OM

Heritage Line är ett flodkryssnings-rederi i Sydostasien; Mekongfloden, Halong Bay (Vietnam) samt Irrawaddy & Chindwin River i Myanmar. Det grundades 2008 och är en joint venture mellan Schweiz och Vietnam och dess huvudsäte finns i Ho Chi Minh City.

De har sex fantastiskt fina fartyg av olika storlek, som alla liknar mindre boutique-hotell av mycket hög klass. Inredningen speglar en svunnen tid där brittisk-indisk eller fransk kolonialstil blandas med lokala konstverk och traditionellt hantverk.

De största fartygen tar dryga 50 passagerare och de mindre runt 30.

Hytterna är stora och bekväma, fördelade över ett par däck och två eller tre olika hyttkategorier, på de stora fartygen har alla hytter egna balkonger. Här finns en trevlig restaurang som serverar asiatiska och västerländska delikatesser, en lounge för tillbakalutat njutande, spa och sol/pooldäck.

Under kryssningen blandas lugn och ro ombord med utflykter anordnade av rederiet – till flytande marknader, fiskebyar, besök i en skola, cykelturer, matlagnings-klasser etc.

Rederiets fartyg

Jayavarman

Med endast 27 hytter ombord och service på toppnivå kan gästerna njuta av en exklusiv och avslappnad upplevelse på Mekongfloden.

LÄS MER