Kryssningar till exotiska Västindien, Centralamerika & Kuba
– vackra paradisöar, rik kolonialhistoria & läskande romdrinkar

Många som tänker på lyxkryssningar tänker på Västindien och Karibien. Här finns flest fartyg och kryssningar som avgår årets alla dagar från Miami, Fort Lauderdale, Tampa och New Orleans, men även från Puerto Rico och från Havanna på Kuba. Hundratals unika paradisöar och rederiernas egna semesterparadis erbjuder allt från total lyx och avkoppling till fartfyllda äventyr. Många kryssar i Karibien med familjen och barnbarnen men det enorma utbudet ger alternativ för alla önskemål.

Kombinera sol & bad med kultur och intressant historia

På Club Eriks väljer vi ut de rutter som vi tycker är de mest intressanta, från 7 till 14 dagar. Ofta erbjuder de en kombination av sol och bad på paradisstränder med möjlighet till kultur, historia och intressanta utflykter i Centralamerika. Det är lätt att förlänga kryssningsresan med en vecka i Florida om så önskas. Vi har kryssningar med olika kryssningsrederier året runt där Royal Caribbean och Norwegian Cruise Line passar för familjen, Celebrity Cruises och Princess Cruises passar för vuxna och par, och Azamara eller Oceania passar för er som föredrar de små exklusiva fartygen. Vi har ofta även resor med segelfartygen Starclippers och Sea Cloud.

Ibland erbjuder vi även kryssningar till Kuba – denna karibiska paradisö som är sprungen ur kolonialism, mångkultur och politiskt kaos. Upplev palmklädda stränder, doftande cigarrer och läskande romdrinkar. Amerikanskregistrerade kryssningsfartyg får enligt nya regler inte lägga till på ön men övriga rederier är fortfarande välkomna. Kuba är ett resmål som bara måste upplevas!

Läs mer om Karibien här ››

 

Vi erbjuder alla våra kunder en lojalitetsbonus på 2 procent och det gäller på alla paketerade reseupplevelser som du köper hos oss.
Gäller alla upplevelser med avresa från den 1 januari 2017.

Club Eriks aktuella resor och kryssningar till Centralamerika, Karibien/Västindien och Kuba:

Kryssning i Karibien & Centralamerika – regnskog, mayakultur & exotiska stränder


9 - 22 februari 2020 | Florida – Grand Cayman – Colombia – Panama – Costa Rica – Mexiko – Florida

Vi beger oss till Karibiens värme med Celebrity Reflection för en njutningsfull kryssning där vi besöker paradis i Karibien och Centralamerika. Upplev härliga stränder på Grand Cayman, frodig regnskog i Costa Rica och spännande mayakultur i Mexiko. Bland mycket annat.

Kryssning Centralamerika – genom Panamakanalen med Princess Cruises


28 feb - 16 mar 2020 | Los Angeles – Mexiko – Nicaragua – Costa Rica – Panama – Colombia – Fort Lauderdale

Följ med på kryssningen i Centralamerika som har något för alla – härliga stränder, unika kolonialstäder och fantastisk regnskog. Vi upplever Mexiko, Nicaragua, Costa Rica och Colombia, och en av höjdpunkterna på vår resa är när vi kryssar genom Panamakanalen.

Kryssning från San Diego genom Panamakanalen till Centralamerika & Florida


12 – 29 november 2020 | San Diego – Mexiko – Guatemala – Costa Rica – Panamakanalen – Colombia – Florida

Karibisk värme, spännande regnskog, vita stränder och svalkande blått hav. Denna kryssning genom Panamakanalen har ett paradis för alla smaker och ombord Celebrity Summit njuter vi av fartygets bekvämligheter och fantastiska service.

Fira jul & nyår Karibien & Centralamerika – kryssning med Celebrity Cruises


22 dec 2020 - 5 jan 2021 | Fort Lauderdale – Mexiko - Grand Cayman - Colombia - Panama - Costa Rica - Honduras

Fira jul & skåla in det nya året i Karibisk värme på en njutningsfull kryssning med Celebrity Reflection. Vi besöker paradis i Karibien & Centralamerika. Upplev härliga stränder på Grand Cayman, frodig regnskog i Costa Rica & spännande mayakultur i Mexiko.

Kryssning med Princess Cruises genom Panamakanalen
Fort Lauderdale – Los Angeles


2 jan - 18 jan 2021 | Fort Lauderdale - Colombia - Panama - Costa Rica - Nicaragua - Mexiko - Los Angeles

Följ med på kryssningen med Island Princess genom Panamakanalen, som har något för alla. Vi får se pastellfärgad kolonialarkitektur i Colombia, fascineras av fantastisk regnskog i Costa Rica och njuta av härliga stränder i södra Mexiko.

Kryssning i södra Karibien med Celebrity Equinox – en resa bland exotiska paradisöar


16 jan - 30 jan 2021 | Florida – St Lucia - St Kitts - Barbados - Grenada - Antigua - Amerikanska Jungfruöarna

Lämna vintermörkret i Sverige för en härlig kryssning med Celebrity Equinox bland södra Karibiens paradisöar. Njut av sol, bad, snorkling och att bara vara på öar som St Lucia, St Kitts, Barbados, Grenada, Antigua m.m. Vi utgår från Fort Lauderdale i Florida, och Club Eriks svenska värd är med på resan.