Startade 1965 och ägs av Carnival-rederiet.

Princess Cruises bjuder på en intim stämning och utmärkt service. Rederiet har flera gånger prisats för sitt kök och på samtliga fartyg finns även två specialrestauranger; italienska Sabatini’s och ett steakhouse med utmärkta biffar.

Princess Cruises lanserade även konceptet ”Movies under the stars”, en utomhusbio med det självklara tillbehöret – nypoppade popcorn.

Man lägger fokus på en vuxen publik och därför finns det inte så många aktiviteter anpassade för barn. Här väntar en traditionell kryssningsupplevelse där gästerna gärna klär upp sig lite extra till kaptenens cocktail – missa inte det klassiska champagnevattenfallet!

Princess Cruises har sexton fartyg i sex fartygsklasser. Antalet gäster ombord varierar mellan 600 och 3500 beroende på fartyg.

Rederiets fartyg

Coral Princess

LÄS MER

Crown Princess

LÄS MER

Emerald Princess

LÄS MER

Island Princess

LÄS MER

Princess – Pacific & Ocean

LÄS MER

Princess Cruises: Diamond – Sapphire

LÄS MER

Star Princess

LÄS MER

Star Princess

LÄS MER

Aktuella kryssningar med Princess Cruises

Kryssning bland paradisöar i Söderhavet, med Princess Cruises


22 oktober - 9 november 2020 | Tahiti – Huahine – Rangiroa – Raiatea – Bora Bora – Moorea – Tahiti

Följ med på denna fantastiska kryssning i Söderhavet! Det lilla fartyget Pacific Princess tar oss stillsamt från Tahiti till paradisöarna i Franska Polynesien. Efter avslutad kryssning bor vi tre nätter i egna lyxiga bungalows i det turkosa vattnet på Moorea, och upplever känslan när vågorna vaggar oss till sömns. 

Kryssning med Princess Cruises genom Panamakanalen
Fort Lauderdale – Los Angeles


2 - 18 januari 2021 | Fort Lauderdale - Colombia - Panama - Costa Rica - Nicaragua - Mexiko - Los Angeles

Följ med på kryssningen med Island Princess genom Panamakanalen, som har något för alla. Vi får se pastellfärgad kolonialarkitektur i Colombia, fascineras av fantastisk regnskog i Costa Rica och njuta av härliga stränder i södra Mexiko.