Den majestätiska Jayavarman anses vara fadern i Heritage Lines ”familj” av kryssningsfartyg. Fartyget är namngett efter Angkors mest ärade kung, Kung Jayavarman – en hängiven buddist som regerade 1181-1218. Jayavarman är en blandning av art deco-charmen från 1930-talets Frankrike och Indokinas romantik och med invecklade träsniderier och vietnamesiska lackmålningar liknar detta imponerande kryssningsfartyg ett flytande konstgalleri.

Med tre och ett halvt däck är Jayavarman lika rymlig som den är vacker. Gästerna kan beundra Khmer-artefakter i Henry Mouhot Lounge, mingla i Club 1930 Funnel Bar & Lounge, äta i den eleganta Indochine Dining Hall och njuta av spabehandlingar i Apsara Spa. På fartygets solterrass, som erbjuder en spektakulär utsikt över Mekongdeltat, finns en härlig jacuzzi.

Det finns tre hyttkategorier ombord: superior (totalyta 21 m2), deluxe (totalyta 24 m2) och två sviter. Alla hytter har en balkong på ca 5 m2 (inkluderade i hyttens totalyta) med stolar & bord. Hytterna är bekvämt och vackert inredda, med fullt ljusinsläpp från balkongdörrarna helt i glas. Här finns luftkonditionering, mini-safe, hårfön och även kikare, badrock och solhatt.

Fartyget är byggt år 2009 och mäter 57 m x 11 m x 10 m (längd / bredd / höjd).

Heritage Line Jayavarman däckplan

Jayavarman superior hytt

Jayavarman deluxe-hytt

Passagerkapacitet:
Tonnage:
Längd:

Aktuella flodkryssningar med Heritage Line

Flodkryssning med Heritage Line på Irrawaddy i Myanmar


15 - 29 oktober 2020 | Myanmar - Mandalay - Bagan - U Bein Bridge - Irrawaddyfloden

En härlig kryssning på floden Irrawaddy i Myanmar, med stopp i bl.a. gamla kungliga huvudstaden Mandalay och UNESCO-skyddade Bagan, med sina tusentals tempel och pagoder. Vi möter vänliga och nyfikna människor, frestar smaklökarna med lokal kokkonst och njuter av fin service ombord.

Flodkryssning på Mekong – med högklassiga Heritage Line


28 oktober - 10 november 2020 | Ho Chi Minh City – Mekongfloden – Phnom Penh – Tonle Lake – Siem Reap

Följ med till flytande marknader, Kambodjas charmiga huvudstad Phnom Penh och upplev lämningarna från Khmerernas gamla rike - Angkor. Denna flodkryssning på Mekong, med det majestätiska fartyget Jayavarman, tar oss från livliga Ho Chi Minh City i Vietnam till Siem Reap i Kambodja.