Spännande kryssningar och rundresor i USA och Kanada
– mäktiga storstäder, karibisk värme & hisnande naturupplevelser

Segla ut med kryssningsfartyget från New York med solnedgången bakom stadsiluetten, eller låt er välkomnas tidig morgon av frihetsgudinnan. Besök Washingtons politiska monument. Upplev enorma valar som går upp över ytan när ni kryssar i Alaska och gör en tur för att möta grizzlybjörnen. Upplev New England, Kanada och Boston klätt i höstens färger eller Kaliforniens vingårdar med en kryssning längs den amerikanska västkusten från Vancouver till San Francisco och Los Angeles. Att kombinera storstäder med karibisk värme, Bermudas öar och naturupplevelser i världsklass är vad som gör en kryssning i Nordamerika så fantastisk!

Storstäder i kombination med bad i Karibien

Förutom alla underbara kryssningar från Florida till Karibien har vi på Club Eriks tillsammans med de flesta kryssningsrederierna även kryssningar från New York, Los Angeles, San Diego, Vancouver, Boston och Seattle. Julshoppa på Manhattan i november och kryssa till den härliga värmen på samma resa. Res längs Highway One i Kalifornen eller till Las Vegas i kombination med en härlig kryssning från Los Angeles. Vi har kryssningar med olika rederier året runt. Royal Caribbean och Norwegian Cruise Line för familjen, Celebrity Cruises och Princess Cruises för vuxna och par, och Azamara eller Oceania för er som föredrar de små exklusiva fartygen. Vi har även resor med segelfartygen Starclippers och Sea Cloud.

Club Eriks lojalitetsbonus

Vi erbjuder alla våra kunder en lojalitetsbonus på 2 procent och det gäller på alla paketerade reseupplevelser som du köper hos oss.
Gäller alla upplevelser med avresa från den 1 januari 2017.

Club Eriks aktuella resor till Nordamerika & Kanada

Drömkryssning i sikte! Upplev Los Angeles, Hawaii och Söderhavet med Norwegian Jewel


29 mars - 18 april 2021 | Honolulu - Maui - Kauai - Hilo - Kona - Nuku Hiva - Moorea - Bora Bora - Papeete

Följ med på denna fantastiska resa där vi besöker stjärnglansens Los Angeles och kryssar runt Hawaiis grönklädda öar med majestätiska vattenfall, innan vårt fartyg Norwegian Jewel når drömmen, Söderhavet, med några utav världens vackraste stränder.