Karibisk värme, grön regnskog och svalkande blått hav – denna kryssning har ett paradis för alla smaker.

Vi börjar kryssningen i Los Angeles och åker mot Mexiko med det fina kryssningsfartyget Norwegian Joy. Här besöker vi härliga semestermålet Cabo San Lucas med sina spektakulära vyer, provar det autentiska mexikanska köket i Mazatlan & förlustar oss i tropiska Puerto Vallarta.

Vi upplever även Puerto Quetzal i Guatemela som är landets största hamnstad och porten in till många av landets vackraste och mest fascinerande sevärdheter. Nästa stopp är Costa Rica med sina storslagna nationalparker och fascinerande regnskog som har ett fantastiskt djurliv. Resan
fortsätter till Panama där vi slussas genom kanalen som är ett mästerverk av ingenjörskonst och som fyllde 100 år 2014.

Innan vi når Miami som är kryssningens slutdestination besöker vi den pittoreska staden Cartagena i Colombia. Vi bjuds på unik kolonialarkitektur, lugna oaser och stränder med fängslande skönhet.

 


DELA MED DINA VÄNNER:

DATUM

Från 16 januari 2020
Till 3 februari 2020

PRIS PER PERSON, del i dubbelhytt/dubbelrum

Balkonghytt
PAKET UNDER PRODUKTION!

Avreseort

 • Stockholm
PROJEKTLEDARE
Jesper Fästh
jesper.fasth@cluberiks.se
08-20 55 00

I priset ingår

 • Club Eriks värd
 • Flyg Stockholm – Los Angeles//Miami – Stockholm inkl. alla idag kända skatter & avgifter
 • Samtliga transfers enligt program
 • 1 natt på 4* hotell i Los Angeles inkl. frukost
 • 16 nätters kryssning ombord på Norwegian Joy
 • Helpension ombord inkl. dryckespaket
 • Underhållning & en mängd aktiviteter ombord
 • Tillgång till det förstklassiga gymmet ombord
 • Hamnavgifter, skatter & dricks ombord
 • Club Eriks lojalitetsbonus på 2%

Tillägg

 • Enkelhyttstillägg utsideshytt:
 • Enkelhyttstillägg balkonghytt:
 • Avbeställningsskydd Gouda 5% av resans pris
 • Semesterförsäkring ERV

Vi reserverar oss för slutförsäljning och eventuella förändringar i program och pris som ligger utanför vår kontroll.

DELA MED DINA VÄNNER:
PRIS PER PERSON, del i dubbelhytt/dubbelrum
Balkonghytt
PAKET UNDER PRODUKTION!
PROJEKTLEDARE
Jesper Fästh
jesper.fasth@cluberiks.se
08-20 55 00


KARTA

PRELIMINÄRA FLYGTIDER

DAG
FLYG
TIDER
FLYGTID
16 jan
Stockholm - Los Angeles
2 feb
Miami - Stockholm
Åter i Sverige 3 feb

Paket är under produktion, flygtider kommer senare!

 


KRYSSNINGSSCHEMA

DAG
HAMN
ANKOMST
AVGÅNG
17 jan
Los Angeles, Kalifornien
-
- 15.00
18 jan
Till havs
-
-
19 jan
Cabo San Lucas, Mexiko
- 10.00
- 20.00
20 jan
Mazatlan, Mexiko
- 08.00
- 17.00
21 jan
Puerto Vallarta, Mexiko
- 08.00
- 18.00
22 jan
Till havs
-
-
23 jan
Till havs
-
-
24 jan
Puerto Quetzal, Guatemala
- 08.00
- 17.00
25 jan
Till havs
-
-
26 jan
Puerto Caldera (Puntarenas), Costa Rica
- 08.00
- 18.00
27 jan
Till havs
-
-
28 jan
Panamakanalen/Gatun Lake, Panama
- 07.00
- 23.59
29 jan
Transit Panamakanalen
-
-
30 jan
Cartagena, Colombia
- 11.00
- 19.00
31 jan
Till havs
-
-
01 feb
Till havs
-
-
02 feb
Miami, Florida
- 07.00
-
DELA MED DINA VÄNNER:

 

 

KARTA

DAGSPROGRAM

Dag 1 • 16 jan
Till Los Angeles, Kalifornien

Idag har det blivit dags att fly vinterns hårda grepp om Sverige. Med flyg reser vi från Stockholm till Los Angeles ”The City of Angels” i Kalifornien.

Väl framme möts vi av vår lokala representant för transfer till vårt hotell.
Kvällen spenderas som man själv önskar på egen hand.

LosAngeels - gata - palmer

Dag 2 • 17 jan
Los Angeles, Kalifornien

Efter hotellets härliga frukost checkar vi ut och tar oss gemensamt till hamnen och fartyget Norwegian Joy. Efter ombordstigningen serveras en god lunchbuffé ombord och fartyget lämnar hamnen klockan 15.00.

Packa upp, gör dig hemmastadd och ta dig tid att upptäcka fartyget i lugn och ro.

Ncl Joy Ship

 

Dag 3 • 18 jan
Till havs

Från Los Angeles kryssar vi mot Mexiko och soliga Cabo San Lucas.

Passa på att upptäcka allt vad vårt fina fartyg har att erbjuda. Njut av en kall öl i solen vid poolen, unna dig en spabehandling, gå på föreläsning och missa inte de fantastiska showerna som hålls varje kväll.

NCL Joy Concierge Lounge

Ncl Norwegian

Dag 4 • 19 jan
Cabo San Lucas, Mexiko

På spetsen av långa Baja California, med en av världens vackraste kustlinjer, ligger semesterorten Cabo San Lucas. Detta är stoppet för den som älskar härliga stränder och varmt soligt väder. Snorkla, simma och njut i värmen med en paraplydrink.

Cabo San Lucas i Mexiko

Dag 5 • 20 jan
Mazatlan, Mexiko

Kombinera en förstklassig badort med en stad med ett berömt kolonialt förflutet och du har Mazatlan. Smutta på en Margarita och njut av det autentiska mexikanska köket. Besök El Faro fyren som har den bästa utsikten över hela Mazatlan. Gamla stan i Mazatlan är ett pittoreskt kompendium av ädla 1800-tals byggnader och vackra torg. Strosa runt innan ni slår er ner på ett café för kopp kaffe.

Dag 6 • 21 jan
Puerto Vallarta, Mexiko

På västra Stillahavskusten i Mexiko anländer vi idag till Puerto Vallarta. Med sina vita sandstränder och sitt tropiska klimat men också med berg, djungel och tak med terrakottafärgat kakel så är det den mest pittoreska badorten i hela Mexiko.

Det finns gott om möjligheter för äventyrliga aktiviteter här men är man ute efter lata dagar i solen så finns det flera fina stränder bland annat Playa Mismaloya, Playa Los Muertos & Playa Palmares. Njut av lite mexikanska specialiteter som guacamole, nachos & en iskall Corona.

 

Dag 7-8 • 22-23 jan
Till Havs

Vi spendera två dagar till havs på väg mot Guatemala. Umgås med nya vänner, njut av den utmärkta servicen och ha det skönt. Varför inte starta dagen på gymmet och avsluta med en svalkande drink i solnedgången?

NCL Norwegian Cruise Line

Dag 9 • 24 jan
Puerto Quetzal, Guatemala

Ytterligare ett land i Mellanamerika att uppleva är Guatemala. Puerto Quetzal är landets största hamnstad och porten in till många av landets vackraste och mest fascinerande sevärdheter.

Norrut ligger stora plantager av kaffe och socker med utsikt över sjön Atitlan och de många vulkanerna i området. En annan trevlig tur är till landets gamla kolonialhuvudstad La Antigua. Denna charmiga stad ligger högt över havet och är världsarvslistad av UNESCO.

Antigua Guatemala

Dag 10 • 25 jan
Till havs

En dag till havs ombord härliga Norwegian Joy! Passa på att prova någon utav de populära specialrestaurangerna som erbjuds ombord på fartyget. En middag på Teppanyaki är en show för sig.

NCL Joy Teppanyaki

 

Dag 11 • 26 jan
Puerto Caldera (Puntarenas ), Costa Rica

Caldera är hamnen som servar semesterstaden Puntarenas på Costa Ricas västkust. Hit kommer huvudstadsborna från San José på semester och den livliga staden myllrar av restauranger, caféer och shoppingställen.

Costa Rica är ett relativt litet land men är ett av världens mest ekologiskt variationsrika. Landet som betyder just ”den rika kusten” tar upp ungefär 0,3 % av jordens yta men vi kan hitta ungefär 5 % av jordens alla växt- och djurarter här.

Från Puntarenas kan man göra spännande turer till både regnskog, vulkaner och kaffeplantager. Paddla kajak på floder, vandra i djungeln eller shoppa vackra souvenirer längs stränderna.

Costa rica veragua rainforest regnskog

Dag 12 • 27 jan
Till Havs

Idag har vi en dag till havs. Passa på att ta en drink och njut av utsikten i Observation Lounge.

NCL Joy Concierge Lounge

Panamakanalen/Gatun Lake, Panama
Dag 13 • 28 jan

När vi anländer till Gatun Lake kan alla gäster som bokat en utflykt gå av för ett oförglömligt äventyr  med inslag av vacker natur på väg till Colón, där gästerna kliver ombord på fartyget igen. Observera att endast gäster som bokat utflykter med rederiet kan stiga av vid Gatun Lake. Men alla är välkomna att utforska hamnen i Colón.

Dag 14 • 29 jan
Panamakanalen (Transit)

Vi ger oss in i Panamakanalen. Konstruktionen är bland de största och svåraste ingenjörsprojekt som någonsin genomförts.

Kanalen har ett mycket stort inflytande på sjöfarten eftersom fartyg inte längre behöver fara den långa och vådliga resan via Kap Horn, Sydamerikas sydspets.

De första idéerna till en kanal i Panama framfördes i mitten av 1500-talet men det första försöket att konstruera en kanal skedde år 1880 under franskt ledarskap. Efter att försöket fullständigt kollapsat, blev arbetet fullbordat av USA och kanalen kunde öppnas år 1914. Den 77 kilometer långa kanalen består av två konstgjorda sjöar, flera konstgjorda kanaler och tre grupper av slussar.

Panamakanalen

Dag 15 • 30 jan
Cartagena, Colombia

Den pittoreska staden Cartagena i Colombia lockar med salsamusik, pirathistoria och en mix av elegans och dekadens. Innanför stadens murar möts vi av typisk pastellfärgad kolonialarkitektur, vindlande gränder och romantiska katedraler. Den gamla delen av Cartagena utsågs år 1984 till Colombias första världsarv av UNESCO, och en promenad genom staden känns verkligen som en resa genom tid och rum.

Njut av en äkta colombianskt kaffe på en av de charmiga uteserveringarna, låt dig förtrollas av smyckesbutikernas vackra smaragder eller shoppa gediget läderhantverk.

Cartagena Colombia

Dag 16-17 • 31jan-1feb
Till havs

Sista dagarna till havs så passa på att nyttja de faciliteter som du kanske ännu inte provat ombord. Passa på ännu en gång att prova någon utav rederiets alla specialrestauranger. Varför inte en italiensk festmåltid på La Cucina medan ni blickar ut mot havet.

NCL Joy La Cucina Waterfront

 

Dag 18 • 2 feb
Miami, Florida

Idag på morgonen anländer vi till Miami och kliver av vårt fartyg för den här gången. Vi gör en gemensam stadstur innan vi tar oss till flygplatsen för hemfärd.

Dag 19 • 3 feb
Till Stockholm

Vi landar i Stockholm utvilade och fulla av nya erfarenheter och bekantskaper.

Välkomna hem!

DELA MED DINA VÄNNER:

Norwegian Joy

Så många olika sätt att bli inspirerade. Så många nya upplevelser. Så många spännande aktiviteter att avslöja. Välkommen ombord på Norwegian Joy!

Hitta din favoritplats ombord på Norwegian Joy när hon kryssar året runt från västkusten till Alaska, Mexikanska Rivieran och Panama Canal från Miami och Los Angeles. Njut av en kick som ingen annan när du tävlar i Go Cart mitt ute på havet. Fördjupa dig i en virtuell värld i Galaxy Pavilion. Skäm bort dig med lyx i de nya, rymliga och vackert inredda conciergehytterna. Njut av semesterupplevelser som gläder dina sinnen och lugnar din själ på Norwegian Joy.

Känn dig ett med havet på Waterfront, fartygets  långa utomhuspromenad. Där kan du upptäcka en ny restaurang eller bar varje dag och kväll!
Sätt dig ner och avnjut en hummerpasta på italienska La Cucina eller varför inte bara njuta av den fina utsikten.

Många olika middagsupplevelser på ett och samma fartyg! Ät som ingen annanstans till sjöss med all frihet och flexibilitet som Freestyle Dining erbjuder. Vad du än vill ha, Norwegian Cruise Line har något för alla. Njut av långa middagar där menyn varierar från kväll till kväll.

Flera barer & lounger med spännande inriktningar! På District Brew House erbjuds mer än 50 olika öl på flaska och 24 olika öl på tapp. Sippa på en Mojito i Sugarcane Mojito Bar. Eller prova viner i vinbaren The Cellars! Ta ditt glas, stifta nya bekantskaper och bara njut av livet!

Upplev showen Elements som är inspirerad av de fyra elementen – jord, vind, vatten och eld eller skratta mer än aldrig förr på Social – Comedy & Night Club.

Det finns många sätt att bli bortskämd på. Ett sätt är ett besök på fartygets spa, Mandara Spa®. Koppla av i Thermal Suite med ångbastu eller ett dopp i Vitality Pool. Kolla in saltrummet och koppla av i fartygets snörum. Eller helt enkelt bara njuta av en Hot Stone massage. Unna dig själv. Du förtjänar det!

Mini Suite (ca. 23 m² stor & balkong ca. 4 m² stor)

NCL Joy Mini Suite

The Haven 2 Bedroom Family villa
(ca. 55 m² stor & balkong ca. 5-11² stor)

NCL Joy Haven H4

The Haven by Norwegian ligger undangömt på toppen av fartyget, och erbjuder rederiets mest lyxiga, välutrustade boende samt 24-timmars butlerservice, concierge-service, privat soldäck m.m.

Klicka på länken för att läsa om fartygets alla hyttkategorier!

Passagerkapacitet:
Tonnage:
Längd:


DELA MED DINA VÄNNER:
DELA MED DINA VÄNNER:

Avreseort*

Stockholm

Resdatum*

16 januari 2020 - 3 februari 2020

Resenär 1

Observera att namnen måste stavas som i passet, tilltalsnamn med versaler!Kopiera uppgifter till nästa resenär

Pris per person

Om du reser ensam måste enkelhytt-/enkelrumstillägg under tillägg kryssas i (även om det bara är en förfrågan)

Balkonghytt: PAKET UNDER PRODUKTION!

 • Enkelhyttstillägg utsideshytt:
 • Enkelhyttstillägg balkonghytt:
 • Avbeställningsskydd Gouda 5% av resans pris
 • Semesterförsäkring ERV

Vi reserverar oss för slutförsäljning och eventuella förändringar i program och pris som ligger utanför vår kontroll.

Jag vill ha faktura och bokningsbekräftelse via vanlig postgång
Jag vill ha faktura och bokningsbekräftelse via epost
Ja, jag godkänner Club Eriks särskilda villkor*
Jag har tagit del av information om GDPR hos cluberiks.se