Thomas MartinVälkommen ombord på de sju havens absoluta drottning. Sea Cloud II är elegans, harmoni, gastronomi och passion helt utan kompromisser.
Under denna augustikryssning mellan Stockholm och Hamburg är temat ”Gastronomi & kaviar”. Ombord finns den prisbelönta och michelinstjärnebeströdda Chef de Cusine, Thomas Martin och kaviarkännaren Markus Rüsch.

Du mönstrar på i vår kungliga huvudstad, för att sedan segla till Klaipeda, Gdansk, Köpenhamn, Skagen, Kristansand och vidare till Hamburg, som är vår sluthamn.

I priset ingår seglatsen under nio nätter, del i vald hyttkategori, helpension ombord inklusive vin till måltiderna, dricks till besättningen, heldagstur i Hamburg med lunch samt flyg tillbaka till Stockholm eller Köpenhamn. Priserna gäller t o m den 30 nov, därefter sker en prishöjning med 2 500:-p/p.


DELA MED DINA VÄNNER:

DATUM

Från 9 augusti 2017
Till 18 augusti 2017

PRIS PER PERSON, del i dubbelhytt/dubbelrum

Hyttkategori E
54 900:-*
Hyttkategori D
59 900:-*
Hyttkategori C
63 900:-*
Hyttkategori B
75 000:-*
Hyttkategori A
83 000:-*

Avreseort

  • Stockholm
PROJEKTLEDARE
Tomas Jonsson
tomas.jonsson@cluberiks.se
08-20 55 00

I priset ingår

  • Flyg Hamburg – Stockholm/Köpenhamn inklusive alla idag kända skatter och avgifter
  • Nio nätters kryssning, i vald hyttkategori, ombord Sea Cloud II
  • Helpension ombord inklusive vin till måltiderna,
  • Roomservice 24 h ombord
  • Hamnavgifter, skatter och dricks ombord
  • Heldagstur med lunch i Hamburg

Priserna gäller t o m den 30 nov, därefter sker en prishöjning med 2 500:-p/p.

Tillägg

  • Tillägg Enkelhytt: (Hyttkategori F) på förfrågan
  • Tillägg Enkelhytt: (Hyttkategori E) på förfrågan
  • Tillägg Enkelhytt: (Hyttkategori D) på förfrågan
  • Tillägg Enkelhytt: (Hyttkategori C) på förfrågan
  • Tillägg Enkelhytt: (Hyttkategori B) på förfrågan
  • Tillägg Enkelhytt: (Hyttkategori A) på förfrågan
  • Avbeställningsskydd Gouda5% av resans pris
  • Semesterförsäkring (kontakta oss för pris)
DELA MED DINA VÄNNER:
PRIS PER PERSON, del i dubbelhytt/dubbelrum
Hyttkategori E
54 900:-*
Hyttkategori D
59 900:-*
Hyttkategori C
63 900:-*
Hyttkategori B
75 000:-*
Hyttkategori A
83 000:-*
PROJEKTLEDARE
Tomas Jonsson
tomas.jonsson@cluberiks.se
08-20 55 00


KARTA


Varmt välkommen att kontakta oss för ytterligare information om flyg.


KRYSSNINGSSCHEMA

DAG
HAMN
ANKOMST
AVGÅNG
09 aug
Stockholm
-
- 17.00
10 aug
Till havs
-
-
11 aug
Klaipeda (Litauen)
- 08.00
- 16.00
12 aug
Gdansk (Polen)
- 08.00
- 13.30
13 aug
Till havs
-
-
14 aug
Köpenhamn (Danmark)
- 08.00
- 13.30
15 aug
Skagen (Danmark)
- 14.00
- 18.00
16 aug
Kristiansand (Norge)
- 08.00
- 13.00
17 aug
Till havs
-
-
18 aug
Hamburg
- 08.00
-
DELA MED DINA VÄNNER:


KARTA

DAGSPROGRAM

DELA MED DINA VÄNNER:

SEA CLOUD II

Sea Cloud II är systerfartyg med det legendariska seglingsfartyget Sea Cloud, men har sin egna, mycket unika karaktär. Den kombinerar den höga standard som förväntas av ett modernt kryssningsfartyg med en unik atmosfär på ett romantisk segelfartyg.

Klassisk, nostalgisk & elegant.

En Windjammer ger dig känslan av gränslös frihet – en känsla som når sin höjdpunkt när du seglar över haven under bar himmel. Det är en känsla som hela tiden genomsyrar Sea Cloud II, manifesterad i livsstilen ombord på de fyra däcken, en avslappnad atmosfär med utrymmen för kontemplation.

Loungen, biblioteket, restaurangen, hytter och gymmet genomsyras alla av elegant komfort. Här finns många smultronställen att upptäcka.

Passagerare: max 94
Besättning: ca 65
Längd: 117 m
Antal segel: 23
Total seglingsyta: 3,000 m²

sea-clou-II-ship-900

Sea Cloud Cruises

Sea Cloud Cruises

 

Passagerkapacitet:
Tonnage:
Längd:


DELA MED DINA VÄNNER:
DELA MED DINA VÄNNER:

Thomas Martin

Thomas Martin, Chef de Cuisine at Jacobs Restaurante

“Points”, “stars”, “chef hats” and “wooden spoons” – the highest awards of all the most important international hotel and restaurant guides – are the outward signs of the most impressive “savoir cuire” that assures JACOBS RESTAURANT of a permanent place among the leading restaurants of Germany, a high and committing expectation which the Chef de Cuisine, Thomas Martin and Jacobs Restaurant fulfill every day.

Jacobs Restaurant owes its excellent reputation to Thomas Martin, who, born in the town of Mannheim, is a great believer in the light, classical cuisine with French influence that is so popular in these modern times. The fact that he is so outstandingly successful with this sophisticated mixture is due to his teachers – all great German artists of cuisine like e.g. Eckhart Witzigmann, Lothar Eiermann and Dieter L. Kaufmann.

The perfectionist is as well-known of his creativity in devising new dishes as for his accuracy in preparing them. His particular talents are fish specialties and the appropriate sauces. What Thomas Martin cooks appears quite simple but is yet of great perfection – straightforward and non-particularly elaborating. It is to this perfection and his creative use of fresh and seasonal products that he owes the inundation of awards with which Thomas Martin’s culinary art has been commended every year again as he was inter alia given the award of Gault Millau Deutschland “Chef of the year 2002”.

Markus Rüsch
Markus Rüsch,
Caviar Expert

Markus Rüsch was born 1964 in Hamburg and was raised there as well. After doing his A-levels he decided to do an apprenticeship as an industrial clerk, afterwards he received his degree in business administration with an emphasis on merchandising and tax law.

During his studies Markus already spent a lot of time in his parents company, the “Altona Caviar Import House” in Hamburg, which deals with the import and worldwide sales of caviar since 1925.

His passion for caviar then became his profession. Shortly after his studies he was fully integrated in the business.

From then on he traveled to many countries around the Caspian Sea and to the caviar production sites, where he gained a lot of knowledge about “his” product.

In April 2001 Markus Rüsch took over the “Altona Caviar Import House” from his father in the third generation. Today it is among the world’s leading trading houses for this noble product.

Avreseort*

Stockholm

Resdatum*

9 augusti 2017 - 18 augusti 2017

Resenär 1

Observera att namnen måste stavas som i passet, tilltalsnamn med versaler!



Kopiera uppgifter till nästa resenär

Pris per person

Om du reser ensam måste enkelhytt-/enkelrumstillägg under tillägg kryssas i (även om det bara är en förfrågan)

Hyttkategori E: 54 900:-*
Hyttkategori D: 59 900:-*
Hyttkategori C: 63 900:-*
Hyttkategori B: 75 000:-*
Hyttkategori A: 83 000:-*

  • Tillägg Enkelhytt: (Hyttkategori F) på förfrågan
  • Tillägg Enkelhytt: (Hyttkategori E) på förfrågan
  • Tillägg Enkelhytt: (Hyttkategori D) på förfrågan
  • Tillägg Enkelhytt: (Hyttkategori C) på förfrågan
  • Tillägg Enkelhytt: (Hyttkategori B) på förfrågan
  • Tillägg Enkelhytt: (Hyttkategori A) på förfrågan
  • Avbeställningsskydd Gouda5% av resans pris
  • Semesterförsäkring (kontakta oss för pris)
Jag vill ha faktura och bokningsbekräftelse via vanlig postgång
Jag vill ha faktura och bokningsbekräftelse via epost
Ja, jag godkänner Club Eriks särskilda villkor*