Storstad, värme och naturupplevelser med Club Eriks i USA och Kanada

Segla ut med kryssningsfartyget från New York med solnedgången bakom stadsiluetten eller låt er välkomnas tidig morgon av frihetsgudinnan. Besök Washingtons politiska monument. Upplev enorma valar som går upp över ytan när ni kryssar i Alaska och gör en tur för att möta grizzlybjörnen.

Upplev New England, Kanada och Boston klätt i höstens färger eller Kaliforniens vingårdar med en kryssning längs den amerikanska västkusten från Vancouver till San Francisco och Los Angeles. Att kombinera storstäder med karibisk värme, Bermudas öar och naturupplevelser i världsklass är vad som gör en kryssning i Nordamerika så fantastisk!

Förutom alla underbara kryssningar från Florida till Karibien har vi på Club Eriks tillsammans med de flesta kryssningsrederierna även kryssningar från New York, Los Angeles, San Diego, Vancouver, Boston och Seattle. Julshoppa på Manhattan i november och kryssa till den härliga värmen på samma resa. Res längs Highway One i Kalifornen eller till Las Vegas i kombination med en härlig kryssning från Los Angeles.

Vi har kryssningar med olika rederier året runt. Royal Caribbean för familjen, Celebrity Cruises, Norwegian Cruise Line och Princess Cruises för vuxna och par och Azamara eller Oceania för de som föredrar de små exklusiva fartygen. Vi har även resor med segelfartygen Starclippers och Sea Cloud.

Vi erbjuder alla våra kunder en lojalitetsbonus på 2 procent. Det gäller på alla paketerade reseupplevelser som du köper hos oss – men även på alla övriga kryssningspaket, om du vill resa på egen hand. Gäller alla upplevelser med avresa från den 1 januari 2017.

Läs mer och boka en upplevelse med Club Eriks färdledare.

Våra aktuella resor för dig som är intresserad av resa till Nordamerika:

Alaska – Vi kryssar med Norwegian Cruise Line


11 - 21 aug 2018 | Seattle - Anchorage - Hubbard Glacier - Icy Strait Point - Juneau - Skagway - Ketchikan - Vancouver

Följ med en sju nätters kryssning i Alaska fylld med njutning och äventyr. Låt er imponeras av den magnifika blandningen av storslagen natur och dynamiska metropoler.

Höstlovskryssning i Karibien – Vi kryssar med Harmony of the Seas


26 okt - 04 nov 2018 | Fort Lauderdale - Philipsburg - San Juan - Labadee

Att kryssa i Karibien är en dröm för de flesta av oss. Nu kan de bli verklighet för hela familjen, dessutom ombord på världens största lyxkryssare Harmony of the Seas och till ett drömpris!

Drömkryssning runt Hawaii – Oahu, Maui, Hawaii & Kauai


Varje vecka året runt! | Hawaii - Oahu - Maui - Kauai & Los Angeles

Kryssa runt Hawaiis öar och upplev så mycket mer av paradiset!

Azamara Pursuit genom Panamakanalen & underverket Machu Picchu


19 nov - 6 dec 2018 | Miami - Colombia - Panamakanalen - Lima - Cusco - Sacred Valley - Machu Picchu

Ombord lyxfartyget Oceania Insignia reser vi genom Panamakanalen till Peru

Julkryssning med Miami & Karibien – Vi kryssar med Norwegian Cruise Line


22 - 31 december 2018 | Miami - Honduras - Belize - Mexiko

Vi lämnar vintern i Sverige och firar jul i Karibien! Njut av vita stränder och den salta doften av det kristallklara havet. Inga krav, bara vara!