Modern lyx till havs

Celebrity Cruises ingår i Royal Caribbean Cruises Ltd., tillsammans med Azamara och Royal Caribbean. Rederiet är koncernens eleganta varumärke där fartygen andas modern lyx med noggrann omsorg om minsta detalj. Njut av uppmärksam service i en avslappnad miljö.

Celebritys fartyg kännetecknas av det stora X:et på utsidan, och på insidan ligger design, fina restauranger, shopping och underhållning i fokus. Antalet gäster ombord varierar mellan fartygen, från cirka 2 100 passagerare i Millenium- och Edgeklassen till cirka 3 000 passagerare i Solsticeklassen. Fartyg i Expedition- och Floraklassen, som specialiserar sig på kryssningar till Galapagos, tar 16 – 100 gäster.

Hälsa och välmående

Spa och wellness ligger Celebrity varmt om hjärtat. För de som vill hålla sig i trim finns välutrustade gym ombord på fartygen, och för dem som vill unna sig något extra finns en härlig spaavdelning. Här finns även löpbana, basketplan och pooler.

Ombord på fartygen i Solsticeklassen finns en stor, grön gräsmatta på översta däck. Utmana vännerna i boulespel eller njut av en trevlig picknick på tu man hand.

Med fokus på matupplevelser

Celebritys fina restauranger erbjuder något för alla smaker. Förutom den stora huvudrestaurangen samt en överdådig buffetmatsal finns det även flera specialrestauranger (kostar extra) att välja bland. I perfekt kombination med goda viner, smakrik öl, fräscha juicer och spännande cocktails kan du njuta av goda smaker av bland annat italienskt, amerikanskt, japanskt och franskt. Club Eriks inkluderar alltid all inclusive i kryssningens pris.

Rederiets fartyg

Celebrity – Edge & Apex

LÄS MER

Celebrity – Millennium, Constellation, Summit & Infinity

LÄS MER

Celebrity – Solstice, Eclipse, Equinox, Silhouette & Reflection

LÄS MER

Celebrity – Xpedition

Med det mindre fartyget Xpedition kan du på ett varsamt sätt upptäcka det spännande djur- och naturriket Galapagosöarna.

LÄS MER