Följ med oss på denna fantastiska drömresa! Inledningsvis besöker vi Los Angeles, även kallat ”City of Angeles”. Här kan vi passa på att uppleva det glamourösa Beverly Hills, spännande Venice Beach eller kändistäta Hollywood. Det finns något för allas smak! Efter två härliga dagar här tar vi oss vidare mot Hawaii, närmare bestämt till huvudstaden Honolulu. Här slappnar vi av ordentligt, kanske njuter av livet på världskända stranden Waikiki Beach. Sen är det dags att kliva ombord på vårt hem de nästkommande två veckorna – Norwegian Jewel.

Under första delen av vår kryssning gör vi stopp på de tre öarna Maui, Kauai och Big Island som kan stoltsera med sina paradisstränder, tropiska skogar och majestätiska vattenfall. Efter vi upplevt Hawaii fullt ut kryssar Norwegian Jewel vidare till Söderhavet, som bjuder på självaste visionen av paradiset! Här besöker vi de fyra öarna Nuku Hiva, Moorea, Bora Bora och avslutningsvis Papeete där kryssningen avslutas och vi kliver av. Vi övernattar på Papeete innan vi flyger hem till Stockholm via Los Angeles, där vi har ett litet stopp. Sätt guldkant på tillvaron och följ med på denna magiska resa!


DELA MED DINA VÄNNER:

DATUM

Från
Till

PRIS PER PERSON, del i dubbelhytt/dubbelrum

Balkonghytt
Paket under produktion!

Avreseort

 • Stockholm
 • Köpenhamn
PROJEKTLEDARE
Josefine Stenberg
josefine.stenberg@cluberiks.se
08 – 20 55 00

I priset ingår

 • Club Eriks värd
 • Flyg Stockholm – Los Angeles Hawaii // Papeete – Los Angeles Stockholm, inkl. alla idag kända skatter & avgifter
 • 2 nätter på 4* hotell i Los Angeles inkl. frukost
 • Sightseeingtur i Los Angeles
 • 1 natt på 4* hotell i Honolulu inkl. frukost
 • 1 middag inkl. dryck i Honolulu
 • 14-nätters kryssning med Norwegian Jewel
 • Helpension ombord på Norwegian Jewel
 • Dryckespaket Premium Beverage Package
 • Speciality Dining Package (5 middagar)
 • Underhållning och aktiviteter ombord
 • Hamnavgifter, skatter & dricks ombord
 • 1 natt på 4* hotell i Papeete inkl. frukost
 • Sightseeingtur i Papeete
 • 1 natt på 4* hotell i Los Angeles inkl. frukost
 • Alla transfers enligt program
 • Club Eriks lojalitetsbonus på 2% av resans pris

Tillägg

Vi reserverar oss för slutförsäljning och eventuella förändringar i program och pris som ligger utanför vår kontroll.

DELA MED DINA VÄNNER:
PRIS PER PERSON, del i dubbelhytt/dubbelrum
Balkonghytt
Paket under produktion!
PROJEKTLEDARE
Josefine Stenberg
josefine.stenberg@cluberiks.se
08 – 20 55 00


KARTA

PRELIMINÄRA FLYGTIDER

DAG
FLYG
TIDER
FLYGTID
29 mars
Stockholm - Los Angeles
31 mars
Los Angeles - Honolulu
16 april
Papeete - Los Angeles
17 april
Los Angeles - Stockholm
landar 18 april

OBS! Flygtider kommer senare!


KRYSSNINGSSCHEMA

DAG
HAMN
ANKOMST
AVGÅNG
1 april
Honolulu (Oahu), Hawaii
-
- 18.00
2 april
Kahului (Maui), Hawaii
- 08.00
- 18.00
3 april
Nawiliwili (Kauai), Hawaii
- 08.00
-
4 april
Nawiliwili (Kauai), Hawaii
-
- 15.00
5 april
Hilo, Hawaii
- 08.00
- 18.00
6 april
Kona, Hawaii
- 18.00
- 18.00
7 april
Till havs
-
-
8 april
Till havs
-
-
9 april
Till havs
-
-
10 april
Till havs
-
-
11 april
Nuku Hiva, Franska Polynesien
- 08.00
- 17.00
12 april
Till havs
-
-
13 april
Moorea, Franska Polynesien
- 09.00
- 18.00
14 april
Bora Bora, Franska Polynesien
- 08.00
- 18.00
15 april
Papeete, Franska Polynesien
- 05.00
-
DELA MED DINA VÄNNER:

KARTA

DAGSPROGRAM

Dag 1 • 29 mar
Avresa från Sverige

Idag lämnar vi Sverige för att flyga vi till Los Angeles, även kallat ”The City of Angels”. Vid ankomst möter vi upp vår lokala guide och åker gemensamt till hotellet vi ska bo på i 2 nätter och checkar in.

LosAngeels - gata - palmer

Eftermiddag / kväll tid för egna aktiviteter.

Dag 2 • 30 mar
Los Angeles, USA

Morgonen i Los Angeles börjas med en härlig frukost på hotellet efterföljt av en spännande citytur med svensktalande guide. Eftermiddagen ägnas åt egna upptäckter i t.ex. det glamourösa Beverly Hills, spännande Venice Beach eller kändistäta Hollywood.

Dag 3 • 31 mar
Los Angeles, USA

Tidig morgon lämnar vi hotellet och beger till flygplatsen för vidarefärd till Hawaii. Vi landar i huvudstaden Honolulu mitt på dagen och beger oss till vårt hotell. Vi får några timmar att ”landa” innan vi  möts upp på kvällen för en gemensam middag.

Dag 4 • 1 apr
Honolulu (Oahu), Hawaii

Alla öar i ögruppen Hawaii har sin egen personlighet – men på Oahu finns lite av allt.
Det är inte den största av ögruppens bebodda öar, men här finns både delstatshuvudstaden Honolulu, berömda Waikiki Beach och Pearl Harbor.

Idag efter frukost checkar vi ut från hotellet och gör en sightseeingtur i staden som avslutas i hamnen där vi kliver på vårt hem de kommande två veckorna – rederiet Norwegian Cruise Lines fartyg Jewel of the Seas. Ombord njuter vi av lunch och tar del av fartygets alla faciliteter. Fartyget har flera restauranger, barer, spa, gym, och mängder av aktiviteter. På kvällarna bjuds det på underhållning i den stora teatern.

Klockan 18.00 lättar vi ankar!

Dag 5 • 2 apr
Kahului (Maui), Hawaii

Vårt första kryssningstopp gör vi i den lilla staden Kahului på ön Maui. Mauis världskända stränder lockar mängder med turister varje år för snorkling, surf eller lata dagar vid vattenbrynet. I land domineras öns södra del av Haleakala, den drygt 3 000 meter höga vulkankratern med bilväg hela vägen upp till toppen, vidunderlig utsikt och vandringsleder kors och tvärs genom månlandskapet. På sluttningarna betar kor och hästar, och har man tur träffar man på en Paniolo – en hawaiiansk cowboy.

Haleakala, Maui, Hawaii

Haleakala, Maui, Hawaii

Dag 6 - 7 • 3 - 4 apr
Nawiliwili (Kauai), Hawaii

Hawaiis nordligaste och äldsta ö har smeknamnet ”The Garden Island” och förtjänar det verkligen. Är du på jakt efter äventyr i vildmarken är Kauai ön för dig. Mängder av filmer har spelats in här, bland annat ”Jurassic Park”. Hit åker lokalbefolkningen själva för att få uppleva det vackra landskapet. Nawiliwili har fått sitt namn efter det speciella Wiliwili-trädet som växer här. Staden är utgångspunkten för spännande utflykter på ön.

Opaekaa Falls, Kauai, Hawaii

Opaekaa Falls, Kauai, Hawaii

Norwegian Jewel ligger i hamn över natten så här finns verkligen gott om tid att utforska vad ön har att erbjuda.

Dag 8 • 5 apr
Hilo, Hawaii

Den största ön i ögruppen heter också Hawaii men kallas för Big Island. Här möts ni av ett dramatiskt landskap med snöpudrade vulkantoppar, tropisk regnskog, grönskande färdglada växter och ljusblått hav vid palmklädda stränder.

Det fullt aktiva vulkanområdet på södra delen av ön är en nationalpark med vulkanen Kilauea i centrum. Här kan man gå på vandring i de ökenliknande lavalandskapen – men det gäller att ta det försiktigt mellan de glödheta lavaströmmarna.

Den grönskande staden Hilo har flera välbevarade historiska byggnader och är ett vackert exempel på Hawaiis unika arkitektur.

Rainbow Falls, Hilo, Hawaii

Rainbow Falls, Hilo, Hawaii

Dag 9 • 6 apr
Kona, Hawaii

I Kona på Big Islands soldränkta västkust finns några av Hawaiis mest intressanta historiska platser. Det var här som Captain Cook klev iland och senare blev dödad av lokalbefolkningen. Här finns även kända kaffeplantager och vidsträckta fruktträdgårdar med Macadamianötter.

Pu'uhonua O Hōnaunau National Historical Park, Big Island, Hawaii

Pu’uhonua O Hōnaunau National Historical Park, Big Island, Hawaii

Dag 10 - 13 • 7 - 10 apr
Till havs

Idag påbörjar vi vår färd mot ljuvliga Söderhavet. Under fyra dagar ombord kan vi njuta av allt vad fartyget har att erbjuda. Unna er en behandling på spa, träna på gymmet eller bara ha det skönt med en läskande drink i värmen på soldäck eller luta er tillbaka med en god bok på er egen balkong.

Dag 14 • 11 apr
Nuku Hiva, Franska Polynesien

När vi kliver av på den vulkaniska ön Nuku Hiva kommer det att kännas som att vi reser tillbaka i tiden. På den näst största ön i Franska Polynesien är det inte ovanligt att lokalbefolkningen passerar genom staden på hästryggen.

Ön erbjuder frodig skog, bördiga dalar, dramatiska vattenfall, heliga statyer (tiki) och branta basaltklippor som reser sig ståtligt upp ur havet. Här finns också vackra fridfulla stränder att besöka. Upptäck det fantastiska landskapet till fots längs minnesvärda vandringsleder eller varför inte följa med på en valskådningstur.

Nuku Hiva, Franska Polynesien

Nuku Hiva, Franska Polynesien

Dag 15 • 12 apr
Till havs

Denna dag tillbringas till havs. Passa på att smälta alla nya intryck medan ni är på väg mot er nästa söderhavspärla.

Dag 16 • 13 apr
Moorea, Franska Polynesien

Moorea är ett mycket omtyckt resmål, inte bara för oss från kallare breddgrader, utan även av Tahitis befolkning som gärna åker hit för att tillbringa sina lediga helger och semestrar. Det är de vackra vita stränderna och beskrivningen av ön som en enorm exotisk trädgård som lockar. Tropiska dofter, fantastiskt djurliv, vackra floder och vattenfall är några sevärdheter som finns här. Runt ön finns korallrev som gärna besöks av delfiner. Mooreas lagun är perfekt för olika typer av aktiviteter i vattnet; snorkling och dykning m.m. För den som föredrar vandring finns otroligt vackra vandringsleder att utforska.

Moorea Island, Franska Polynesien

Moorea Island, Franska Polynesien

Dag 17 • 14 apr
Bora Bora, Franska Polynesien

Välkommen till Bora Bora, denna mytiska och världskända ö. Här kombineras majestätiska berg, skulpterade av utslocknade vulkaner, med förtrollande undervattensmiljöer. Denna plats anses vara en av världens vackraste. Ön omges av ett rev med ytterligare en rad motus i den skimrande lagunen. Färgerna och det magiska ljuset som upplevs här är något exceptionellt och generationer av resenärer har tjusats av denna ö, som trots allt är relativt orörd av den moderna världen. I byarna Vaitape, Anau och Faanui bor endast tillsammans 4600 invånare och deras livsstil upplevs som lugn och idyllisk.

James Cook var här år 1777 och ön besöktes också av Louis Antoine de Bougainville år 1786, och bougainvillea, hibiskus och kokospalmer är några av de många växtarter som gör detta jordiska paradis så vackert.

Bora Bora är även ett shoppingens paradis som bjuder på ett varierande utbud. Ön är världskänd för sina konstgallerier och fina restauranter som samsas med butiker av mer traditionell karaktär där man kan köpa tahitiska pärlor, parfymer, oljor och vackert snidade souvenirer i trä.

Cyckla runt Bora Bora, Franska Polynesien

Cykla runt Bora Bora, Franska Polynesien

Dag 18 • 15 apr
Papeete, Franska Polynesien

Papeete är franska Polynesiens huvudstad och centrum utgörs av området kring hamnen, som är Söderhavets största, och hamnesplanaden. Mitt på ön sträcker sig de grönskande bergen högt över trädtopparna.

Idag kliver vi av fartyget och gör en guidad tur i staden innan vi checkar in för en natt på resort-hotell strax utanför Papeete. Kvällen är fri för egna upptåg. Ta en promenad på stadens boulevarder och besök den lokala marknaden, titta på surfare på longboards eller bara njut hotellets underbara faciliteter. Stränderna här består av mörk, finkornig lavasand.

Lavasandstrand, Papeete, Franska Polynesien

Lavasandstrand, Papeete, Franska Polynesien

Dag 19 • 16 apr
Papeete, Franska Polynesien

Tidig morgon är dags att lämna Söderhavet för denna gång. Vi flyger till Los Angeles där vi landar på kvällen lokal tid. Vi möts och tar in på hotell för en god natts sömn.

Dag 20 • 17 apr
Los Angeles, USA

Idag på morgonen har vi några timmar att spendera på egen hand i Los Angeles. Ta en promenad i hamnen och strandpromenaden innan vi åker till flygplasten för vidare hemfärd.

Dag 21 • 18 apr
Åter i Sverige

Idag anländer vi åter i Skandinavien. Utvilade och fulla av nya erfarenheter och fantastiska upplevelser.

DELA MED DINA VÄNNER:

Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line startades 1966 under namnet Norwegian Caribbean Line och var pionjärer med de första kryssningarna i Västindien.

Kryssningar för dig som uppskattar god mat och aktiviteter

Rederiet vänder sig till en publik som fokuserar på – förutom mat och god service – aktiviteter ombord. Om du uppskattar ett stort utbud av restauranger, levande musik, många aktiviteter och shower, är NCL ett bra alternativ.

NCL har 16 fartyg (från och med april 2018) i åtta fartygsklasser, antal gäster ombord varierar mellan 880 och 4 300 beroende på vilket fartyg du väljer att resa med.

Vi har ofta kryssningar med Norwegian Cruise Line från Dubai till Sydafrika och till Asiens mytomspunna platser, sagolika tempel och fantastiska paradisöar – exempelvis Thailand, den dolda turistpärlan Myanmar & vackra Malaysia!

Se filmen från vår egen fartygsvisning av Norwegian Getaway

 

Passagerkapacitet:
Tonnage:
Längd:


DELA MED DINA VÄNNER:
DELA MED DINA VÄNNER:

Avreseort*

Stockholm
Köpenhamn

Resdatum*

-

Resenär 1

Observera att namnen måste stavas som i passet, tilltalsnamn med versaler!Kopiera uppgifter till nästa resenär

Pris per person

Om du reser ensam måste enkelhytt-/enkelrumstillägg under tillägg kryssas i (även om det bara är en förfrågan)

Balkonghytt: Paket under produktion!

Vi reserverar oss för slutförsäljning och eventuella förändringar i program och pris som ligger utanför vår kontroll.

Jag vill ha faktura och bokningsbekräftelse via vanlig postgång
Jag vill ha faktura och bokningsbekräftelse via epost
Ja, jag godkänner Club Eriks särskilda villkor*
Jag har tagit del av information om GDPR hos cluberiks.se