Drömmen om Hawaii upplevs med Club Eriks

Ögruppen Hawaii långt ute i Stilla havet lockar med unik naturlig skönhet, tropiskt klimat, varmt inbjudande vatten, aktiva vulkaner och en livfull lokal kultur. Surfare från hela världen drömmer om vågorna på Hawaii. Drömmer ni om en resa med häpnadsväckande natur, oslagbara stränder, vacker regnskog, och middagar i solnedgången så är Hawaii svaret!

Hawaii är den enda amerikanska delstaten som enbart består av öar, flera hundra till antalet. De åtta största öarna är de mest kända och av dem är Oahu med staden Honolulu, Pearl Harbor, stranden Waikkiki den mest besökta tillsammans med kändistäta Maui.

Rederiet Norwegain Cruise Line och fartyget Pride of America gör 7-dagars kryssningar varje vecka året runt från Honolulu och besöker Maui, Kauai och Big Island Hawaii. Vi hjälper er gladeligen att boka den kryssning som passar just er med tillhörande flyg och hotell.

Med sitt läge på andra sidan jordklotet tycker vi på Club Eriks att en kryssning runt Hawaiis alla öar blir en perfekt del i en upplevelse jorden runt. Kombinera med Nordamerika, Franska Polynesien, Australien eller Asien. 

Vi erbjuder alla våra kunder en lojalitetsbonus på 2 procent. Det gäller på alla paketerade reseupplevelser som du köper hos oss – men även på alla övriga kryssningspaket, om du vill resa på egen hand. Gäller alla upplevelser med avresa från den 1 januari 2017.

Läs mer och boka en upplevelse med Club Eriks färdledare.

Våra aktuella resor & kryssningar för dig som är intresserad av Hawaii:

Drömkryssning runt Hawaii – Oahu, Maui, Hawaii & Kauai


Varje vecka året runt! | Hawaii - Oahu - Maui - Kauai & Los Angeles

Kryssa runt Hawaiis öar och upplev så mycket mer av paradiset!