Kryssningar till mytomspunna Bahamas
– privata öar, bändande vita stränder & vackra korallrev

Bahamas cirka 700 öar och holmar ligger omgärdade av korallrev i det kristallklara, turkosblå havet mellan Florida och Kuba. Ögruppen var i slutet av 1600-talet och början av 1700-talet det viktigaste tillhållet och fristaden för pirater, som fann de många öarna och sunden mellan dem speciellt lämpliga att lurpassa på intet ont anande skepp från de europeiska kolonierna på sin väg till Europa.

Några av de många öarna

Bland de många öarna som ingår i Bahamas är cirka 30 bebodda, och de flesta invånarna bor på öarna New Providence och Grand Bahama. New Providence är den mest exploaterade ön och här finns huvudstaden Nassau. På Grand Bahama ligger landets andra största stad, Freeport. Den största ön är Andros. Cat Island, Inagua, Crooked Island, Long Island och Mayaguana är några andra.

Rederiernas egna paradis

Både Royal Caribbean och Norwegian Cruise Line har privata öar i Bahamas som är speciellt anpassade just till kryssningsresenärer. Kryssar man med något av Royals fartyg är Perfect Day CocoCay garanterat inkluderad i kryssningsrutten och kryssar man med NCL är garanterat Great Stirrup Cay inkluderad i rutten. Båda öarna är fulla med aktiviteter, äventyr, sköna strandhäng och restauranger.

Club Eriks lojalitetsbonus

Vi erbjuder alla våra kunder en lojalitetsbonus på 2 procent och det gäller på alla paketerade reseupplevelser som du köper hos oss.
Gäller alla upplevelser med avresa från den 1 januari 2017.

Club Eriks aktuella resor till Karibien/Västindien

Kryssning från San Diego genom Panamakanalen till Centralamerika & Florida


12 – 29 november 2020 | San Diego – Mexiko – Guatemala – Costa Rica – Panamakanalen – Colombia – Florida

Karibisk värme, spännande regnskog, vita stränder och svalkande blått hav. Denna kryssning genom Panamakanalen har ett paradis för alla smaker och ombord Celebrity Summit njuter vi av fartygets bekvämligheter och fantastiska service.

Fira jul & nyår Karibien & Centralamerika – kryssning med Celebrity Cruises


22 dec 2020 - 5 jan 2021 | Fort Lauderdale – Mexiko - Grand Cayman - Colombia - Panama - Costa Rica - Honduras

Fira jul & skåla in det nya året i Karibisk värme på en njutningsfull kryssning med Celebrity Reflection. Vi besöker paradis i Karibien & Centralamerika. Upplev härliga stränder på Grand Cayman, frodig regnskog i Costa Rica & spännande mayakultur i Mexiko.

Kryssning med Princess Cruises genom Panamakanalen
Fort Lauderdale – Los Angeles


2 jan - 18 jan 2021 | Fort Lauderdale - Colombia - Panama - Costa Rica - Nicaragua - Mexiko - Los Angeles

Följ med på kryssningen med Island Princess genom Panamakanalen, som har något för alla. Vi får se pastellfärgad kolonialarkitektur i Colombia, fascineras av fantastisk regnskog i Costa Rica och njuta av härliga stränder i södra Mexiko.

Kryssning i södra Karibien med Celebrity Equinox – en resa bland exotiska paradisöar


16 jan - 30 jan 2021 | Florida - St Lucia - St Kitts - Barbados - Grenada - Antigua - Amerikanska Jungfruöarna

Lämna vintermörkret i Sverige för en härlig kryssning med Celebrity Equinox bland södra Karibiens paradisöar. Njut av sol, bad, snorkling och att bara vara på öar som St Lucia, St Kitts, Barbados, Grenada, Antigua m.m. Club Eriks svenska värd är med på resan.