Flodkryssningar i Sydostasien

Heritage Line är ett flodkryssningsrederi i Sydostasien med turer på Mekongfloden, Irrawaddy och Chindwin River i Myanmar, samt i Halong Bay i Vietnam. Rederiet grundades 2008 och är en joint venture mellan Schweiz och Vietnam, med huvudsäte i Ho Chi Minh City i Vietnam.

Fartyg av mycket hög klass

Rederiet har sex fantastiskt fina fartyg av olika storlek, som alla liknar mindre boutiquehotell av mycket hög klass. Inredningen speglar en svunnen tid där brittisk-indisk eller fransk kolonialstil blandas med lokala konstverk och traditionellt hantverk. De största fartygen tar dryga 50 passagerare och de mindre runt 30.

Hytterna är stora och bekväma i två eller tre olika hyttkategorier, fördelade över ett par däck. På de stora fartygen har alla hytter egna balkonger. Här finns en trevlig restaurang som serverar asiatiska och västerländska delikatesser, en lounge för tillbakalutat njutande samt spa och sol-/pooldäck.

Spännande upplevelser, komfort och lyx

En flodkryssning innebär att varje dag vakna upp till nya vyer och nya spännande stopp och här i Sydostasien kanske flytande marknader, fiskebyar och skolor finns att upptäcka. Kryssningar med Heritage Line passar dig som önskar komma den asiatiska kulturen nära och rederiet anordnar bland annat cykelturer och matlagningskurser.

Efter en dag av upptäckter bjuder sedan fartyget lugn och ro ombord – i loungen, den egna hytten eller ute på däck. Efter middagarna finns underhållning att njuta av, eller om du hellre önskar läsa en bok eller spela kort.

Rederiets fartyg

Anawrahta

Med endast 23 hytter ombord och service på toppnivå kan får man en exklusiv och rofylld upplevelse på Irrawaddyfloden.

LÄS MER

Jayavarman

Med endast 27 hytter ombord och service på toppnivå kan gästerna njuta av en exklusiv och avslappnad upplevelse på Mekongfloden.

LÄS MER

Aktuella kryssningar med Heritage Line

Flodkryssning med Heritage Line på Irrawaddy i Myanmar


15 - 29 oktober 2020 | Myanmar - Mandalay - Bagan - U Bein Bridge - Irrawaddyfloden

En härlig kryssning på floden Irrawaddy i Myanmar, med stopp i bl.a. gamla kungliga huvudstaden Mandalay och UNESCO-skyddade Bagan, med sina tusentals tempel och pagoder. Vi möter vänliga och nyfikna människor, frestar smaklökarna med lokal kokkonst och njuter av fin service ombord.

Flodkryssning på Mekong – med högklassiga Heritage Line


28 oktober - 10 november 2020 | Ho Chi Minh City – Mekongfloden – Phnom Penh – Tonle Lake – Siem Reap

Följ med till flytande marknader, Kambodjas charmiga huvudstad Phnom Penh och upplev lämningarna från Khmerernas gamla rike - Angkor. Denna flodkryssning på Mekong, med det majestätiska fartyget Jayavarman, tar oss från livliga Ho Chi Minh City i Vietnam till Siem Reap i Kambodja.