Kryssningar runt Hawaiis magiska övärld
– oslagbara stränder, vacker regnskog, aktiva vulkaner

Ögruppen Hawaii, som ligger långt ute i Stilla havet, är den enda amerikanska delstaten som enbart består av öar – faktiskt flera hundra till antalet. De åtta största öarna är de mest kända och av dem är Oahu med staden Honolulu, Pearl Harbor och stranden Waikkiki den mest besökta, tillsammans med kändistäta Maui. Hawaii lockar med sin naturliga skönhet, sitt tropiska klimat, det varmt inbjudande vattnet och den livfulla lokala kulturen. 

Vi hjälper till arrangera er drömresa

Även om Club Eriks ibland anordnar grupparrangemang till Hawaii, är våra flesta resor hit skräddarsydda arrangemang med flyg, hotell och kryssning. Drömmer ni om häpnadsväckande natur och middagar i solnedgången så är Hawaii svaret, och vi hjälper er gärna att boka er resa. Med sitt läge på andra sidan jordklotet kan vi tipsa om att inkludera en kryssning runt Hawaiis öar som en del av en jorden runt-kryssning. Kombinera med Nordamerika, Franska Polynesien, Australien eller Asien. 

 

Vi erbjuder alla våra kunder en lojalitetsbonus på 2 procent och det gäller på alla paketerade reseupplevelser som du köper hos oss.
Gäller alla upplevelser med avresa från den 1 januari 2017.

Club Eriks aktuella resor och kryssningar till Hawaii: