Följ med oss på en oförglömlig upplevelse där drömmar blir till verklighet. Ombord vår lyxkryssare Celebrity Eclipse handlar livet om njutning och tillsammans upptäcker vi ett pärlband av solkyssta paradisöar.

Sola, bada, snorkla, läs en spännande bok och svalka dig med en uppfriskande drink i skuggan av en palm. Kritvita stränder och den salta doften av det kristallklara havet.

Njut av den kravlösa tillvaron, att bara vara är underbart.


DELA MED DINA VÄNNER:

DATUM

Från 21 januari 2017
Till 6 februari 2017

PRIS PER PERSON, del i dubbelhytt/dubbelrum

Balkonghytt (PÅ FÖRFRÅGAN)
34.900:-

Avreseort

 • Stockholm
PROJEKTLEDARE
Andrea Rosso
andrea.rosso@cluberiks.se
08-20 55 00

I priset ingår

 • Club Eriks värd
 • Flyg Stockholm – Miami t/r inkl. alla idag kända skatter & avgifter
 • 1 natt på hotell 4* i Miami, del i dubbelrum, inkl. frukost
 • 14 nätters kryssning, del i dubbelhytt, ombord Celebrity Eclipse
 • Helpension ombord inkl. ”Classic” dryckespaket
 • Underhållning & en mängd aktiviteter ombord
 • Tillgång till det förstklassiga fitnesscentret ombord
 • Hamnavgifter, skatter & dricks ombord
 • Halvdags citysightseeing i Miami
 • Transfer flygplats – hotell – kryssningshamn – flygplats

Tillägg

 • Enkelhytt (priser är ännu ej färdiga)
 • Avbeställningsskydd 5 % av resans pris
 • Semesterförsäkring ERV 770:- per person

Vi reserverar oss för slutförsäljning och eventuella förändringar i program och pris som ligger utanför vår kontroll.

DELA MED DINA VÄNNER:
PRIS PER PERSON, del i dubbelhytt/dubbelrum
Balkonghytt (PÅ FÖRFRÅGAN)
34.900:-
PROJEKTLEDARE
Andrea Rosso
andrea.rosso@cluberiks.se
08-20 55 00


KARTA

PRELIMINÄRA FLYGTIDER

DAG
FLYG
TIDER
FLYGTID
21 jan
Stockholm – Köpenhamn
06.15 - 07:25
21 jan
Köpenhamn – Miami
09:15 - 13:55
5 feb
Miami – Köpenhamn
15:45 - 07:00
6 feb
Köpenhamn – Stockholm
08:10 - 09:20


KRYSSNINGSSCHEMA

DAG
HAMN
ANKOMST
AVGÅNG
22 jan
Miami, Florida
-
- 16.30
23 jan
Till havs
-
-
24 jan
Till havs
-
-
25 jan
Kralendijk, Bonaire
- 09.00
- 18.00
26 jan
Willemstad, Curacao
- 07.00
- 22.00
27 jan
Oranjestad, Aruba
- 08.00
-
28 jan
Oranjestad, Aruba
-
- 17.00
29 jan
Till havs
-
-
30 jan
Bridgetown, Barbados
- 08.00
- 22.00
31 jan
Castries, St. Lucia
- 08.00
- 17.00
1 feb
Basseterre, St. Kitts & Nevis
- 08.00
- 16.00
2 feb
Philipsburg, St. Maarten
- 08.00
- 17.00
3 feb
Till havs
-
-
4 feb
Till havs
-
-
5 feb
Miami, Florida
- 07.00
-
DELA MED DINA VÄNNER:

KARTA

DAGSPROGRAM

Dag 1 • 21 jan
Avresa

Tidig morgon lämnar vi Stockholm Arlanda och efter en mellanlandning i Köpenhamn landar vi i Miami på eftermiddagen lokal tid, för direkt transfer till vårt hotell.
Middag på egen hand och sen väntar en god natts sömn.

Dag 2 • 22 jan
Ombordstigning, Miami, Florida

Idag kan vi spendera förmiddagen på egen hand innan vi beger oss till vår lyxkryssare Celebrity Eclipse. Efter ombordstigning serveras en god lunchbuffé ombord innan fartyget lämnar hamn.

Packa upp, gör dig hemmastadd och ta dig tid att upptäcka fartyget i lugn och ro.

Miami Florida USA

 

Utflykt Everglades – tillval 550:- per person (måste bokas innan avresa)

För de som vill går det även att boka en utflykt innan det är dags att bege sig till kryssningsfartyget. Utflykten som går till spännande Everglades utförs med svensk lokalguide och ni tar med ert bagage under turen för att sedan bli körda direkt till fartyget efter avslutad utflykt.

OBS. Utflykten måste bokas i förväg och ett minimum av 6 deltagare krävs.

Alligator i Everglades Florida

Djurliv i Everglade Florida

Dag 3 & 4 • 23 -24 jan
Till havs

Vi har nu två härliga dagar till havs på väg mot soliga Curacao, och vi har chans att till fullo njuta av alla de faciliteter som erbjuds ombord vårt fartyg. Celebrity Eclipse glänser ifrån för till akter och kryssningsfartyget fullkomligt andas lyx.

Från de rymliga välplanerade hytterna till den unika gräsmattan på översta däck i Lawn Club, du är här för att njuta och ha en fantastisk semester och Eclipse gör dig inte besviken.

Skäm bort dig själv ordentligt i underbara AquaSpa, eller beställ ett glas bubblande champagne och dröm dig bort i Sky Observation Lounge där utsikten är lika magnifik vilket håll du än vänder dig.

Goda måltider och utomordentlig service är självklara inslag som bidrar till att göra denna kryssning så fantastisk.

SPA--behandling på Celebritys kryssningsfartyg

Dag 5 • 25 jan
Kralendijk, Bonaire

Precis norr om Venezuelas karibiska kust ligger Bonaire, ofta benämnd med sina grannar Curacao och Aruba som en av ABC-öarna. Bonaire är dykarnas paradis med sitt klara vatten och rika undervattenliv.

Ön är omgiven av nationalparker och är även hem åt de ikoniska flamingofåglarna. I land kan ni göra allt från vandring till att besöka Karibiens enda barfota-kasino.

Bonnaire Karibien

Dag 6 • 26 jan
Willemstad, Curacao

På förmiddagen ankommer vi till Curacao och den tidigare huvudstaden för Nederländska Antillerna, Willemstad. Efter 20-talets oljeboom flyttade arbetare hit med sina familjer från världens alla hörn vilket fortfarande gör sig påmint i denna spännande stad, sprudlande av olika kulturer, färger och smaker.

Dag 7 • 27 jan
Oranjestad, Aruba

Idag spenderar vi dagen på paradisön Aruba, en fröjd för både ögat och själen. Stränderna är vita, vattnet klarblått och palmerna svajar grönt bland de färggranna husen med stora öppna verandor i klassisk holländsk stil.

Framför allt är det sol- och vattensporter som snorkling och utflykter till vackra stränder som gör sig bäst på Aruba men Oranjestad erbjuder även spännande marknader och bra shopping.

Då fartyget inte lättar ankar förens till kvällen dagen efter, är detta även ett gyllene tillfälle för den kvällspigge att utforska även vad Oranjestads nattliv har att erbjuda.

Flamingo på Aruba i Karibien

 

Dag 8 • 28 jan
Oranjestad, Aruba

Njut av solens varma strålar, bada och snorkla i det klara vattnet eller ta en tupplur på en handduk i skuggan av en palm och verkligen känn hur den avkopplande semesterkänslan sprider sig ända ut i fingertopparna.

Oranjestad Aruba

Dag 9 • 29 jan
Till havs

Denna dag tillbringas till havs. Varva ned och smält alla nya intryck medan ni är på väg mot nästa destination, fantastiska Barbados.

Kryssningsfartyget Celebrity Eclipse

Dag 10 • 30 jan
Bridgetown, Barbados

Barbados blev självständigt från Storbritannien år 1966 men är fortfarande Karibiens ”lilla England” med cricket som nationalsport, te som favoritdrink och engelskan som huvudspråk.

Där slutar dock likheterna med Storbritannien för denna vackra ö är precis som sina grannar en grön pärla i det ljusblå havet. Här kan ni köpa massor av lyxiga varor till skattefria priser och göra intressanta turer till öns alla delar.

 

Barbados

Dag 11 • 31 jan
Castries, St. Lucia

St. Lucia är en av Västindiens vackraste öar med fantastisk natur långt ifrån 2000-talets överexploatering, och längs de slingrande kustvägarna ligger de små genuina fiskebyarna tätt.

Ön är från början vulkanisk med höga regnskogsbeklädda berg och frodiga dalar, och vi bjuds på långa stränder och hemlighetsfulla små bukter.

Upplev den grönskande naturen på nära håll med en uppfriskande vandringstur till Petit Pitons topp, eller besök världens enda drive-in vulkan, Sulphur Springs, där man kan köra in i kratern för att se bubblande ”pooler” av lava.

På St. Lucia hittar vi även Diamond Falls, ett strålande vattenfall vars vattenkaskader påverkas av naturens mineraler så att vattnet speglas i olika färgnyanser, likt hur en gnistrande diamant reflekterar ljuset.

Strand på St Lucia i Karibien

 

Dag 12 • 1 feb
Basseterre, St. Kitts & Nevis

Idag anländer vi till St. Kitts. Ön domineras av en över tusen meter hög slocknad vulkan, och stränderna, havet och fortet Brimstone Hill hör till sevärdheterna.

Missa inte heller öns natursköna järnväg, byggd mellan år 1912 och 1926 för att transportera sockerrör från öns plantager till huvudstaden Basseterres fabrik.

Rederiet erbjuder bland annat en tur som tar dig genom små byar och stora ananasodlingar, ett fantastiskt sätt att uppleva denna pärla.

 

St Kitts i Karibien

 

Dag 13 • 02 feb
Philipsburg, St. Maarten

Idag besöker vi ön St. Maarten, delad på mitten av Nederländerna och Frankrike. Philipsburg ligger på den södra, nederländska delen.

Turismen är huvudnäringen på ön som frekvent besöks av lyxiga segelbåtar och stora yachter. Vandra längs de kilometerlånga stränderna, ät en härlig lunch på de franska trendkrogarna eller besök öns fjärilsfarm.

Även här finns skattefri shopping och både smycken, klockor och designkläder kan köpas till låga priser.

 

 

Dag 14 & 15 • 3 - 4 feb
Till havs

Från St. Maarten sätter vi nu kurs tillbaka mot Florida och Miami. Njut av en kall öl i solen vid poolen, unna dig en avkopplande spabehandling och låt dig roas av fartygets utbud av shower och underhållning under kvällen.

Pooldäck på kryssningsfartyget Celebrity Eclipse

Dag 16 • 5 feb
Miami, Florida

Tidig morgon lägger vi åter till i Miami, och efter en god frukost ombord är det dags att vinka adjö till Eclipse för denna gång. I kryssningsterminalen möts vi av vår svenska lokalguide för en spännande citytur i Miami innan det är dags att bege sig till flygplatsen för hemresa.

Dag 17 • 6 feb
Hemkomst

Idag landar vi åter hemma igen, rikare på både soliga minnen och trevliga bekantskaper. Tack för denna gång!

DELA MED DINA VÄNNER:

Celebrity – Solstice, Eclipse, Equinox, Silhouette & Reflection

Celebritys senaste fartyg är i den trendiga Solsticeklassen. Speciellt för denna klass är till exempel den stora gräsmattan på övre däck, ett modernt SPA samt den höga klassen på restaurangerna och servicen ombord.

På gräsmattan på översta däck kan ni spela bocchia, crocket eller bara njuta av en picknick i solnedgången. Fartyget erbjuder många restauranger. Flertalet ingår i kryssningspriset och vid vissa specialrestauranger bokar man bord för en mindre summa. Exklusivt för Aquaclass ingår restaurang Blu.

Flera pooler, både inom- och utomhus, samt gym med klasser och stor SPA-avdelning förenar nytta med nöje. Har ni Aquaclass har ni fri tillgång till SPA-avdelningen hela kryssningen.

Balkonghytt på kryssningsfartyget Celebrity Solstice

Hytterna är ca 18 kvm stora. Balkonghytterna har en balkong mot havet på ca 4 kvm med ett bord och två stolar.

Sängen kan sättas ihop till en stor eller tas isär till två enkelsängar. Det finns en sitthörna med soffa, skrivbord och stol i hytten. Dusch, toalett, garderober, tv och kassaskåp finns i alla hytter.

Insideshytterna ombord är normalt något mindre, ca 16 kvm. Större sviter finns i storlekarna 23 – 133 kvm.

 

Se en video från kryssningsfartyget Celebrity Eclipse:

Passagerkapacitet:
Tonnage:
Längd:


DELA MED DINA VÄNNER:
DELA MED DINA VÄNNER:

Avreseort*

Stockholm

Resdatum*

21 januari 2017 - 6 februari 2017

Resenär 1

Observera att namnen måste stavas som i passet, tilltalsnamn med versaler!Kopiera uppgifter till nästa resenär

Pris per person

Om du reser ensam måste enkelhytt-/enkelrumstillägg under tillägg kryssas i (även om det bara är en förfrågan)

Balkonghytt (PÅ FÖRFRÅGAN): 34.900:-

 • Enkelhytt (priser är ännu ej färdiga)
 • Avbeställningsskydd 5 % av resans pris
 • Semesterförsäkring ERV 770:- per person

Vi reserverar oss för slutförsäljning och eventuella förändringar i program och pris som ligger utanför vår kontroll.

Jag vill ha faktura och bokningsbekräftelse via vanlig postgång
Jag vill ha faktura och bokningsbekräftelse via epost
Ja, jag godkänner Club Eriks särskilda villkor*
Jag har tagit del av information om GDPR hos cluberiks.se

Liknande resor

Alaska – Rundresa och
kryssning med Holland America


19 maj - 2 juni 2020 | Fairbanks - Denali - Anchorage - Glacier Bay - Haines - Juneau - Ketchikan - Inside Passage - Vancouver

Följ med en härlig upplevelse i Alaska fylld med njutning och äventyr. Låt er imponeras av den magnifika blandningen av storslagen natur och avslappnande lyx.

Kryssning från San Diego genom Panamakanalen till Centralamerika & Florida


12 – 29 november 2020 | San Diego – Mexiko – Guatemala – Costa Rica – Panamakanalen – Colombia – Florida

Karibisk värme, spännande regnskog, vita stränder och svalkande blått hav. Denna kryssning genom Panamakanalen har ett paradis för alla smaker och ombord Celebrity Summit njuter vi av fartygets bekvämligheter och fantastiska service.