Club Eriks rekommenderar i utlandet

Club Eriks företagsarrangemangKRYSSNINGAR

Att konferera ombord på en äkta internationell (lyx)kryssare är huvudskälet till att Club Eriks existerar. Redan i slutet av 80-talet kom vi i kontakt med kryssningar i Karibien och då som köpare och arrangör av kundeevent. Överraskade över arrangemangen och vår överväldigade gäster lämnade vi våra respektive organisationer och startade Eriks of Sweden fullt beskälade av att ”Detta måste fler få uppleva!”

25 år och 1000-tals kunder senare har produkten blivit ännu bättre. För företagsarrangemang rekommenderar vi främst fyra världsledande varumärken:
Royal Caribbean – RCCL
Celebrity Cruises
Norwegian Cruise Line – NCL
Star Clippers – Segelkryssare

STÄDER

Club Eriks företagsarrangemangMed 25 år som mötesarrangör så har vi hittat några riktiga favoritplatser. För att bli en plats som vi verkligen vill rekommendera, så ska den ha det lilla extra.
London – England
Marbella – Spanien
Madrid – Spanien
Barcelona – Spanien
Bryssel & Antwerpen – Belgien
Riga – Lettland
Bratislava – Slovakien
Dubai – Förenade Arabemiraten
Milano – Italien
Berlin – Tyskland
Budapest – Ungern
New York – USA
Las Vegas – USA
Los Angeles – USA
Kryssningar – Karibien – med utgångspunkt Miami – USA

Gullmarsstrand

Gullmarsstrand ligger så nära vattnet man kan komma, på en långsträckt brygga med utsikt över Gullmarsfjordens öar och vikar. Vårt unika läge vid havet skapar en känsla av absolut ro och absolut närvaro.

Hesselby Slott

Hesselby Slott ligger bara ca 15 km från citykärnan i Stockholm det är snabbt och enkelt att ta sig till slottet. Hesselby Slott marknadsförs ibland med ”Skillnaden på att träffas och mötas”. Här finns alla förutsättningar för just detta med lugn miljö, god mat och hög servicenivå.

Johannesbergs Slott

Johannesbergs Slott – en timme från Stockholm, endast 20 minuter från Arlanda och 30 minuter från Uppsala. Detta är en konferensanläggning lättillgänglig för gäster från hela landet och världen.

Lastberget

Lastberget – endast 45 minuter från Arlanda, Stockholm och Uppsala här finner Du en kreativ mötesanläggning med personlig omtanke.

Orbaden Spa & Resort

Orbaden Spa & Resort ligger mitt i Sverige och med en vidunderlig utsikt över Ljusnandalen och ”Hälsinglands riviera” Orbaden.

Stora Brännbo

Stora Brännbo är mötesplasen mitt i Sigtuna med genuin skandinavisk atmosfär, byggd för möten och upplevelser.