Kryssningar för alla – Club Eriks unika upplevelser i Karibien, Centralamerika & Kuba

Många som tänker på lyxkryssningar tänker på Karibien och Västindien. Här finns flest fartyg och kryssningar som avgår årets alla dagar från Miami, Fort Lauderdale, Tampa och New Orleans men även från Puerto Rico och från Havanna på Kuba.

Hundratals unika paradisöar och rederiernas egna semesterparadis som erbjuder allt från total lyx och avkoppling till fartfyllda äventyr. Många kryssar i Karibien med familjen och barnbarnen men det enorma utbudet ger alternativ för alla önskemål. 

På Club Eriks väljer vi ut de rutter som vi tycker är mest intressanta. Från 7 till 14 dagar. Gärna med en kombination av sol och bad på paradisstränder med möjlighet till kultur, historia och intressanta utflykter i Centralamerika. Det är också lätt att förlänga kryssningsresan med en vecka i Florida.

Vi har kryssningar med olika kryssningsrederier året runt. Royal Caribbean och Norwegian Cruise Line för familjen, Celebrity och Princess Cruises för vuxna och par och Azamara eller Oceania för de som föredrar de små exklusiva fartygen. Vi har även resor med segelfartygen Starclippers och Sea Cloud.

Kuba som är en karibisk paradisö och ett land sprunget ur kolonialism, mångkultur och politiskt kaos öppnar nu upp för att åter bjuda in omvärlden till sina palmklädda stränder, doftande cigarrer och läskande romdrinkar. Ett resmål som bara måste upplevas. Vill ni kryssa med segelfartyget Starclipper har vi på Club Eriks våra egna Kuba-upplevelser med några intressanta och fartfyllda dagar i Havanna innan vi kliver ombord segelfartyget.

Vi erbjuder alla våra kunder en lojalitetsbonus på 2 procent. Det gäller på alla paketerade reseupplevelser som du köper hos oss – men även på alla övriga kryssningspaket, om du vill resa på egen hand. Gäller alla upplevelser med avresa från den 1 januari 2017.

Läs mer och boka en upplevelse med Club Eriks färdledare.

Våra aktuella resor & kryssningar för dig som är intresserad av Centralamerika, Karibien / Västindien & Kuba:

Fira jul och nyår ombord ett riktigt lyxfartyg i Karibien


19 dec 2017 - 3 jan 2018 | Miami - St Thomas - Antigua - St. Lucia - Barbados- Martinique - St.Kitts

Vad kan vara bättre än att fira julen och skåla in det nya året med att sola, snorkla och njuta på lyxkryssaren Celebrity Eclipse runt exotiska stränder i Karibiens övärld.

Nyfiken på Havanna och Kubas skärgård? Följ med oss på Clipperfartyget Star Flyer


15 - 28 januari 2018 | Havanna – Kubas sydvästkust – Cayman Island

Spännande resa till Kuba – 3 nätter i Havanna. Kubas kust med Clipperfartyget Star Flyer som kombinerar dagens moderna komfort med svunna tiders romantiska elegans.

Kryssning i södra Karibien runt exotiska soliga paradisöar med lyxigt kryssningsfartyg


20 jan – 5 feb 2018 | Florida – St. Thomas – Antigua – St. Lucia – Barbados – Bonaire – Curacao – Aruba

Vi lämnar vintern i Sverige i januari och njuter av att sola, snorkla och bara vara på lyxkryssaren Celebrity Eclipse kryssande runt exotiska stränder i Karibiens övärld.

Kryssning Karibien & Centralamerika – regnskog, mayakultur & exotiska stränder


28 jan – 10 feb 2018 | Florida – Costa Rica – Colombia – Panama – Grand Cayman – Mexiko

Vi beger oss till karibiens värme, grön regnskog och intressanta kulturer. Kalla det Edens lustgård eller himlen på jorden. En njutningsfull kryssning där vi besöker paradis i Karibien och Centralamerika för alla smaker.

Kryssning Karibien & Centralamerika – regnskog, mayakultur & exotiska stränder


11 – 24 mar 2018 | Florida – Costa Rica – Panama – Colombia – Grand Cayman – Mexiko

Vi beger oss till Karibiens värme, grön regnskog och intressanta kulturer. Kalla det Edens lustgård eller himlen på jorden. En njutningsfull kryssning, vi besöker paradis i Karibien och Centralamerika.

Kryssning i Sydamerika från Chile och Ecuador genom Panamakanalen till Karibien


14 mars 2018 – 3 april 2018 | Chile – Peru – Ecuador – Panamakanalen – Caymanöarna – Florida

En spännande sydamerika-kryssning som börjar med tre dagar i Santiago i Chile. Vi gör stopp i Peru, Ecuador och fortsätter via Panamakanalen till Karibiska havet och avslutar i Florida. En av resans höjdpunkter är mästerverket Panamakanalen.

Resor med karibisk värme – kryssning genom Panamakanalen


1 – 20 april 2018 | Florida – Colombia – Panama – Costa Rica – Guatemala – Mexiko – Kalifornien

Karibisk värme, grön regnskog och svalkande blått hav. Kalla det Edens lustgård eller himlen på jorden. En kryssning med paradis för alla smaker.

Alaska – Vi kryssar med Norwegian Cruise Line


11 - 21 aug 2018 | Seattle - Anchorage - Hubbard Glacier - Icy Strait Point - Juneau - Skagway - Ketchikan - Vancouver

Följ med en sju nätters kryssning i Alaska fylld med njutning och äventyr. Låt er imponeras av den magnifika blandningen av storslagen natur och dynamiska metropoler.

Höstlovskryssning i Karibien – Vi kryssar med Harmony of the Seas


26 okt - 04 nov 2018 | Fort Lauderdale - Philipsburg - San Juan - Labadee

Att kryssa i Karibien är en dröm för de flesta av oss. Nu kan de bli verklighet för hela familjen, dessutom ombord på världens största lyxkryssare Harmony of the Seas och till ett drömpris!

Kryssning Karibien & Centralamerika – regnskog, mayakultur & exotiska stränder


04 - 17 nov 2018 | Florida – Grand Cayman – Colombia – Panama – Costa Rica – Mexiko

Vi beger oss till Karibiens värme, grön regnskog och intressanta kulturer. En njutningsfull kryssning där vi besöker paradis i Karibien och Centralamerika.

Kryssning i Karibien runt exotiska soliga paradisöar med lyxigt kryssningsfartyg


25 nov - 08 dec 2018 | Florida – Grand Cayman – Colombia – Aruba – Curacao – Bonaire

Vi lämnar höstrusket i Sverige i november och njuter av att sola, snorkla och bara vara på lyxkryssaren Celebrity Reflection kryssande runt exotiska stränder i Karibiens övärld.

Kryssning Panamakanalen –
från Miami till Los Angeles


29 nov - 15 dec 2018 | Miami - Colombia - Panama - Costa Rica - Nicaragua - Guatemala - Mexiko - Los Angeles

Följ med på kryssningen genom Panamakanalen som har något för alla – härliga stränder, unika kolonialstäder och fantastisk regnskog och djurliv.

Fira Jul och Nyår ombord ett riktigt lyxfartyg i Karibien


20 dec 2018 - 3 jan 2019 | Florida - Dominikanska - US Virgin Island - St Maarten - Dominica - Grenada - St Lucia - St Kitts

Vad kan vara bättre än att fira julen och skåla in det nya året med att sola, snorkla och njuta på lyxkryssaren Celebrity Silhouette runt exotiska stränder i Karibiens övärld.

Julkryssning med Miami & Karibien – Vi kryssar med Norwegian Cruise Line


22 - 31 december 2018 | Miami - Honduras - Belize - Mexiko

Vi lämnar vintern i Sverige och firar jul i Karibien! Njut av vita stränder och den salta doften av det kristallklara havet. Inga krav, bara vara!

Kryssning Panamakanalen –
från Miami till Los Angeles


17 jan - 2 feb 2019 | Miami - Colombia - Panama - Costa Rica - Nicaragua - Guatemala - Mexiko - Los Angeles

Följ med på kryssningen genom Panamakanalen som har något för alla – härliga stränder, unika kolonialstäder och fantastisk regnskog och djurliv.