Spännande kryssningar och rundresor i USA och Kanada
– mäktiga storstäder, karibisk värme & hisnande naturupplevelser

Segla ut med kryssningsfartyget från New York med solnedgången bakom stadsiluetten, eller låt er välkomnas tidig morgon av frihetsgudinnan. Besök Washingtons politiska monument. Upplev enorma valar som går upp över ytan när ni kryssar i Alaska och gör en tur för att möta grizzlybjörnen. Upplev New England, Kanada och Boston klätt i höstens färger eller Kaliforniens vingårdar med en kryssning längs den amerikanska västkusten från Vancouver till San Francisco och Los Angeles. Att kombinera storstäder med karibisk värme, Bermudas öar och naturupplevelser i världsklass är vad som gör en kryssning i Nordamerika så fantastisk!

Storstäder i kombination med bad i Karibien

Förutom alla underbara kryssningar från Florida till Karibien har vi på Club Eriks tillsammans med de flesta kryssningsrederierna även kryssningar från New York, Los Angeles, San Diego, Vancouver, Boston och Seattle. Julshoppa på Manhattan i november och kryssa till den härliga värmen på samma resa. Res längs Highway One i Kalifornen eller till Las Vegas i kombination med en härlig kryssning från Los Angeles. Vi har kryssningar med olika rederier året runt. Royal Caribbean och Norwegian Cruise Line för familjen, Celebrity Cruises och Princess Cruises för vuxna och par, och Azamara eller Oceania för er som föredrar de små exklusiva fartygen. Vi har även resor med segelfartygen Starclippers och Sea Cloud.

Club Eriks lojalitetsbonus

Vi erbjuder alla våra kunder en lojalitetsbonus på 2 procent och det gäller på alla paketerade reseupplevelser som du köper hos oss.
Gäller alla upplevelser med avresa från den 1 januari 2017.

Club Eriks aktuella resor till Nordamerika & Kanada

Alaska – rundresa, och kryssning med Holland America Line


19 maj - 2 juni 2020 | Fairbanks - Denali - Anchorage - Glacier Bay - Haines - Juneau - Ketchikan - Inside Passage - Vancouver

Följ med på en härlig upplevelse i Alaska - denna väldiga USA-delstat som är en fullskalig skönhetsupplevelse. Imponeras av den magnifika blandningen av storslaget natur- och djurliv och äventyr, och njutning och avslappnande lyx. Rundresa och kryssning.

Kryssning från San Diego genom Panamakanalen till Centralamerika & Florida


12 – 29 november 2020 | San Diego – Mexiko – Guatemala – Costa Rica – Panamakanalen – Colombia – Florida

Karibisk värme, spännande regnskog, vita stränder och svalkande blått hav. Denna kryssning genom Panamakanalen har ett paradis för alla smaker och ombord Celebrity Summit njuter vi av fartygets bekvämligheter och fantastiska service.

Drömkryssning med Norwegian Jewel – Upplev Los Angeles, Hawaii & Söderhavet


29 mars - 18 april 2021 | Honolulu - Maui - Kauai - Hilo - Kona - Nuku Hiva - Moorea - Bora Bora - Papeete

Följ med oss på denna fantastiska drömresa där vi besöker Los Angeles med sin stjärnglans, vi kryssar runt bland Hawaiis grönklädda vackra öar med sina majestätiska vattenfall innan fartyget kryssar vidare till paradiset på jorden vi alla drömmer om - Söderhavet! Här gömmer sig några utav världens vackraste stränder.