger med Air France via Paris.
Hör av er till oss om ni vill flyga i Premium Economy eller Business Class.


KRYSSNINGSSCHEMA

DAG
HAMN
ANKOMST
AVGÅNG
27 jan
Cienfuegos, Kuba
-
-
28 jan
Cienfuegos, Kuba
-
- 20:00
29 jan
Till havs
-
-
30 jan
Montego Bay, Jamaica
- 09:00
- 17:00
31 jan
Port Antonio, Jamaica
- 10:00
- 19:00
1 feb
Till havs
-
-
2 feb
Till havs
-
-
3 feb
Santo Domingo, Dom. Republiken
- 09:00
- 18:00
4 feb
Till havs
-
-
5 feb
Till havs
-
-
6 feb
White Bay, Jost van Dyke
- 10:00
- 16:00
6 feb
Soper´s Hole, Tortola
- 17:00
-
7 feb
Soper´s Hole, Tortola
-
- 06:30
7 feb
Gorda Sound, Virgin Gorda
- 10:00
- 16:00
8 feb
Road Bay, Anguilla
- 10:00
- 17:00
9 feb
Gustavia, St. Barts
- 10:00
- 22:00
10 feb
Philipsburg, St. Maarten
- 07:00
-
DELA MED DINA VÄNNER:


KARTA

DAGSPROGRAM

Dag 1 • 24 jan
Havanna, Kuba

Vi lämnar Sverige och landar i Kubas huvudstad Havanna, eller La Habana som kubanerna själva säger, på kvällen lokal tid. Vi möts av vår lokala guide och gemensamt tar vi oss till vårt femstjärniga (kubansk standard) hotell, Hotel Parque Central, där vi checkar in. När vi fått landa lite på hotellet möts vi i lobbyn för gemensam middag, innan vi får njuta av en god natts sömn.

Kuba

Dag 2 • 25 jan
Havanna, Kuba

Efter en härlig frukost på hotellet beger vi oss ut på en spännande och intressant heldag i Havanna. Hotel Parque Central är mycket centralt beläget med gångavstånd till gamla Havanna och idag kommer vår guide visa oss flera av Gamla Stans mest kända platser, stora som små. Vi avnjuter en gemensam lunch i staden och på eftermiddagen får vi uppleva en guidad tur av Museo de la Revolución (Revolutionsmuseet).

Kvällen är ledig för egna aktiviteter.

Bil i Havanna, Kuba

Dag 3 • 26 jan
Havanna, Kuba

Idag efter frukost beger vi oss en bit utanför storstaden för att ägna förmiddagen åt den stora författaren, och både Pulitzer Price- och Nobelvinnaren, Ernest Hemingway. Vi börjar dagen med ett besök i Ernest Hemingways kubanska hem Finca Vigia, där han bland annat skrev sin klassiker ”Den gamle och havet”. Hemingway ska ha fått mycket inspiration till boken från fiskebyn Cojimar, till vilken vi fortsätter turen. Efter en gemensam lunch tillbaka i Havanna tar vi en promenad med vår guide längs strandpromenaden Malecon och får uppleva den färgglada konsten längs gatan Callejon de Hamel.

På kvällen samlas vi för en gemensam middag på Casa Miglis.

Dag 4 • 27 jan
Cienfuegos, Kuba

Efter frukost idag fortsätter vi resan på Kubas vackra landsbygd. Först gör vi ett stopp i Guam vid Playa Giron, som var en av landstigningsplatserna vid den för amerikanerna misslyckade Grisbuktinvasionen 1961, och besöker ett museum tillägnat den kubanska segern över ”Yankee Imperialism”.  Vidare reser vi till kuststaden Cienfuegos som grundades av fransmännen och kallas La Perla del Sur – Söderns pärla. Staden har varit ett centrum för socker-, kaffe- och tobakshandeln sedan tidigt 1800-tal och det historiska stadscentrumet finns med på världsarvslistan tack vare stadens neoklassiska arkitektur. Vi äter lunch på Palacio del Valle.

Kuba Vinales

I hamnen väntar segelfartyget Star Flyer, för ombordstigning cirka kl. 17:00. Vi sover på fartyget i natt men har ytterligare en dag på oss att upptäcka Kuba, innan vi sätter segel mot Jamaica.

Dag 5 • 28 jan
Cienfuegos/utflykt till Trinidad, Kuba

Idag gör vi en utflykt till staden Trinidad som utsågs till världsarv 1988 av Unesco. Vi tar en gemensam promenad runt Plaza Mayor, stadens centrum med kullerstensklädda gator bland världsarvsmärkta kolonialhus, och vi äter en gemensam lunch på Playa Ancon. Staden är en av öns äldsta, grundad av spanjorerna 1513, och en viktig handelshamn sedan 1600-talet. I mitten av 1700-talet, då sockret från plantagerna här blev en extremt efterfrågad handelsvara, ansågs dessutom staden som en av Kubas allra rikaste. ”Sockerboomen” medförde att tusentals slavar från Afrika fördes till Trinidad och guldåldern stod sig i över hundra år.

På eftermiddagen seglar vi iväg mot Jamaica.

Dag 6 • 29 jan
Till havs

Sov ut och njut av fartygets alla faciliteter under en heldag till havs.

Dag 7 • 30 jan
Montego Bay, Jamaica

St. John Karibien

Mo´Bay, som den kallas bland lokalbefolkningen, är en mycket fartfylld och populär semesterort på Jamaica. Här hittar ni eleganta restauranger, spännande butiker och sagolika stränder. I Montego kan ni fynda bland smycken, klockor och presentartiklar. Den bästa taxfreeshoppingen i staden finns i områdena City Centre och Half Moon Shopping Village.

Dag 8 • 31 jan
Port Antonio, Jamaica

Port Antonio ligger på Jamaicas nordkust och var tidigare en betydande exporthamn för bananer. Under 1920-talet blev denna hamnstad en populär mötesplats bland USA:s filmstjärnor och här njöt de av lata dagar på Winnifred Beachs vita stränder bland vajande palmer. Denna strand är fortfarande mycket populär och är väl värd ett besök. Om du inte vill ligga på stranden kan vi rekommendera att strosa längs med West och Market Street. Här kan du inhandla souvenirer och lokalproducerat hantverk.

Dag 9 - 10 • 1 - 2 feb
Till Havs

I två dagar befinner vi oss till havs. Ta ett dopp i fartygets pool, beställ en exotisk drink och ta dig tid att smälta alla de intryck som de senaste dagarna bjudit på.

Star Flyer

Dag 11 • 3 feb
Santo Domingo, Dominikanska Republiken

Santo Domingo räknas som Amerikas äldsta stad då den grundades redan 1496. Här rekommenderar vi ett besök i den gamla stadsdelen, även kallad Ciudad Colonial, som stoltserar med sina ståtliga spanska byggnader och vackra torg. I Ciudad Colonial finns de mest populära sevärdheterna såsom familjen Columbus hus, spanjorernas regeringsbyggnad, Casa Reales, fortet och katedralen. Längs med gågatan Calle el Conde hittar du butiker, caféer och gatuförsäljare. Vid Parque Colón ligger Boutique del Fumador som är känd för sitt enorma utbud av cigarrer. Dominikanska republiken är numera både störst och bäst på rökverken.

 

Dag 12 - 13 • 4 - 5 feb
Till havs

Passa på att njuta av alla faciliteter som står till buds ombord, nu när vi har två dagar till havs.

Dreamcatcher-Star-Flyer

Dag 14 • 6 feb
Jost van Dyke & Tortola, Brittiska Jungfruöarna

Under förmiddagen ankommer vi till Jost van Dyke, som en gång var ett gömställe för en holländsk pirat med samma namn. Jost van Dyke är en av de mindre Jungfruöarna och på dess södra del hittar vi The White Bay som erbjuder vita sandstränder och turkosblått vatten. Förutom ett fantastiskt strandliv finns här en mängd mysiga barer, caféer och restauranger och vi rekommenderar ett besök på den legendariska hamnbaren Foxys.

Efter en kort segling från Jost van Dyke ankommer vi till ön Tortola, som också tillhör de brittiska Jungfruöarna. Vi lägger till i den pittoreska staden Soper´s Hole och här stannar vi över natten. I Soper´s Hole marina finns många legendariska barer och restauranger där besökande seglare håller till. Stämningen är livlig och sjörövarhistorierna är många.

Dag 15 • 7 feb
Virgin Gorda, Brittiska Jungfruöarna

Tidigt på morgonen lättar vi ankar från Soper´s Hole och seglar vidare mot Virgin Gorda. Ön sägs ha upptäckts av Christopher Columbus 1493 och ska då ha döpts till ”den tjocka ljungfrun”. Med sina 20 kvadratkilometer räknas denna som en av de större Jungfruöarna och de cirka 3 500 människor som bor här livnär sig i första hand på turism. Virgin Gorda erbjuder vackra stränder, stigar och naturområden och i strandområdet Baths kan man beskåda fascinerade klippformationer.

Under eftermiddagen lättar vi ankar för att bege oss mot Road Bay och ön Anguilla.

Karibien

Dag 16 • 8 feb
Road Bay, Anguilla

Namnet Anguilla härstammar från ordet ål och enligt sägen tyckte Columbus att denna långa flacka ö med vita stränder påminde om en böljande ål- därav namnet. Ön har varit brittisk sedan 1650 och här kan man njuta av de paradisiska stränderna, paddla kajak, vindsurfa eller vandra.

Dag 17 • 9 feb
Gustavia, St. Barts

St. Barthélemy, eller St. Barts som den kallas, är en fransk ö känd för sina lyxiga resorts och hotell som lockar de rika och berömda. Ön upptäcktes av Christopher Columbus och döptes efter hans bror Bartolomeo. Mest intressant är kanske att ön varit en svensk koloni mellan 1784 – 1878. Staden Gustavia är döpt efter Gustav III och fler svenska namn och lämningar finns fortfarande på ön. De tre liljorna i öns vapen representerar Frankrike, och de tre kronorna representerar Sverige.

Dag 18 • 10 feb
Philipsburg, St. Maartens

Karibien St Maarten

Vi anländer Philipsburg på morgonen och efter frukost beger vi oss på en kort sightseeing med gemensam lunch. Härefter är det dags att bege sig mot flygplatsen för att resa tillbaka till Sverige.

Dag 19 • 11 feb
Ankomst Sverige

Planbyte i Paris under morgonen och sen är vi tillbaka i Sverige igen vid lunchtid.

Tack för denna gång!

DELA MED DINA VÄNNER:

Star Clipper & Star Flyer

Star Clipper och Star Flyer – de sanna Clipperfartygen som speglar sina stolta arv i varje tum av dess polerade mässing och glänsande metall. Stig ombord på ett unikt fartyg och upplev traditioner från det förflutna som går hand i hand med dagens bekvämligheter. Star Clipper och Star Flyer är moderna kryssningsfartyg på alla sätt och de har skapats för passagerare som älskar lyx, men även traditioner och romantik från den legendariska eran av segelfartyg. Clipperfartygen är båda 360 fot långa och för bästa komfort tar de bara 170 gäster.

Sail and deck plan Star ClipperTeknisk data

Tonnage:                            2,298
Längd:                                360 fot
Beam:                                 50 fot
Draft:                                  18.5 fot
Seglingsyta:                       36,000 kvadratfot
Masthöjd:                           226 fot
Personal:                            72
Passagerarkapacitet:        170
Master:                               4 Master, 16 Segel

Passagerkapacitet:
Tonnage:
Längd:


DELA MED DINA VÄNNER:

Macdonald Holyrood

Adress

Macdonald Holyrood

81 Holyrood Road
Edinburgh
EH8 8AU

Telefon +44131 550 4500
Besök hotellets hemsida

Loch Fyne Hotel & Spa

Adress

Loch Fyne Hotel & Spa

Inveraray
Argyll, Scotland
UK
PA32 8XT

Telefon 01499 302980
Besök hotellets hemsida

No.1 Charlotte Street

Adress

No.1 Charlotte Street

1 Charlotte Street
Port Ellen, Islay
PA42 7DG

Telefon 01496 300 120
Besök hotellets hemsida

Orbaden Spa & Resort

Adress

Gamla Orbadenvägen 86
820 11 VALLSTA

Telefon 46 (0)278-62 15 00
Hemsida

Orbaden Spa & Resort ligger mitt i Sverige och med en vidunderlig utsikt över Ljusnandalen och ”Hälsinglands riviera” Orbaden. Hit är det lätt att komma, endast ca 3 timmar från Stockholm hamnar ni i en riktig kulturbygd. Lokalerna och platsen är perfekt för er som vill konferera utan några störande moment men samtidigt med tillgång till mängder av anpassade upplevelser. Hela anläggning präglas av hälsingarnas gästfrihet och generositet. Här erbjuder vi ett tiotal olika konferenslokaler.
Gäster och personal är överens om att det är något magiskt med den här platsen. Om det är utsikten eller om det är något mer låter vi vara osagt. En sak är säker: Stress och vardagsbekymmer släpper redan när du står i hotellets lobby och skådar rakt in i Hälsinglands hjärta.
Några lite mindre och några större. Den största lokalen rymmer ca 150 personer i biosittning.
De erbjuder följande:

 • 98 bäddar i allt från specialdesignade sviter till ett eget litet pepparkakshus
 • 42 rum
 • Mötesrum, 10 konferenslokaler varav den största, Ugglan rymmer 150 personer i biosittning
 • Restaurangen, ligger vid en av Sveriges vackraste utsiktsplatser. Köket är renommerat för sin matlagningskonst, med stor omsorg om råvarorna, oftast med inslag av ortens specialiteter. Väl lagad husmanskost är viktig på Orbaden Spa & resort som också gärna låter sig influeras av det internationella köket. Genomgående för deras kök är att etik och miljö prioriteras. Bl.a. så skapar kockarna en fräsch meny med ”meatfree monday”, som tema.

Johannesbergs Slott

Adress

Johannesbergs Slott
762 95 RIMBO

Telefon +46 8 514 10 190
Hemsida

Johannesbergs Slott en timme från Stockholm, endast 20 minuter från Arlanda och 30 minuter från Uppsala. Detta är en konferensanläggning lättillgänglig för gäster från hela landet och världen. En föredömlig plats för möten, stora som små av riktigt hög kvalité.

De erbjuder följande:

 • 124 komfortabla hotellrum
 • 250 bäddar
 • Mötesrum, 11 konferenslokaler, och 14 praktiska grupprum. I deras största konferenslokal, Johannesbergssalen, ryms upp till 225 personer.
 • Restaurang, bankettmatsalen rymmer 225 personer sittande runda bord. De övriga 6 matsalarna har alla sin speciella karaktär. Franska matsalen, exklusiv chambre séparée, för sällskap upp till 11 personer. I paviljongen, med sin härliga atmosfär, finns det plats för 38 personer vid långbord. På den inglasade terrassen får 50 personer plats vid småbord. Vinterträdgården ligger i direkt anslutning till terrassen. Glasdörrarna mellan dessa går att skjuta åt sidan och skapar då ett ljust rum för 82 personer. Den röda matsalen erbjuder extra lugn och ro och har plats för 24 personer.
 • Hitta hit ››

Lastberget

Adress

Lastberget Konferens
Lastbergsvägen 35
746 91 Bålsta

GPS-kordinater
RT90
X: 6606044
Y: 1592390

WGS84
Lat N 59° 33' 51"
Lon E 17° 26' 22"

Decimal
Lat 59.5644
Lon 17.4395

Telefon 0171-41 77 00
Hemsida

Lastberget endast 45 minuter från Arlanda, Stockholm och Uppsala finner Du en kreativ mötesanläggning med personlig omtanke.

Lastberget byggdes 1984 och är ritad av Owe Svärd. Arkitektens tanke med konferensanläggningen var just ”mötet” och som en röd tråd följer rymd och flexibilitet i arkitekturen. Han har tagit med den vackra naturen och låtit berget komma in i byggnaden på flera ställen. Utsikten mot Mälaren är fantastisk och kan njutas från alla hotellrum, matsal och lounge.

När du kommer in på Lastberget möts du av en känsla av rymd och upptäcker att ingenting är omöjligt. Entréhallen passar utmärkt till t.ex. workshops, produktlansering, events och utställningar. Närheten till allt genomsyrar hela anläggningen.

De erbjuder följande:

  • 78 hotellrum
  • 130 bäddar
  • Mötesrum, 8 konferensrum där den största rymmer 130 personer, samt ett antal grupprum. Därtill kommer mängder med generösa utrymmen lämpade för diskussioner och flexibla mötesupplägg.
  • Restaurang, i den vackra matsalen med oslagbar utsikt över Mälaren ryms 150 personer
  • Hitta hit

Gullmarsstrand Hotell och Konferens

Adress

Gullmarsstrand
451 78 Fiskebäckskil

Telefon 0523-66 77 88
Hemsidan

Gullmarsstrand ligger så nära vattnet man kan komma, på en långsträckt brygga med utsikt över Gullmarsfjordens öar och vikar. Vårt unika läge vid havet skapar en känsla av absolut ro och absolut närvaro.

Gullmarsstrand är ritat av Gert Wingårdh, som lyckats skapa ett hotell som är ett med Bohusläns landskap, hav, himmel och ljus. Detta är i sig en inspirationskälla för våra konfererande gäster. Allt är stilla, lugnt, bekvämt och vackert.

Kombinationen effektiva konferenser och möten, kul och utmanande aktiviteter, sköna pratstunder vid havet och härlig sömn. Finns det ett bättre sätt att konferera? Vi tror inte det, mängder av våra konfererande företag återkommer till oss gång på gång.

Förutom en extremt god möteslogistik erbjuder vi upplevelser utöver det vanliga. Exempel på dessa är båtturer, skaldjurssafaris, bergsklättring, paddling i havskajak, cykling, teambildande aktiviteter mm.

Köket har naturligtvis kockar som är riktigt bra på havets mat. Skaldjuren och fisken hos oss är inte bara sådär underbart färsk, den är tillagad och serverad med absolut mästerskap. Och vi arbetar i möjligaste mån med kortresta råvaror utifrån säsong.

De erbjuder följande:

 • 81 rum
 • 150 bäddar
 • Mötesrum, 8 konferenslokaler där den största rymmer 200 pers, 8 grupprum samt ytor för socialt umgänge – verandan, biblioteket & fyren
 • Restaurang, max antal gäster 200 personer fördelat på 3 matsalar, 120 – 40 – 40.
 • Hitta hit: http://www.gullmarsstrand.se/om/hitta-hit/

Le Colombier, Colmar 4*

Adress

7 Rue Turenne
68000 Colmar, Frankrike

Telefon +33 3 89 23 96 00
Besök hotellets hemsida

Charmigt hotell i hjärtat av Colmar, i stadsdelen Petite Venice.

Les Haras Hotel, Strasbourg 4*

Adress

23 rue des Glacières
67000 Strasbourg, Frankrike

Telefon +33 3 90 20 50 00
Besök hotellets hemsida

Hotellet ligger inrymt i en historisk byggnad och var tidigare ett stuteri & ridskola (byggt på 1700-talet).
Byggnaden är K-märkt och varsamt förvandlad till ett modernt hotell.
Hotellets läge, väldigt nära den historiska stadsdelen ”Petit France” är perfekt.

Abando Hotel, Bilbao 4*

Adress

Colón de Larreátegui, 9.
48001 Bilbao, Spanien

Telefon +34 94 423 62 00
Besök hotellets hemsida

Trevligt hotell, centralt beläget i Bilbao – nära gamla stan, Guggenheim muséet etc.

Tryp San Sebastian Orly Hotel 4*

Adress

Plaza de Zaragoza, 4
San Sebastián, Spanien

Telefon +34 943463200
Besök hotellets hemsida

Hotellet har ett utmärkt läge, endast 50 meter från La Concha-stranden och en kort promenad från gamla stan.
Hotellet är beläget i de översta fem våningarna i ett 13-våningshus, med fin utsikt ut över staden.

Aparthotel Sultán

Adress

Avenida Arturo Rubinstein
29600 Marbella
Spanien

Telefon +61 2 9290 4000
Hotellets webplats >>

Detta hotell ligger endast ett par minuters promenad från stranden och härifrån kan du njuta av utsikten över havet och Sierra Blanca-bergen.

Aparthotel Sultáns luftkonditionerade lägenheter har kök med ugn, diskmaskin, tvättmaskin, brödrost, kaffebryggare, porslin, glas och bestick (observera att inga middagar är inkluderade). I lägenheterna finns även strykjärn, hårtork, satellit-TV, radio och safety box. Från vardagsrummet kommer man direkt ut till terrassen som är utrustad med bord och solstolar.

Daglig städning ingår och man får sängkläder och handdukar.

Hotellet erbjuder sina gäster både en inomhus- och utomhuspool, en exotisk trädgård samt spa, gym och bubbelpooler tillgängliga mot en extra avgift. I bottenvåningen på hotellet finns Sultán Lujos kafé som har utsikt över poolområdet och i trädgården finns en stor scen för liveunderhållning.

Hotellets gäster har tillgång till gratis wi-fi under vistelsen.

Det fashionabla Puerto Banus ligger endast en kort bilresa bort och du kan nå ett flertal golfbanor på 15 minuter med bil från hotellet.

Francis Hotel 4*

Adress

Queens Square
Bath, BA1 2HH
Storbritannien

Telefon +44 (0) 1225 424105
Besök hotellets hemsida

Hotellet består av sju sammanlänkade townhouses från 1700-talet, vid prominenta Queen’s Square i hjärtat av Bath.
Det är smakfullt och charmigt inrett.

Malmaison Hotel 4*

Adress

Bayshill Road
Cheltenham, GL50 3AS
Storbritannien

Telefon
Besök hotellets hemsida

Hotell ligger i centrala Cheltenham, i den fina stadsdelen Montpellier. Det är inrymt i en äldre, varsamt renoverad byggnad, inredningen är modern och smakfull.

Här finns en trevlig restaurang.

Hotel Emperador

Adress

Av. del Libertador 420
C1001 ABR Buenos Aires
Argentina.

Telefon +54 11 4131-4000

Hotellet ligger nära den kända Avenida 9 de Julio i det eleganta området Recoleta, med shoppingmöjligheter, museum och restauranger på gångavstånd. Hotellet har en trevlig trädgård, inomhuspool, gym & restaurang. Klassificering 5*.

Albergo dell’Agenzia, Pollenzo

Adress

Via Fossano 21
12042 Pollenzo, Italien

Telefon +39 0172 458600
http://www.albergoagenzia.it

Fyrstjärniga Albergo dell’Agenzia var en gång kung Carlo Alberto av Savojens sommarslott. Nu är det  hotell, vinkällare, centrum för Italiens första gastronomiska universitet och har en vacker trädgård i lantlig miljö.

Golden Palace, Turin

Adress

Via Dell'Arcivescovado 18,
10121 Turin, Italien

Telefon +39 011 5512111
http://www.goldenpalacetorino.com

Ett modernt 5-stjärnigt hotell i Turins gamla stadskärna. Inredningen är inspirerad av 2006 års olympiska spel.

BILBAO – Gran Hotel Domine 5*

Adress

Alameda de Mazarredo 61
48009 Bilbao, Spanien

Telefon +34 944 25 33 00
Besök hotellets hemsida

Gran Hotel Domine är ett mycket fint, 5-stjärnigt hotell med minimalistisk design & moderna faciliteter. Hotellet ligger alldeles intill Guggenheim Museet, ett stenkast från floden Nervión.

Hotel Regent Beijing*****

Adress

99 Jinbao St Dongcheng Dstrct, Peking, Beijing, 100005, Kina

Telefon +86 10 8522 1888
www.regenthotel.com/regent-beijing

Detta lyxiga hotell ligger i hjärtat av Beijing med ett perfekt läge till de flesta sevärdheterna.
Den välkända shoppinggatan Wanfujing ligger endast 4 minuters promenad bort,
och de berömda platserna Himmelska fridens torg och den förbjudna staden ligger bara två kilometer från hotellet.

Förutom en enastående utsikt över Beijing erbjuder hotellet sina gäster en stor inomhus pool och spa.

Ellenborough Park Hotel, Cheltenham, England

Adress

Southam Road,
Cheltenham, Gloucestershire, GL52 3NJ
England

Telefon +44 (0)1242 808738
www.ellenboroughpark.com

Ellenborough Park, ett femstjärnigt hotell i typisk brittisk lantlig, aristokratisk stil. De äldsta delarna av Ellenborough Park går tillbaka till 1500-talet. Hotellet ligger utanför Cheltenham, vid foten av Cotswolds högsta kullar.

Divi Aruba All Inclusive Resort

Adress

Divi Aruba All Inclusive
JE Irausquin Boulevard #45
Oranjestad, Aruba

Telefon 297-525-5200
www.diviaruba.com

Divi Resort ligger mitt på den kritvita paradisstranden Druif Beach, på östra Aruba där solnedgången glittrar i havet varje kväll.

Hotellet består av flera byggnader som ligger i en stor härlig trädgård och vill du inte svalka dig i det löjligt klarblå havet kan du välja mellan två poolområden.

10 restauranger och 7 barer serverar fantastisk mat och läskande drycker.

SAN SEBASTIÁN – Hotel de Londres y de Inglaterra 4*

Adress

Zubieta 2,
20007 San Sebastián

Telefon +34 943 44 07 70
Hotellets webbplats ››

BILBAO – Melia Bilbao 4*+

Adress

Lehendakari Leizaola 29,
Bilbao

Telefon +34 944 28 00 00
Hotellets webbplats ››

Hotel Pestana Casino Park 5*

Adress

Rua Imperatriz D. Amélia
9004-513,
Funchal

Telefon +351 218 442 001
Hotellets webbplats ››

The sophisticated Pestana Casino Park, designed by the great master of world architecture Oscar Niemeyer.

Very concerned with the integration of the hotel in the Funchal Bay area – and the fabulous garden-island – it is an amazing space, full of curves and symbolism, which makes your stay in Madeira absolutely unforgettable.

The sober and elegant rooms create a geometric contrast to lines which evoke Japan and balconies that make the imagination fly.

From here you can see the gardens, the sea, the mountains, the very nature that inspired the master, who endeavored to take the natural curves of Brazil to the world. Natural elements are present in the structure of the building itself: designed as a half moon around the sun-building, the Casino of Madeira, the continuous communication between spaces and their physical proximity help you experience a little more what Madeira is all about.

Hotel Fuerte 4*

Adress

Calle El Fuerte s/n
29602 Marbella (Málaga)
Spanien

Telefon (+34) 952 86 15 00
Hotellets webplats >>

Hotel Fuerte Marbella ligger vid stranden i hjärtat av Marbella, med gångavstånd till Venus strand, Playa de la Bajadilla och Marbellas marina.

Hotellet omges av en 400 kvm stor trädgård med utomhuspool. På hotellet finns även inomhuspool, bastu och en fräsch fitnessanläggning.

De luftkonditionerade rummen med havsutsikt som standard har minibar och värdeförvaringsskåp, och LCD-TV med satellitkanaler. Badrummen har badkar eller dusch, hårtork och gratis toalettartiklar.

Gäster har tillgång till kostnadsfri wi-fi (höghastighetsanslutning) på rummen.

DELA MED DINA VÄNNER:

Avreseort*

Stockholm
Köpenhamn

Resdatum*

24 januari 2018 - 11 februari 2018

Resenär 1

Observera att namnen måste stavas som i passet, tilltalsnamn med versaler!Kopiera uppgifter till nästa resenär

Pris per person

Om du reser ensam måste enkelhytt-/enkelrumstillägg under tillägg kryssas i (även om det bara är en förfrågan)

Kat. 1 / Main Deck: 72.500:-
Kat. 2 / Clipper Deck: 67.500:-

 • Tillägg Enkelhytt kat. 2  16.500:-
 • Avbeställningsskydd Gouda 5% av resans pris
 • Premium Economy på flyget 5.500:- per person

Vi reserverar oss för slutförsäljning och eventuella förändringar i program och pris som ligger utanför vår kontroll.

Jag vill ha faktura och bokningsbekräftelse via vanlig postgång
Jag vill ha faktura och bokningsbekräftelse via epost
Ja, jag godkänner Club Eriks särskilda villkor*