Upplevelser ”Down Under” i Australien och Nya Zeeland
– unikt djurliv, storslagna städer & milsvida naturmiljöer

Så långt bort och så unikt, men ändå så bekant. Australien och Nya Zeeland finns på mångas önskelista och vi på Club Eriks har under många år gjort flera resor och kryssningar hit. Följ gärna med oss nästa gång och upplev dessa länder som har så oändligt mycket att erbjuda. Det är svårt att göra länderna rättvisa med ord – de måste upplevas i verkligheten.

Rundresa och kryssning i perfekt kombination

Stora rundresan

På våra längre resor upplever vi Australiens rika djurliv, provsmakar några av Australiens absolut bästa viner och ser spännande naturfenomen som världsarvet Uluru (Ayers Rock), innan kryssningen runt Nya Zeeland. På Nya Zeeland görs intressanta och natursköna stopp på både nord- och sydön, och givetvis går fartyget in i det svindlande fjordlandskapet på landets sydkust.

Lilla rundresan

På våra kortare resor njuter vi av de vackra metropolerna Sydney, Adelaide, Melbourne och Auckland, och besöker de närliggande Blue Mountains, innan kryssningen. De flesta rederierna finns representerade i området men vi på Club Eriks genomför våra resor främst med Celebrity Cruises fartyg Solstice, eller med Azamara.

Club Eriks lojalitetsbonus

Vi erbjuder alla våra kunder en lojalitetsbonus på 2 procent och det gäller på alla paketerade reseupplevelser som du köper hos oss.
Gäller alla upplevelser med avresa från den 1 januari 2017.

Club Eriks aktuella resor till Australien & Nya Zeeland

Kryssning med Celebrity Cruises
– Australien, Tasmanien & Nya Zeelands fantastiska öar


4 - 26 november 2020 | Sydney - Eden - Melbourne - Hobart - Dunedin - Christchurch - Wellington - Tauranga - Auckland

Följ med på vår resa och kryssning till Australien, Tasmanien och Nya Zeeland. Upplev metropolen Sydney, Australiens rika djurliv, goda viner, härliga stränder och vackra Nya Zeeland. En oförglömlig resa.

Kryssning norra & östra Australien – Celebrity Eclipse från Singapore


21 november - 11 december 2020 | Singapore - Darwin - Cairns - Airle Beach - Newcastle - Sydney

Följ med till vackra och upplevelserika Australien, där Stora barriärrevet sträcker sig som ett pärlband längs kusten. Denna lyxiga och avslappnande kryssning med Celebrity Eclipse tar oss från metropolen Singapore till härliga Sydney. Natur i Darwin, stränder i Airlie Beach Whitsundays och regnskog i Cairns.

Rundresa i Australien och lyxkryssning runt Nya Zeeland med Celebrity Cruises


3 - 28 januari 2021 | Australien & Nya Zeeland

Upplev den ultimata kombinationen av Australien och Nya Zeeland. Rundresa till några av Australiens mest intressanta och iögonfallande platser och kryssning med Celebrity Solstice runt Nord- och Sydön på Nya Zeeland. Goda viner, metropolen Sydney, vacker natur, spännande djurliv, kultur.