Så många olika sätt att bli inspirerad på. Så många nya upplevelser. Så många spännande aktiviteter att avslöja. Välkommen ombord på Norwegian Joy!

Hitta din favoritplats ombord på Norwegian Joy när hon kryssar året runt från västkusten till Alaska, Mexikanska Rivieran och Panama Canal från Miami och Los Angeles. Njut av en kick som ingen annan när du tävlar i Go Cart mitt ute på havet. Fördjupa dig i en virtuell värld i Galaxy Pavilion. Skäm bort dig med lyx i de nya, rymliga och vackert inredda conciergehytterna. Njut av semesterupplevelser som gläder dina sinnen och lugnar din själ på Norwegian Joy.

Känn dig ett med havet på Waterfront, fartygets  långa utomhuspromenad. Där kan du upptäcka en ny restaurang eller bar varje dag och kväll!
Sätt dig ner och avnjut en hummerpasta på italienska La Cucina eller varför inte bara njuta av den fina utsikten.

Många olika middagsupplevelser på ett och samma fartyg! Ät som ingen annanstans till sjöss med all frihet och flexibilitet som Freestyle Dining erbjuder. Vad du än vill ha, Norwegian Cruise Line har något för alla. Njut av långa middagar där menyn varierar från kväll till kväll.

Flera barer & lounger med spännande inriktningar! På District Brew House erbjuds mer än 50 olika öl på flaska och 24 olika öl på tapp. Sippa på en Mojito i Sugarcane Mojito Bar. Eller prova viner i vinbaren The Cellars! Ta ditt glas, stifta nya bekantskaper och bara njut av livet!

Kryssningar där du kan se shower och gå på komediklubb

Upplev showen Elements som är inspirerad av de fyra elementen – jord, vind, vatten och eld eller skratta mer än aldrig förr på Social – Comedy & Night Club.

Det finns många sätt att bli bortskämd på. Ett sätt är ett besök på fartygets spa, Mandara Spa®. Koppla av i Thermal Suite med ångbastu eller ett dopp i Vitality Pool. Kolla in saltrummet och koppla av i fartygets snörum. Eller helt enkelt bara njuta av en Hot Stone massage. Unna dig själv. Du förtjänar det!

Se Norwegian Cruise Lines alla kryssningsfartyg  ››

Mini Suite (ca. 23 m² stor & balkong ca. 4 m² stor)

NCL Joy Mini Suite

The Haven 2 Bedroom Family villa
(ca. 55 m² stor & balkong ca. 5-11² stor)

NCL Joy Haven H4

The Haven by Norwegian ligger undangömt på toppen av fartyget, och erbjuder rederiets mest lyxiga, välutrustade boende samt 24-timmars butlerservice, concierge-service, privat soldäck m.m.

Klicka här för att läsa om fartygets alla hyttkategorier (öppnas i nytt fönster) ››

Passagerkapacitet: 3802
Tonnage: 167 725
Längd: 313 m

Aktuella kryssningar med uppskattade Norwegian Cruise Line

Kryssning med Norwegian Spirit
– upplev spännande Myanmar!


INSTÄLLD | Singapore - Phuket - Yangon - Langkawi - Kuala Lumpur

Följ med oss ombord på Norwegian Spirit, som genomgick en totalrenovering januari / februari 2020, för besök på mytomspunna platser, vid sagolika tempel och på fantastiska paradisöar. Vår resa startar i världsmetropolen Singapore. Vi kryssar sedan vidare till soliga Thailand, dolda turistpärlan Myanmar och vackra Malaysia. En helt fantastisk resa!

Unik kryssning med Norwegian!
– Dubai, Abu Dhabi, paradisöar i Indiska oceanen och Sydafrika


7 feb - 2 mar 2021 | U.A.E - Seychellerna - Madagaskar - Mauritius - Reunion - Sydafrika

Unik kryssning med Norwegian Dawn som ger oss storstadsliv i Dubai och makalöst natur- och djurliv i Sydafrika. Där emellan njuter vi av paradisen Seychellerna, Madagaskar, Mauritius och Reunion. En riktig drömresa som sätter guldkant på 2021.

Drömkryssning i sikte! Upplev Los Angeles, Hawaii och Söderhavet med Norwegian Jewel


29 mars - 18 april 2021 | Honolulu - Maui - Kauai - Hilo - Kona - Nuku Hiva - Moorea - Bora Bora - Papeete

Följ med på denna fantastiska resa där vi besöker stjärnglansens Los Angeles och kryssar runt Hawaiis grönklädda öar med majestätiska vattenfall, innan vårt fartyg Norwegian Jewel når drömmen, Söderhavet, med några utav världens vackraste stränder.