Norwegian Jade är smakfullt dekorerat i en stark färgskala. Det erbjuds allt från bowling i Ultra Bliss Lounge till Broadwayshower och ståuppkomik i fartygets teater. Högst upp finns pooldäcket med en vattenrutschbana, flera pooler och solstolar.

På de här kryssningarna har du 13 restauranger att välja på

Ombord Norwegian Jade så har de konceptet ”Feel Free”, vilket innebär att det inte finns några sittningstider ombord, istället väljer du själv när och var du vill äta. Överallt finns bildskärmar som visar fartygets alla restauranger, deras öppettider och tillgänglighet. Sedan är det bara att boka via det elektroniska bokningssystemet eller begära ett bord direkt från hovmästaren. Norwegian Jade har 13 restauranger som serverar fantastisk mat från alla världens hörn. Några är inkluderade i kryssningsbiljetten medan andra kostar extra. Bland annat finns en Italiensk, fransk och flera asiatiska restauranger ombord.

Se Norwegian Cruise Lines alla kryssningsfartyg här ››

Balkonghytt (ca. 18,5 m² stor & balkong ca. 3,5 m² stor)

Utsideshytt (ca. 15 m² stor)

NCL Jade Oceanview Stateroom

Klicka här för att läsa om fartygets alla hyttkategorier (öppnas i nytt fönster) ››

Passagerkapacitet: 3802
Tonnage: 167 725
Längd: 313 m

Aktuella kryssningar med uppskattade Norwegian Cruise Line

Kryssning med Norwegian Spirit
– upplev spännande Myanmar!


INSTÄLLD | Singapore - Phuket - Yangon - Langkawi - Kuala Lumpur

Flyttad till vintern 2022. Följ med oss ombord på Norwegian Spirit, som genomgick en totalrenovering januari / februari 2020, för besök på mytomspunna platser, vid sagolika tempel och på fantastiska paradisöar. Vår resa startar i världsmetropolen Singapore. Vi kryssar sedan vidare till soliga Thailand, dolda turistpärlan Myanmar och vackra Malaysia.

Unik kryssning med Norwegian!
– Dubai, Abu Dhabi, paradisöar i Indiska oceanen och Sydafrika


INSTÄLLD | U.A.E - Seychellerna - Madagaskar - Mauritius - Reunion - Sydafrika

Flyttad till vintern 2022. Unik kryssning med Norwegian Dawn som ger oss storstadsliv i Dubai och makalöst natur- och djurliv i Sydafrika. Där emellan njuter vi av paradisen Seychellerna, Madagaskar, Mauritius och Reunion. En riktig drömresa som sätter guldkant på 2021.

Drömkryssning i sikte! Upplev Los Angeles, Hawaii och Söderhavet med Norwegian Jewel


29 mars - 18 april 2021 | Honolulu - Maui - Kauai - Hilo - Kona - Nuku Hiva - Moorea - Bora Bora - Papeete

Följ med på denna fantastiska resa där vi besöker stjärnglansens Los Angeles och kryssar runt Hawaiis grönklädda öar med majestätiska vattenfall, innan vårt fartyg Norwegian Jewel når drömmen, Söderhavet, med några utav världens vackraste stränder.