OM

Heritage Line är ett flodkryssningsrederi i Sydostasien med turer på Mekongfloden, Irrawaddy och Chindwin River i Myanmar samt i Halong Bay i Vietnam. Det grundades 2008 och är en joint venture mellan Schweiz och Vietnam, med huvudsäte i Ho Chi Minh City, Vietnam.

Rederiet har sex fantastiskt fina fartyg av olika storlek, som alla liknar mindre boutiquehotell av mycket hög klass. Inredningen speglar en svunnen tid där brittisk-indisk eller fransk kolonialstil blandas med lokala konstverk och traditionellt hantverk. De största fartygen tar dryga 50 passagerare och de mindre runt 30.

Hytterna är stora och bekväma i två eller tre olika hyttkategorier, fördelade över ett par däck. På de stora fartygen har alla hytter egna balkonger. Här finns en trevlig restaurang som serverar asiatiska och västerländska delikatesser, en lounge för tillbakalutat njutande samt spa och sol/pooldäck.

Under kryssningen blandas lugn och ro ombord med utflykter anordnade av rederiet till flytande marknader, fiskebyar och skolor. Du kan även följa med på cykelturer, matlagningsklasser etc.

Rederiets fartyg

Jayavarman

Med endast 27 hytter ombord och service på toppnivå kan gästerna njuta av en exklusiv och avslappnad upplevelse på Mekongfloden.

LÄS MER