Flodkryssningar på Mekongfloden

Mekong är en av Asiens största floder som rinner genom Kina, Laos, Myanmar, Thailand, Vietnam och Kambodja. Följ med Club Eriks på en flodkryssning uppströms från Ho Chi Minh City (Saigon) i Vietnam till Siem Reap i Kambodja och upptäck spännande platser.

Njut av stillheten på vår flodbåt

Inredningen på vår flodbåt andas art deco-charm från 30-talets Frankrike, i kombination med lokalt hantverk. Varför inte starta dagen med Tai Chi på fartygets soldäck innan frukostbuffén serveras? Låt tiden passera på er privata balkong eller koppla av med en spabehandling. Denna flodkryssning erbjuder möjligheten till återhämtning, fantastiska upplevelser och service i världsklass!

Club Eriks noga utvalda flodkryssningar

På Club Eriks väljer vi ut de flodkryssningar som vi tycker är de mest intressanta, och självklart följer våra värdar med under resan. Båtarna tar normalt bara 125 – 150 gäster så atmosfären är stillsam och trevlig, och det råder en familjär stämning där gästerna ombord snabbt lär känna varandra. Före middagen samlas man ofta för en fördrink och efter middagen finns underhållning att njuta av.

Tillbaka till Flodkryssningar i Asien.

 

Club Eriks lojalitetsbonus

Vi erbjuder alla våra kunder en lojalitetsbonus på 2 procent och det gäller på alla paketerade reseupplevelser som du köper hos oss. Gäller alla upplevelser med avresa från den 1 januari 2017.

Club Eriks aktuella flodkryssningar i Asien

Flodkryssning med Heritage Line på Irrawaddy i Myanmar


15 - 29 oktober 2020 | Myanmar - Mandalay - Bagan - U Bein Bridge - Irrawaddyfloden

En härlig kryssning på floden Irrawaddy i Myanmar, med stopp i bl.a. gamla kungliga huvudstaden Mandalay och UNESCO-skyddade Bagan, med sina tusentals tempel och pagoder. Vi möter vänliga och nyfikna människor, frestar smaklökarna med lokal kokkonst och njuter av fin service ombord.

Flodkryssning på Mekong – med högklassiga Heritage Line


28 oktober - 10 november 2020 | Ho Chi Minh City – Mekongfloden – Phnom Penh – Tonle Lake – Siem Reap

Följ med till flytande marknader, Kambodjas charmiga huvudstad Phnom Penh och upplev lämningarna från Khmerernas gamla rike - Angkor. Denna flodkryssning på Mekong, med det majestätiska fartyget Jayavarman, tar oss från livliga Ho Chi Minh City i Vietnam till Siem Reap i Kambodja.