Kulinariska mat- och vinresor med Club Eriks
– ädel tryffel, Guide Michelin & fantastiska viner

Club Eriks gastronomiska upplevelser är av oss unikt framtagna weekendresor till platser och städer som erbjuder ett särskilt bra utbud av mat och dryck, och restauranger med flera stjärnor i Guide Michelin. Baskien med Bilbao och San Sebastian i norra Spanien, och Piemonte i Italien under tryffelsäsongen är två favoriter. Lyon, Bourgogne och Alsace i Frankrike, och engelska landsbygden är andra återkommande favoriter.

Rundresor och kryssningar med kulinariskt fokus

Många av våra mat- och vinresor är rundresor som inte inkluderar en kryssning, men ibland har vi fokus på just mat och dryck även under en kryssning. Många av de mer exklusiva rederierna har restauranger som i sig erbjuder en unik matupplevelse och ofta inkluderar dessa rederier flera olika restauranger samt dryckespaket i kryssningspriset. Sea Cloud är till exempel ett av de rederier som vi anordnar kryssningar med fokus på den kulinariska upplevelsen med. 

Club Eriks lojalitetsbonus

Vi erbjuder alla våra kunder en lojalitetsbonus på 2 procent och det gäller på alla paketerade reseupplevelser som du köper hos oss.
Gäller alla upplevelser med avresa från den 1 januari 2017.

Club Eriks aktuella kulinariska resor

Club Eriks Järvsöweekend – en pärla i Hälsingland


19 - 21 mars 2021 | Järvsö

Under denna fullmatade weekend kommer vi att äta både klassiskt och modernt, dricka franskt och lokalt, njuta av anrika Järvsöbadens servis och nya spa. Dessutom får vi oss till livs historien om konungariket Helsingland.

Förgyll några dagar i vår – rundresa i vackra Marche, Italien


7 - 12 maj 2021 | San Benedetto del Tronto – Offida – Ascoli Piceno – Montemonaco – Sibillinibergen

Regionen Marche kallas ibland "det nya Toscana" med sina böljande kullar täckta av vinodlingar och olivlundar, och små medeltida städer. Vår rundresa tar oss bland annat till pittoreska Offida, arkitektoniska juvelen Ascoli Piceno och Sibillinibergen. Njut av fantastisk mat och goda italienska viner!

Club Eriks sommarresor – vi smakar på det bästa i Hälsingland


26 – 28 juli 2021 | Hälsingland

Följ med oss till Hälsingland där blånande berg och storslagen natur med stora skogar och brusande älvar möter oss. Vi besöker Orbadens riviera, Järvzoo med inhemska vilda djur och Växbo med landets bäst bevarade miljöer från linberedningens glansdagar. Och förstås, hela Sveriges stolthet, det senaste världsarvet - Hälsingegårdarna! Pia Lindau är vår värd under resan.

Vackra Bohuslän – Skaldjursfest och hummersafari


13-16 oktober 2021 | Skärhamn - Fiskebäckskil - Käringön - Åstol - Marstrand

Upplev magiskt vackra Bohusläns mysiga öar och fantastiska kustsamhällen. Njut av höstens skaldjursfest med hummersafari och goda middagar och luncher vid havet. På med kavajen till supén och glöm inte badbyxorna för avslappning i hotellets spa. En resa för all form av njutning!