Kryssningar och rundresor i Asien – noga utvalda upplevelser

Med Club Eriks kompetenta färdledare får ni uppleva det bästa av de färgstarka och historiskt unika kulturerna

Asien spås bli den nya stora kontinenten för kryssningar. På Club Eriks har vi gjort kryssningsupplevelser i Asien under många år, från Japan, Singapore, Hongkong, till Vietnam, Thailand, Kina och Indien.

Att kryssa är ett perfekt sätt att få en smak av de färgstarka och historiskt unika kulturerna i Asien. En säker och trygg men samtidigt en exotisk och spännande kontinent att resa till.

Vi väljer att kryssa i Japan i mars-april och september–oktober då klimatet är som behagligast och färgerna av körsbärsblom och höstlöv som starkast och vackrast.

Mellan Singapore och Hongkong får ni både sol, bad, värme och kultur tillsammans med de stora städernas shopping och restauranger i världsklass.

Många kryssningar ger chans att uppleva Kinas stora städer, Peking (Beijing) och Shanghai. Självklart hjälper vi på Club Eriks er att söka visum.

Vi har kryssningar med olika rederier under både höst, vinter och vår i Asien. Royal Caribbean för familjen, Celebrity och Princess Cruises för vuxna och par och Azamara eller Oceania för de som föredrar de små exklusiva fartygen. Vi har även resor med segelfartyget Starclippers.

Vi erbjuder alla våra kunder en lojalitetsbonus på 2 procent. Det gäller på alla paketerade reseupplevelser som du köper hos oss – men även på alla övriga kryssningspaket, om du vill resa på egen hand. Gäller alla upplevelser med avresa från den 1 januari 2017.

Läs mer och boka Asiens upplevelser.

Våra aktuella resor för dig som är intresserad av Asien:

Kryssning jul & nyår från Abu Dhabi till fyra spännande platser i Indien


18 dec 2017 – 3 jan 2018 | Abu Dhabi – Oman – Cochin – Mangalore – Goa – Mumbai – Dubai

Följ med på en härligt varm kryssning i jul och nyår där vi får uppleva många färgstarka och spännande platser utan att behöva packa upp väskan mer än en gång. Vi kryssar under 14 nätter från Abu Dhabi till fyra spännande platser i Indien.

Kryssning från Abu Dhabi
till Singapore med Oman, Indien & Sri Lanka


12 – 31 jan 2018 | Dubai – Abu Dhabi –Oman - Indien – Sri Lanka – Thailand – Singapore

Upptäck Indiens västra kust med Bollywood-staden Mumbai, Goas välkomnande stränder och den färgstarka sydstaten Kerala. Vi stannar även i Colombo, huvudstaden i Indiska Oceanens pärla, Sri Lanka.

Kryssning i Asien från Singapore till Hongkong


19 jan – 5 februari 2018 | Singapore – Bangkok – Ho Chi Minh – Hue/Danang – Hanoi – Hongkong

Vi reser från Singapore, upplever Thailands huvudstad Bangkok, tre stopp i Vietnam; Ho Chi Minh, Hue/Danang, Hanoi och vi avslutar i Hongkong. Allt utan att behöva packa upp väskan mer än en gång.

Kina, Sydkorea och Japan – fantastiska storstäder och vackra upplevelser


29 mars - 17 april 2018 | Shanghai - Peking - Seoul - Jeju Island - Kobe - Kyoto - Fuji - Tokyo

Shanghai, Peking, Seoul & Tokyo. Fantastiska metropoler med moderna neonbeklädda skyskrapor som alltid har nära till sin intressanta historia.

Kryssning Japan och Sydkorea – Vackert klätt i körsbärsblom


12 - 26 april 2018 | Tokyo - Nagasaki - Mt Fuji - Kobe - Kyoto - Kochi - Aomori - Busan

Bada i varma källor, besök vackra tempel, shoppa och bekanta er med den unika kulturen och maten i Japan. Vi upplever metropolen Tokyo och kryssningen gör stopp i Sydkorea.

Kina, Sydkorea och Japan – fantastiska storstäder och vackra upplevelser


24 okt - 12 nov 2018 | Shanghai - Peking - Seoul - Jeju Island - Kobe - Kyoto - Fuji - Tokyo

Shanghai, Peking, Seoul och Tokyo. Fantastiska metropoler med moderna neonbeklädda skyskrapor som alltid har nära till sin intressanta historia.

Kryssning med lyxiga Azamara Quest från Dubai till Singapore


5 - 28 nov 2018 | Dubai - Khor al Fakkan - Mumbai - Kochi - Colombo - Hambantota - Rangoon - Phuket - Georgetown - Port Klang - Singapore

På denna kryssning besöker vi hela sju asiatiska länder. Från överdådiga Dubai tar vi oss via vackra Indien, frodiga Sri Lanka, spännande Myanmar och populära Thailand, till mångkulturella Malaysia. Vi avslutar i Singapore - Sydostasiens minsta land.

Kryssning Abu Dhabi
till Singapore med Oman, Indien & Sri Lanka 2019


3 - 22 januari 2019 | Dubai – Abu Dhabi –Oman - Indien – Sri Lanka – Thailand – Singapore

Upptäck Indiens västra kust med Bollywood-staden Mumbai, Goas välkomnande stränder och den färgstarka sydstaten Kerala. Vi stannar även i Colombo, huvudstaden i Indiska Oceanens pärla, Sri Lanka.