Följ med oss på denna 19-nätters kryssning med Azamara Quest, från Dubai till Singapore. På vägen gör vi stopp i Indien, Sri Lanka, Myanmar (Burma), Thailand och Malaysia.

Se sevärdheter upptagna på Unescos världsarvslista i Mumbai, följ med på safari i Sri Lankas Yala nationalpark, beundra den gyllene pagoden i Rangoon och njut av stränderna i Phuket. Spana ut över Kuala Lumpur på 421 meters höjd från Kuala Lumpur Tower och lär känna Sydostasiens minsta land – Singapore.

Ombord på Azamara är servicen i världsklass och i kombination med spännande stopp i sammanlagt sju asiatiska länder, finns alla förutsättningar för en fantastisk kryssning.

 


DELA MED DINA VÄNNER:

DATUM

Från 5 november 2018
Till 28 november 2018

PRIS PER PERSON, del i dubbelhytt/dubbelrum

Club Continent Suite
På förfrågan
Balkonghytt
82.900:- på förgrågan
Utsideshytt
77.900:- på förfrågan

Avreseort

 • Stockholm
 • Köpenhamn
PROJEKTLEDARE
Peter Schellerer
peter.schellerer@cluberiks.se
08 20 55 00

I priset ingår

 • Club Eriks värd
 • Visum för Indien och Sri Lanka
 • Flyg Stockholm – Dubai // Singapore – Stockholm inkl. alla idag kända skatter och avgifter
 • 2 nätter på 4* hotell i Dubai, inkl. frukost
 • Citytur i Dubai med lunch, inkl. dryck
 • 2 nätter på 4* hotell i Singapore, inkl. frukost
 • Citytur i Singapore med lunch, inkl. dryck
 • Middag i Singapore, inkl. dryck
 • 19 nätters kryssning ombord Azamara Quest
 • Helpension ombord, inkl. dryck
 • Öl, vin och sprit i urval
 • Vatten på flaska, kaffe/te & läskedrycker
 • 24h roomservice ombord
 • AzAmazing Evening: en festkväll anordnad av rederiet
 • Underhållning och en mängd aktiviteter ombord
 • Hamnavgifter, skatter och dricks ombord
 • Alla transfers mellan hotell, flygplatser och fartyg enligt program
 • Lojalitetsbonus på 2 % av resans pris

Tillägg

 • Enkelhyttstillägg
 • Avbeställningsskydd från Gouda RF, 5 % av beloppet som ska skyddas
 • Semesterförsäkring ERV, tillägg till hemförsäkringen
 • Uppgradering Business Class med Emirates 23.500:- tur/retur
DELA MED DINA VÄNNER:
PRIS PER PERSON, del i dubbelhytt/dubbelrum
Club Continent Suite
På förfrågan
Balkonghytt
82.900:- på förgrågan
Utsideshytt
77.900:- på förfrågan
PROJEKTLEDARE
Peter Schellerer
peter.schellerer@cluberiks.se
08 20 55 00


PRELIMINÄRA FLYGTIDER

DAG
FLYG
TIDER
FLYGTID
05 nov
Stockholm - Dubai
15.05-00.30+1
6h25
05 nov
Köpenhamn - Dubai
14.20 - 23.45
6h25
28 nov
Singapore - Dubai
01.20 - 04.50
7h30
28 nov
Dubai - Stockholm
08.30 - 12.15
6h45
28 nov
Dubai - Köpenhamn
08.20 - 12.20
7h

Vi flyger med Emirates . Kontakta oss för tidtabell och prisuppgift om ni önskar flyga från annan ort. Uppgradering till Business Class kostar 19.900:- per person tur/retur.


KRYSSNINGSSCHEMA

DAG
HAMN
ANKOMST
AVGÅNG
07 nov
Dubai, Förenade Arabemiraten
-
- 18:00
08 nov
Khor al Fakkan, Förenade Arabemiraten
- 08:00
- 16:00
09 nov
Till havs
-
-
10 nov
Till havs
-
-
11 nov
Mumbai (Bombay), Indien
- 08:00
- 19:00
12 nov
Till havs
-
-
13 nov
Kochi, Indien
- 08:00
- 17:00
14 nov
Colombo, Sri Lanka
- 13:00
- 22:00
15 nov
Hambantota, Sri Lanka
- 08:00
- 18:00
16 nov
Till havs
-
-
17 nov
Till havs
-
-
18 nov
Till havs
-
-
19 nov
Rangoon, Myanmar (Burma)
- 08:00
-
20 nov
Rangoon, Myanmar (Burma)
-
-
21 nov
Rangoon, Myanmar (Burma)
-
- 18:00
22 nov
Till havs
-
-
23 nov
Phuket, Thailand
- 09:00
- 18:00
24 nov
Georgetown, Penang, Malaysia
- 08:00
- 18:00
25 nov
Port Klang, Malaysia
- 07:30
- 17:30
26 nov
Singapore, Singapore
- 07:00
-
DELA MED DINA VÄNNER:

DAGSPROGRAM

05 nov
Avresa

Vi lyfter från Arlanda vid lunchtid och anländer i Dubai sent på kvällen, vilket innebär att vi tar oss direkt till hotellet för en natts skön sömn.

06 nov
Dubai, Förenade Arabemiraten

Välkommen till Emiratets största stad där utbudet av nöje, underhållning och andra attraktioner är omfattande. Här finns världens högsta, världens minsta, världens lyxigaste osv..

Efter en god frukost kommer lokalguiden och möter upp oss på hotellet och vi börjar dagen med en sightseeingtur av denna otroliga stad. Vi besöker bland annat utsiktsplattformen At The Top på 124:e våningen i Burj Khalifa, som med sina 828 meter är världens högsta skyskrapa. Efter en gemensam lunch återvänder vi till hotellet under sena eftermiddagen och kvällen är fri för egna upptäckter. Passa på att slappna av vid hotellpoolen, gå en shoppingrunda bland de många marknader (souks) som finns här, eller beundra ljus- och vattenspelen vid Burj Khalifa.

Företagsarrangemang i Dubai

07 nov
Dubai, Förenade Arabemiraten

Fartyget lämnar Dubai först klockan 18 på kvällen så även idag finns tid till att utforska staden. Vi checkar in på fartyget, äter lunch ombord och hinna bekanta oss med vårt hem för de kommande veckorna.

08 nov
Khor al Fakkan, Förenade Arabemiraten

Khor al Fakkan är en av världens ledande hamnar för omlastning av containerfartyg, belägen vid Omanbukten i emiratet Sharjah. Detta är en bra utgångspunkt för att åka på äventyr i de häftiga bergen – ett perfekt utflyktsmål för vandring och klättring. Känner man för en lugnare dag finns här istället en lång, härlig och glittrande vit sandstrand för en dags avkoppling.

09 - 10 nov
Till havs

Så får vi våra första ordentliga dagar till havs. Har man ännu inte hunnit utforska fartygets alla faciliteter finns det tid till det. Ta ett dopp i poolen och smaka på någon god drink i poolbaren, prova lyckan i kasinot eller unna dig en behandling i The Sanctum Spa.

Champagne på kryssningsfartyget Oceania

Kryssningsfartyget Azamara

11 nov
Mumbai (Bombay), Indien

Bland sevärdheterna i Mumbai och dess omedelbara närhet finns bland annat Elephantgrottorna och Chhatrapati Shivajistationen, som ses som en symbol för 1800-talets arkitektoniskt nyskapande järnvägsstationer. Här finns även Haji Alis mausoleum, ett av Mumbais mest kända landmärken, som då det ligger på en pir endast kan nås när tidvattnet står lågt. Samtliga sevärdheter finns med på Unescos världsarvslista.

12 nov
Till havs

Vi kryssar idag vidare mot nästa destination, Kochi.

13 nov
Kochi, Indien

Kochi är en hamnstad på Malabarkusten i den indiska delstaten Kerala och här kan man lätt fascineras av blandningen av kulturer och influenser. Gigantiska fiskenät från Kina, en 400-årig synagoga, gamla moskéer och sönderfallna rester av den brittiska kolonialmakten – allt samsas i denna historiska stad som en gång i tiden var centrum för Indiens kryddhandel.

14 nov
Colombo, Sri Lanka

Sri Lanka är en riktig pärla med solvarma stränder och vacker natur. Vi anländer till Colombo, öns mycket mångkulturella huvudstad mitt på dagen. Strosa på de slingrande gatorna i de gamla kvarteren för att finna god lokal mat, kaféer fulla av karaktär och eklektiska butiker. Köp gärna med lite te hem – en produkt som ön blev världsberömd för under namnet Ceylon.

15 nov
Hambantota, Sri Lanka

Hambantota ligger i södra Sri Lanka och är ett av de områden som drabbades hårt av tsunamin 2004. Regeringen har dock sedan dess haft ett tydligt mål att åter bygga upp regionen till att bli ett av Sri Lankas viktigaste områden, så här pågår febril aktivitet.

Från Hambantota är det inte långt till Yala nationalpark, som är känd för att vara en av de bästa platserna i världen för att se leoparder. Även vattenbuffel, vildsvin, guldschakal och lankesisk elefant kan skådas. Rederiet anordnar utflykt hit under dagen som kan vara spännande att följa med på.

16 - 18 nov
Till havs

Njut av några dagar till havs nu när vi lämnar Sri Lanka. Vi korsar Bengaliska viken för att nå Myanmar, eller Burma som det också heter, och ankommer till hamnen i Rangoon tidigt på måndagsmorgonen den 19:e.

19 - 21 nov
Rangoon, Myanmar

Rangoon är med sina fyra miljoner invånare den största staden och det kommersiella centret i Burma. Gatorna här kantas av vackra byggnader från kolonialtiden, även om flera rivits genom åren för att ge plats åt servicebyggnader och shoppingcenter. Den mest imponerande arkitekturen står dock Shwedagon Pagoda för – Burmas religiösa centrum som självfallet är ett världsarv. Den stora förgyllda kupolen och tornen reser sig över staden som en krona och här flockas pilgrimer och turister för att beundra dess konstnärskap på nära håll. Kom hit framåt kvällen när golvbeläggningen av sten svalnat och den elektriska belysningen tänts. Den väldiga pagoden får då en magisk lyster.

Bege dig till Bogyoke Aung San-marknaden där varor man aldrig sett förr finns till försäljning, eller kolla in gatu­haken på 19th Street i Chinatown. Känn lugnet i den vackra stadsparken Kandawgyi som omgärdar en naturlig sjö, eller ta tillfället i akt att besöka ett äkta burmesiskt tehus för att få en kulturupplevelse av rang – det är nämligen här en stor del av lokalbefolkningen äter varje dag.

22 nov
Till havs

Vi kryssar söderut mot vår nästa destination – Phuket i Thailand.

23 nov
Phuket, Thailand

Vi får en dags stopp i svenskarnas paradis, där utbudet av badstränder är omfattande. Njut av sol och bad på någon av de mest kända stränderna – Patong Beach, Karon Beach och Kata Beach. Fartyget lämnar klockan 18 på kvällen.

24 nov
Georgetown, Penang, Malaysia

Idag anländer vi den livliga och färgstarka staden Georgetown, uppkallad efter brittiska kung George III. Staden är känd för sin vackra koloniala arkitektur och är listad som ett världsarv av Unesco sedan 2008. Här mixas kultur, arkitektur, religion och mat från Kina, Indien och Malaysia.

Besök något av de många unika kinesiska tempel som finns här, de indiska kvarteren ”Little India” eller den botaniska trädgården. Promenera runt i staden för att se den fantastiska gatukonst som Ernest Zacharevic skapat genom att bland annat interagera föremål med väggmålningar, eller hyr en cykel för att hinna se alla 52 stycken.

25 nov
Port Klang, Malaysia

Vi anländer i Port Klang, som har Malaysias största hamn, tidigt på morgonen. Det kan vara intressant att beundra den febrila aktiviteten som pågår här i princip dygnet runt, när stora containrar ska lastas på och lastas av de stora transportfartygen. Vill man istället göra en utflykt kan man ta färjan över till Crab Island, en resa på cirka 30 minuter, som huserar mangroveträsk och en stor fiskeby.

Vad som är mest populärt är dock att ta en heldagstur till Kuala Lumpur, Malaysias huvudstad. Här finns tvillingskyskrapan Petronas Twin Towers som med sina 88 våningar är en av världens högsta skrapor, vars stål faktiskt är svensktillverkat, och här finns Kuala Lumpur Tower, som med sina 421 meter är Malaysias näst högsta byggnad. Ta hissen upp till 335 meters höjd till tornets utkiksplats.

26 nov
Singapore, Singapore

Republiken Singapore är en ö-nation och stadsstat och Sydostasiens minsta land. Här har man en av Asiens högsta levnadsstandarder. Singa (lejon) och pura (stad) blev en brittisk kronkoloni 1867 och fick officiell suveränitet 1965. Staden är belägen en grad norr om ekvatorn och präglas av en kulturell mångfald med kinesiska, malajiska, indiska, eurasiska och arabiska grupper.

Efter en god frukost vinkar vi adjö till fartyget för denna gång och åker på en sightseeingtur i staden, som avslutas med lunch. Efter lunchen checkar vi in på vårt hotell. Kvällen är fri för egna aktiviteter.

27 nov
Singapore, Singapore

Idag får vi ytterligare en dag där vi kan utforska staden på egen hand i lugn och ro. På kvällen möts vi för en gemensam avslutningsmiddag. Vi har ordnat en sen check-out från hotellet så vill man vila inför flygresan går detta bra. Vi beger oss gemensamt till flygplatsen för hemfärd.

28 nov
Hemresa

Vi landar i Stockholm, förhoppningsvis utvilade och fulla av spännande erfarenheter och nya goda bekantskaper. Tack för denna gång.

DELA MED DINA VÄNNER:

Azamara Quest

Azamara är ett helägt dotterbolag till norsk-amerikanska Royal Caribbean och är deras 5-stjärniga premiumprodukt. De två systerfartygen Quest och Journey är lite mindre och finare kryssningsfartyg, så kallade ”Boutique cruise ships”, och med knappt 700 gäster ombord och nästan en besättningsman på två gäster, är stämningen på deras kryssningar familjär och servicen i världsklass.

Ombord finns flera bra restauranger och caféer, pooler, pianobar och en kabaré-lounge där gästerna bjuds på uppträdanden och intressanta föreläsningar.

Mat för alla smaker: Här finner du ett urval av sex olika matställen, och även rumsservice. Oavsett om du är ett fan av haute cuisine eller husmanskost kommer du att älska de färska ingredienserna, de noggranna förberedelserna och de olika menyvalen. Specialrestaurangerna betalar man en kuvertavgift på.

På Azamaras fartyg får du All Inclusive – god mat, och obegränsat med dryck

Ombord Azamaras fartyg gäller så kallad All Inclusive, dvs. att förutom all god mat, mineralvatten, specialkaffe och fina middagar så ingår även obegränsat med öl, vin, drinkar och starksprit under seglingen. Vissa premium brands kostar extra men utbudet som ingår är stort och bra.

Unna dig hälsa, skönhet och exotiska massagebehandlingar på spa. Prova akupunktur eller koppla av med yoga i solnedgången. Om du vill komma i form finns många fitness- och nutritionklasser ombord – gratis. På sköna pooldäck finns en joggingbana. För extra kostnad kan du även anlita en personlig tränare.

På däck på kryssningsfartyget AzamaraFAKTA
Längd: 181 m
Bredd: 25 m
Tonnage: 30 277
Hastighet: 18,5 knop
Antal gäster: 686
Besättning: 408
Renoverad: 2016

Läs mer om Azamara Journey ›› | Läs mer om Azamara Pursuit ››

Läs mer om rederiet Azamara ››

Passagerkapacitet:
Tonnage:
Längd:


DELA MED DINA VÄNNER:
DELA MED DINA VÄNNER:

Avreseort*

Stockholm
Köpenhamn


Resdatum*

5 november 2018 - 28 november 2018

Resenär 1

Observera att namnen måste stavas som i passet, tilltalsnamn med versaler!Kopiera uppgifter till nästa resenär

Pris per person

Om du reser ensam måste enkelhytt-/enkelrumstillägg under tillägg kryssas i (även om det bara är en förfrågan)

Club Continent Suite: På förfrågan
Balkonghytt: 82.900:- på förgrågan
Utsideshytt: 77.900:- på förfrågan

 • Enkelhyttstillägg
 • Avbeställningsskydd från Gouda RF, 5 % av beloppet som ska skyddas
 • Semesterförsäkring ERV, tillägg till hemförsäkringen
 • Uppgradering Business Class med Emirates 23.500:- tur/retur
Jag vill ha faktura och bokningsbekräftelse via vanlig postgång
Jag vill ha faktura och bokningsbekräftelse via epost
Ja, jag godkänner Club Eriks särskilda villkor*
Jag har tagit del av information om GDPR hos cluberiks.se

Liknande resor

Med Celebrity Millennium i Asien:
kryssning Hongkong – Singapore


13 februari - 2 mars 2020 | Hongkong – Vietnam – Thailand – Singapore

Följ med på denna kryssning från Hongkong till Singapore, med tre stopp i Vietnam och ett besök i Thailands huvudstad Bangkok på vägen. Allt utan att behöva packa upp väskan mer än en gång! Celebrity Millennium blir vårt hem under denna 14-nätterskryssning som ger oss fantastiska naturupplevelser, pulserande storstadsliv och härliga stränder.

Kina, Sydkorea och Japan –
kryssning med Celebrity Cruises


25 mars - 13 april 2020 | Shanghai - Seoul - Peking - Jeju Island - Osaka - Kobe - Fuji - Tokyo

Shanghai, Seoul, Peking, Tokyo - fantastiska metropoler med moderna neonbeklädda skyskrapor som alltid har nära till sin intressanta historia. Denna kryssning tar oss till ett Kina, Sydkorea och Japan i vårblom. Vi upptäcker "Koreas Hawaii", Kobebiffens hemstad och den heliga vulkanen Mount Fuji.

Med Celebrity Millennium i Asien
– kryssning i Japan och Sydkorea


7 - 21 april 2020 | Yokohama (Tokyo) - Mt Fuji - Osaka - Kobe - Kochi - Kagoshima - Busan - Aomori - Yokohama (Tokyo)

Bada i varma källor, besök vackra tempel och shoppa. Denna kryssning med Celebrity Cruises ger oss möjligheten att bekanta oss med den unika kulturen och maten i Japan. Självklart ges tid i metropolen Tokyo. Vår resa tar oss även till Sydkorea, för ett spännande stopp i landets näst största stad - Busan.

Kryssningar i Asien: Japan runt med Busan i Sydkorea – En färgrik upplevelse


8 - 25 oktober 2020 | Tokyo - Hiroshima - Mt Fuji - Kochi - Osaka - Kyoto - Hakodate - Aomori - Busan - Kagoshima

Kryssa runt Japan och besök Sydkorea. Upplev metropolen Tokyo, historiska Kyoto och Hiroshima. Bada i varma källor, besök vackra tempel, shoppa och bekanta er med den unika kulturen och maten.

Flodkryssning på Mekong – med högklassiga Heritage Line


28 oktober - 10 november 2020 | Ho Chi Minh City – Mekongfloden – Phnom Penh – Tonle Lake – Siem Reap

Följ med till flytande marknader, Kambodjas charmiga huvudstad Phnom Penh och upplev lämningarna från Khmerernas gamla rike - Angkor. Denna flodkryssning på Mekong, med det majestätiska fartyget Jayavarman, tar oss från livliga Ho Chi Minh City i Vietnam till Siem Reap i Kambodja.

Kryssning norra & östra Australien – Celebrity Eclipse från Singapore


21 november - 11 december 2020 | Singapore - Darwin - Cairns - Airle Beach - Newcastle - Sydney

Följ med till vackra och upplevelserika Australien, där Stora barriärrevet sträcker sig som ett pärlband längs kusten. Denna lyxiga och avslappnande kryssning med Celebrity Eclipse tar oss från metropolen Singapore till härliga Sydney. Natur i Darwin, stränder i Airlie Beach Whitsundays och regnskog i Cairns.

Kryssning från Singapore med Norwegian Spirit – upplev spännande Myanmar


1 - 16 januari 2021 | Singapore - Phuket - Yangon - Langkawi - Kuala Lumpur

Följ med oss ombord på Norwegian Spirit som genomgick en totalrenovering januari / februari 2020. Vi besöker mytomspunna platser, sagolika tempel och fantastiska paradisöar. Vår resa startar med att vi tillsammans upplever världsmetropolen Singapore. Vi kryssar sedan vidare till soliga Thailand, dolda turistpärlan Myanmar & vackra Malaysia! En helt fantastisk resa!