Kryssningar runt Hawaiis magiska övärld
– oslagbara stränder, vacker regnskog & aktiva vulkaner

Ögruppen Hawaii, som ligger långt ute i Stilla havet, är den enda amerikanska delstaten som enbart består av öar – faktiskt flera hundra till antalet. De åtta största öarna är de mest kända och av dem är Oahu med staden Honolulu, Pearl Harbor och stranden Waikkiki den mest besökta, tillsammans med kändistäta Maui. Hawaii lockar med sin naturliga skönhet, sitt tropiska klimat, det varmt inbjudande vattnet och den livfulla lokala kulturen.

Skräddarsydda drömresor i kombination

Drömmer ni om häpnadsväckande natur och middagar i solnedgången så är Hawaii svaret. Club Eriks anordnar främst skräddarsydda arrangemang hit, där flyg, hotell och kryssning anpassas efter era önskemål. Vi kan tipsa om att inkludera en kryssning runt Hawaiis öar som en del av en jorden runt-kryssning. Kombinera med Nordamerika, Franska Polynesien, Australien eller Asien.

Club Eriks lojalitetsbonus

Vi erbjuder alla våra kunder en lojalitetsbonus på 2 procent och det gäller på alla paketerade reseupplevelser som du köper hos oss.
Gäller alla upplevelser med avresa från den 1 januari 2017.

Club Eriks aktuella resor till Hawaii

Drömkryssning med Norwegian Jewel – Upplev Los Angeles, Hawaii & Söderhavet


29 mars - 18 april 2021 | Honolulu - Maui - Kauai - Hilo - Kona - Nuku Hiva - Moorea - Bora Bora - Papeete

Följ med oss på denna fantastiska drömresa där vi besöker Los Angeles med sin stjärnglans, vi kryssar runt bland Hawaiis grönklädda vackra öar med sina majestätiska vattenfall innan fartyget kryssar vidare till paradiset på jorden vi alla drömmer om - Söderhavet! Här gömmer sig några utav världens vackraste stränder.