Kulinariska mat- och vinresor med Club Eriks
– ädel tryffel, Guide Michelin & fantastiska viner

Club Eriks gastronomiska upplevelser är av oss unikt framtagna weekendresor till platser och städer som erbjuder ett särskilt bra utbud av mat och dryck, och restauranger med flera stjärnor i Guide Michelin. Baskien med Bilbao och San Sebastian i norra Spanien, och Piemonte i Italien under tryffelsäsongen är två favoriter. Lyon, Bourgogne och Alsace i Frankrike, och engelska landsbygden är andra återkommande favoriter.

Rundresor och kryssningar med kulinariskt fokus

Många av våra mat- och vinresor är rundresor som inte inkluderar en kryssning, men ibland har vi fokus på just mat och dryck även under en kryssning. Många av de mer exklusiva rederierna har restauranger som i sig erbjuder en unik matupplevelse och ofta inkluderar dessa rederier flera olika restauranger samt dryckespaket i kryssningspriset. Sea Cloud är till exempel ett av de rederier som vi anordnar kryssningar med fokus på den kulinariska upplevelsen med. 

Club Eriks lojalitetsbonus

Vi erbjuder alla våra kunder en lojalitetsbonus på 2 procent och det gäller på alla paketerade reseupplevelser som du köper hos oss.
Gäller alla upplevelser med avresa från den 1 januari 2017.

Club Eriks aktuella kulinariska resor

Club Eriks sommarresor – vi smakar på det bästa i Hälsingland


27 – 29 juli 2020 | Hälsingland

Följ med oss till Hälsingland där blånande berg och storslagen natur med stora skogar och brusande älvar möter oss. Vi besöker Orbadens riviera, Järvzoo med inhemska vilda djur och Växbo med landets bäst bevarade miljöer från linberedningens glansdagar. Och förstås, hela Sveriges stolthet, det senaste världsarvet - Hälsingegårdarna! Pia Lindau är vår värd under resan.

Spännande Abruzzo – ett Italien bortom allfarvägarna


9 - 14 oktober | Italien: Abruzzo

Följ med till Abruzzo och upplev ett Italien bortom allfarvägarna. Under vår resa i oktober står besök i vackra bergsbyar med traditionsbundet vardagsliv, och pittoreska kuststäder, på agendan. Många spännande aktiviteter väntar. Njut av den fantastiska maten och vinerna, den dramatiska naturen och den härliga italienska solen. Abruzzo har allt!

Club Eriks gastronomiresor: Kulinariska Baskien – mat & vin med kunnig svensk guidning


13 - 17 oktober 2020 | Baskien i norra Spanien: Bilbao & San Sebastian

Följ med på Club Eriks mat- och vinresa till vackra Baskien i norra Spanien, hösten 2020. Vi går på museum, äter tapas, dricker cava och besöker en vingård. I San Sebastián äter vi på en av världens bästa restauranger, legendariska Restaurante Arzak, som har 3 stjärnor i Guide Michelin.

Club Eriks gastronomiresor – en kulinarisk weekend i Piemonte, Italien


28 oktober - 1 november 2020 | Norra Italien: Piemonte

I Piemonte i norra Italien upplever vi en kulinarisk weekend i sköna höstfärger. Regionen är en av Italiens stora vinregioner och här finns även den åtråvärda vita tryffeln. Staden Turin bjuder på strosvänliga kvarter, vacker arkitektur, kultur och fantastiska restauranger.