OM

Lüftner Cruises är ett familjeägt rederi som inriktar sig på flodkryssningar på Europas mest betydelsefulla vattenleder. Alla 15 fartyg i Lüftners moderna flotta tar ca mellan 140 och 170 gäster, vilket skapar en familjär atmosfär. Man lär snabbt känna både medresenärer och personal. Kvalitet, service och klassisk elegans är deras ledord.

Fartygen har alla fyra däck, med hytter på de tre undre. Det översta däcket är ämnat åt uteliv, med solstolar, shuffleboard, en bar etc.
På dessa högklassiga, flytande hotell serveras välsmakande måltider tillagade av regionala råvaror efter säsong. Den fina restaurangen ligger på Strauss Deck (däck 2) och rakt ovanför finns panoramabaren med fin utsikt mot omgivningarna (på Mozart Deck). Varje dag bjuds det på musikunderhållning och andra aktiviteter såsom föreläsningar om aktuella ämnen, matlagningsdemonstrationer etc. För den som vill vara fysiskt aktiv finns det ett fitness room ombord. Vid stoppen har man möjlighet att låna fartygets cyklar för egna upptäckter iland.

 

Rederiets fartyg

Lüftner Cruises – Amadeus Diamond

LÄS MER

Lüftner Cruises – Amadeus Provence

LÄS MER

Lüftner Cruises – Amadeus Silver II

LÄS MER