Kryssningsfartyget invigdes under 2003 och renoverades senast 2013. Coral Princess är ett av de två kryssningsfartyg i Princess-flottan speciellt byggd för att segla genom Panamakanalen!

Nittio procent av hytterna har utsikt över havet, 700 har balkonger. På det här kryssningsfartyget kan du se filmer under Stars® biograf nya filmer, scen för konserter och idrottsevenemang eller unna dig en skön massage i en utomhus-cabana på The Sanctuary®, en lugn oas bara för vuxna. Unikt för Coral Princess är Bayou Café och Steakhouse som har levande jazzmusik och smakrik New Orleans-inspirerad mat.

FAKTA
Byggår: 2003
Senaste renovering: 2013
Hytter: 1.000
Besättning: 895
Passagerare: 2.000
Tonnage: 91.627
Antal däck: 16
Längd: 273 meter

Några av specifikationerna för Star Princess:

  • 4 Pooler
  • 5 Jacuzzi

Kryssningsfartyget Coral Princess

 

Passagerkapacitet:
Tonnage:
Längd:

Aktuella kryssningar med Princess Cruises

Kryssning bland paradisöar i Söderhavet, med Princess Cruises


22 oktober - 9 november 2020 | Tahiti – Huahine – Rangiroa – Raiatea – Bora Bora – Moorea – Tahiti

Följ med på denna fantastiska kryssning i Söderhavet! Det lilla fartyget Pacific Princess tar oss stillsamt från Tahiti till paradisöarna i Franska Polynesien. Efter avslutad kryssning bor vi tre nätter i egna lyxiga bungalows i det turkosa vattnet på Moorea, och upplever känslan när vågorna vaggar oss till sömns. 

Kryssning med Princess Cruises genom Panamakanalen
Fort Lauderdale – Los Angeles


2 - 18 januari 2021 | Fort Lauderdale - Colombia - Panama - Costa Rica - Nicaragua - Mexiko - Los Angeles

Följ med på kryssningen med Island Princess genom Panamakanalen, som har något för alla. Vi får se pastellfärgad kolonialarkitektur i Colombia, fascineras av fantastisk regnskog i Costa Rica och njuta av härliga stränder i södra Mexiko.