Antarktis med Club Eriks och Hurtigrutens kryssningar

Vissa upplevelser är ensamma i sitt slag. Kryssningar där förutsättningarna är de bästa för storslaget unika upplevelser. På Antarktis är det naturen och djurlivet som styr villkoren, vi är blott ödmjuka besökare.

För mer än 100 år sedan tävlade Amundsen och Scott om att komma först till Sydpolen. Sedan dess har det blivit lättare att ta sig till Antarktis, men det är trots allt få människor som besökt denna nästan helt istäckta kontinent. Jordens sjunde och för de flesta sista kontinenten att besöka, men inte få kommer tillbaka gång efter gång. 

Med Hurtigrutens expeditionsfartyg MS Fram kommer vi tätt inpå djurlivet i vattnet, på land och i luften som verkar oändligt. Här finns frustande valar, hoppande pingviner och glidflygande albatrosser i mängd.

Önskar ni en mer traditionell kryssning finns möjligheten att kryssa i vattnen utanför Antarktis med Celebrity Cruises Infinity och uppleva alla härligheter från däck.

Vi erbjuder alla våra kunder en lojalitetsbonus på 2 procent. Det gäller på alla paketerade reseupplevelser som du köper hos oss – men även på alla övriga kryssningspaket, om du vill resa på egen hand. Gäller alla upplevelser med avresa från den 1 januari 2017.

Läs mer och boka en upplevelse med Club Eriks färdledare.

Våra aktuella resor & kryssningar för dig som är intresserad av Antarktis:

Spektakulär kryssning i Sydamerika till Antarktis med Celebrity Infinity vintern 2018


17 jan – 5 feb 2018 | Argentina – Antarktis – Falklandsöarna – Uruguay

Ombord på det fantastiska kryssningsfartyget Celebrity Infinity gör vi en njutbar och spektakulär kryssning ner till Antarktis. Vi får också uppleva Falklandsöarna, Uruguay och Argentina.

Kryssning Antarktis & Argentina – med Hurtigruten till 66:e breddgraden syd


22 jan – 11 feb 2018 | Argentina - Antarktis

Oavsett vilka andra delar av världen du tidigare har varit på är Antarktis garanterat helt annorlunda. En isolerad kontinent med storslagen natur. Följ med på Hurtigrutens kryssning vintern 2018.

Spektakulär kryssning i Sydamerika till Antarktis med Celebrity Infinity vintern 2019


30 jan – 18 feb 2019 | Argentina – Antarktis – Falklandsöarna – Uruguay

Ombord på det fantastiska kryssningsfartyget Celebrity Infinity gör vi en njutbar och spektakulär kryssning ner till Antarktis. Vi får också uppleva Falklandsöarna, Uruguay och Argentina.