Strosa i det svalkande vattenbrynet när solen glittrar i vattnet och färgar himlen rosa-orange precis innan den försvinner bakom horisonten och upplev självaste visionen av paradiset. Att få se så mycket, bli så väl omhändertagen och umgås med så fina vänner, både gamla och nya. Att stillsamt kryssa mellan de polynesiska öarna ombord det lilla fartyget Pacific Princess, att bo i sin egen bungalow ovanför det turkosa vattnet på Moorea och njuta till fullo av känslan där vågorna får vagga er till sömns. Besök Franska Polynesiens öar Tahiti, Bora Bora, Moorea och många fler på denna fantastiska kryssning i Söderhavet från Papeete.

Vi vill visa er hur vår dröm ser ut. Följ med oss på vår fantastiska resa.

soderhavet moorea hilton


DELA MED DINA VÄNNER:

DATUM

Från 22 oktober 2020
Till 9 november 2020

PRIS PER PERSON, del i dubbelhytt/dubbelrum

Utsideshytt med fönster
95.000:-
Balkonghytt
99.000:-
Minisvit
105.000:- PÅ FÖRFRÅGAN!

Avreseort

 • Stockholm
 • Köpenhamn
PROJEKTLEDARE
Viktor Falk
viktor.falk@cluberiks.se
08-205500

I priset ingår

 • Club Eriks färdledare
 • Flyg Stockholm-Los Angeles/Papeete – Stockholm inkl. alla idag kända skatter och avgifter
 • Alla transfers till och från hotell/hamn/flygplats
 • 2 nätter på hotell i Los Angeles inkl. frukost
 • Citytur med lunch i Los Angeles med lokal guide
 • Kryssning 10 nätter ombord Pacific Princess i vald hyttkategori
 • Helpension ombord
 • Dryckespaket premier ombord med ett stort urval av öl,vin,sprit, kaffe, vatten, juice
 • Wifi ombord
 • Varierande underhållning och aktiviteter ombord
 • Hamnavgifter, skatter och dricks ombord
 • 3 nätter på Hilton Moorea i Over Water Bungalow inkl. frukost och middag, exkl. drycker
 • Båttransfer t/r
 • 1 natt på hotell i Papeete inkl frukost och middag

Tillägg

Vi reserverar oss för slutförsäljning och eventuella förändringar i program och pris som ligger utanför vår kontroll.

Enkelrum-/hyttsillägg balkonghytt: 55.000:-

Enkelrum-/hyttsillägg minisvitt: 60.000:-

DELA MED DINA VÄNNER:
PRIS PER PERSON, del i dubbelhytt/dubbelrum
Utsideshytt med fönster
95.000:-
Balkonghytt
99.000:-
Minisvit
105.000:- PÅ FÖRFRÅGAN!
PROJEKTLEDARE
Viktor Falk
viktor.falk@cluberiks.se
08-205500


KARTA

PRELIMINÄRA FLYGTIDER

DAG
FLYG
TIDER
FLYGTID
22 okt
Stockholm-Paris
06.00 - 08.45
2h45
22 okt
Köpenhamn - Paris
06.25 - 08.25
2h00
22 okt
Paris-Los Angeles
10.15- 12.55
11h30
24 okt
Los Angeles-Papeete
23.30 - 05.05+1
8h30
8 nov
Papeete-Los Angeles
08.20 - 18.30
8h05
8 nov
Los Angeles-Paris
21.00 - 16.45+1
10h50
9 nov
Paris-Stockholm
21.00 - 23.40
2h35

Hör av er till oss om ni önskar flyga från annan ort än Stockholm eller Köpenhamn.


KRYSSNINGSSCHEMA

DAG
HAMN
ANKOMST
AVGÅNG
25 okt
Papeete, Tahiti
- Ombordstigning
-
26 okt
Papeete, Tahiti
-
- 17.00
27 okt
Huahine
- 08.00
- 17.00
28 okt
Till havs
-
-
29 okt
Rangiroa
- 08.00
- 17.00
30 okt
Till havs
-
-
31 okt
Raiatea
- 07.00
- 22.00
1 nov
Bora Bora
- 08.00
-
2 nov
Bora Bora
-
- 17.00
3 nov
Moorea
- 08.00
- 17.00
3 nov
Papeete, Tahiti
- 20.00
-
4 nov
Papeete, Tahiti
-
-
DELA MED DINA VÄNNER:

KARTA

DAGSPROGRAM

22 okt
Avresa

Flyget till Los Angeles lämnar Stockholm Arlanda i arla morgonstund, med en mellanlandning i Paris. Nu börjar resan till Söderhavet, som trollbundit och fascinerat människor i alla tider. Ni kan se fram emot en plats på jorden synonym med lugn och ro och behagligt väder, samtidigt som den spektakulära naturen kommer att ge er minnen för livet. Dessutom, mycket av Sällskapsöarnas charm ligger i den leende och gästvänliga befolkningen.

Ni landar i Los Angeles på eftermiddagen lokal tid där ni möts av vår lokala representant som följer er till ert hotell.

LosAngeels - gata - palmer

23 okt
Los Angeles

Denna heldag i Los Angeles börjar med en härlig frukost på hotellet och sedan bär det av på en kort citytur med guide. Eftermiddagen kan ägnas åt egna upptäckter t.ex. det glamourösa Beverly Hills, spännande Venice Beach eller kändistäta Hollywood.

Resor till Hollywood Los Angeles

24 okt
Los Angeles

Dagen är fri för egna aktiviteter i Los Angeles. På kvällen är det transfer till flygplatsen, för att kliva ombord på flyget till Franska Polynesien. Det finns möjlighet att förvara bagaget på hotellet under dagen och kanske ta en sista promenad på stranden i Malibu där Hollywoodstjärnorna bor.

25 okt
Papeete. Tahiti

Ni landar på morgonen lokal tid i Franska Polynesiens huvudstad Papeete, beläget på ön Tahiti. Vår guide möter er på flygplatsen och med vår privata busstransfer tar vi oss till en närliggande hotellresort en härlig frukost och lite vila innan vi åker till hamnen och vårt fina fartyg Pacific Princess. Efter ombordstigning kan ni njuta av en läcker middag ombord.  Fartyget ligger kvar över natten i Papeete.

Söderhavet-tahiti-welcome

26 okt
Papeete, Tahiti

Idag möts vi utanför fartyget för en guidad stadstur i Papeete innan vi beger oss tillbaka till fartyget. På eftermiddagen lättar vi ankar. Fartyget som tar 600 passagerare ger en intim familjär känsla.

27 okt
Huahine

Huahine är en av Franska Polynesiens bäst bevarade hemligheter. Det är egentligen två öar, Huahine-Nui och Huahine-Iti (Stora Huahine och lilla Huahine), med en bro emellan. Huahine är bergig med många vikar. Högsta höjden är den utslocknade vulkanen Mont Turi. De som har besökt Huahine vittnar om en fullkomligt avkopplande atmosfär och självfallet är naturen och stränderna sagolika. Det är inte för intet som Huahine kallas för ”Den Vilda Ön”. En spännande turistattraktion är de nästan två meter långa ålar som kan beskådas och även matas från en bro som går över forsen där de trivs.

andrea söderhavet

28 okt
Till havs

Denna dag tillbringas till havs. Passa på att smälta alla nya intryck medan ni är på väg mot er nästa söderhavspärla.

Princess Cruices

 

 

29 okt
Rangiroa

Rangiroa betyder ”oändlig himmel” och är Tahitis största atoll. Den har mer än 240 ”motu”, småöar, med mer än hundra ”hoa”, små kanaler, som skiljer dem åt. Rangiroa anses vara en av världens bästa destinationer för dykning och den marina mångfalden saknar motstycke. Som ett pärlband ligger småöarna runt den djupa, turkosa lagunen. Fartygets båtar tar er till piren och väl där kan man strosa längs strandpromenaden, för att sedan ta ett dopp i det kristallklara vattnet. Vi rekommenderar å det varmaste att tillbringa en del av dagen på denna unika och underbara plats.

Paradisblomma i Söderhavet

 

30 okt
Till havs

Ytterligare en dags till havs ombord det fina fartyget Pacific Princess. Med endast ca 600 gäster ombord än känslan hemtrevlig och genuin. Njut av en läskande drink i värmen på soldäck eller luta er tillbaka med en god bok på er egen balkong.

Princess Cruises

Princess Cruises Couple at Sunset

31 okt
Raiatea

Raiatea är den heliga ön där templet marae Taputapuatea är beläget. Här samlades kungarna från alla öar för heliga ritualer och ön är också ett kulturellt och historiskt centrum för hela Polynesien. Utmärkande för ön är dess arkeologiska platser, vackra dalgångar med vattenfall och Aopomau River som är omgiven av tropisk djungel.

Idag har Raiatea den största andelen av befolkningen på Leeward Islands och ett besök i hamnstaden Uturoa bjuder på en livlig och färgstark marknad med konst-och hantverksbutiker längs vattnet.

Söderhavet

1 nov
Bora Bora

Välkommen till Bora Bora, denna mytiska och världskända ö. Här kombineras majestätiska berg, skulpterade av utslocknade vulkaner, med förtrollande undervattensmiljöer. Denna plats anses vara en av världens vackraste. Ön omges av ett rev med ytterligare en rad motus i den skimrande lagunen. Färgerna och det magiska ljuset som upplevs här är något exceptionellt och generationer av resenärer har tjusats av denna ö, som trots allt är relativt orörd av den moderna världen. I byarna Vaitape, Anau och Faanui bor endast tillsammans 4600 invånare och deras livsstil upplevs som lugn och idyllisk.

James Cook var här år 1777 och ön besöktes också av Louis Antoine de Bougainville år 1786, och bougainvillea, hibiskus och kokospalmer är några av de många växtarter som gör detta jordiska paradis så vackert.

Fartyget stannar här över natten och på kvällen kan man uppleva tahitiska dansföreställningar och njuta av en stor måltid med en cocktail eller två, samtidigt som solen går ned i horisonten.

hilton borabora söderhavet

2 nov
Bora Bora

Bora Bora är även ett shoppingens paradis som bjuder på ett varierande utbud. Ön är världskänd för sina konstgallerier och fina restauranter som samsas med butiker av mer traditionell karaktär där man kan köpa tahitiska pärlor, parfymer, oljor och vackert snidade souvenirer i trä.

strand beach karibien västindien

3 nov
Moorea

Moorea är ett mycket omtyckt resmål, inte bara för oss från kallare breddgrader, utan även av Tahitis befolkning som gärna åker hit för att tillbringa sina lediga helger och semestrar. Det är de vackra vita stränderna och beskrivningen av ön som en enorm exotisk trädgård som lockar. Tropiska dofter, fantastiskt djurliv, vackra floder och vattenfall är några sevärdheter som finns här. Runt ön finns korallrev som gärna besöks av delfiner. Mooreas lagun är perfekt för olika typer av aktiviteter i vattnet; snorkling och dykning m.m. För den som föredrar vandring finns otroligt vackra vandringsleder att utforska.

Strand i Maldiverna med klarblått vatten vit sand

Eftersom Moorea är ett utav våra favoritöar så kommer vi tillbaka och får uppleva Moorea på riktigt under tre härliga nätter efter kryssningen.

Cook Bay Moorea Söderhavet

4 nov
Moorea

Kryssningen är över och det är dags att åka tillbaka till Moorea och checka in i våra Over Water Bungalows på vår härliga resort Hilton Moorea.

Halvpension med frukost och middag ingår.

 

5 nov
Moorea

Vakna på morgonen och börja med ett dopp i det turkosa vattnet direkt från din bungalow.

Moorea Tahiti Söderhavet

6 nov
Moorea

En hel dag till att njuta av paridiset.

strand solnegång karibien västindien

7 nov
Moorea

Idag är det dags att checka ut och ta båten tillbaka till Papeete för en sista natt innan det är dags att flyga hem. Vi avnjuter en gemensam middag.

8 nov
Hemresa via Los Angeles

Tidig morgon flyger vi hem via Los Angeles och Paris.

9 nov
Åter i Norden

Ni landar i Paris sen eftermiddag lokal tid och tar vårt anslutande flyg till Stockholm, där ni landar på kvällen, utvilade och fulla av nya fantastiska erfarenheter och goda bekantskaper.

DELA MED DINA VÄNNER:

Princess – Pacific & Ocean

Pacific och Ocean Princess är två pärlor. Dessa underbara fartyg är visserligen små till storleken men ändå rika på inrättningar och utmärker sig genom en hel ängd aktiviteter ombord.

Koppla av vid poolen på däck eller låt er masseras i Lotus Spa.

På kvällarna kan ni njuta av ett rikligt utbud av maträtter i våra eleganta matsalar och restauranger med olika specialiteter, här finner ni också spektatkulär live-underhållning.

Fartygen har 200 balkonghytter så ni behöver inte missa en enda solnedgång.

Hytterna är ca 16 kvm stora. Balkonghytterna har balkonger mot havet på ca 4 kvm med tvår stolar och ett bord. Alla hytter har dusch, wc, garderob, tv och kassaskåp. Sviter finns i storlekarna 30 – 86 kvm.

Balkonghytt på Princess cruises – Ocean & Pacific

Passagerarakapacitet:   680
Tonnage:   30.200
Längd:   180 m

Passagerkapacitet:
Tonnage:
Längd:


DELA MED DINA VÄNNER:
DELA MED DINA VÄNNER:

Avreseort*

Stockholm
Köpenhamn

Resdatum*

22 oktober 2020 - 9 november 2020

Resenär 1

Observera att namnen måste stavas som i passet, tilltalsnamn med versaler!Kopiera uppgifter till nästa resenär

Pris per person

Om du reser ensam måste enkelhytt-/enkelrumstillägg under tillägg kryssas i (även om det bara är en förfrågan)

Utsideshytt med fönster: 95.000:-
Balkonghytt: 99.000:-
Minisvit: 105.000:- PÅ FÖRFRÅGAN!

Vi reserverar oss för slutförsäljning och eventuella förändringar i program och pris som ligger utanför vår kontroll.

Enkelrum-/hyttsillägg balkonghytt: 55.000:-

Enkelrum-/hyttsillägg minisvitt: 60.000:-

Jag vill ha faktura och bokningsbekräftelse via vanlig postgång
Jag vill ha faktura och bokningsbekräftelse via epost
Ja, jag godkänner Club Eriks särskilda villkor*
Jag har tagit del av information om GDPR hos cluberiks.se

Liknande resor

Kryssning med Celebrity Cruises
– Australien, Tasmanien & Nya Zeelands fantastiska öar


4 - 26 november 2020 | Sydney - Eden - Melbourne - Hobart - Dunedin - Christchurch - Wellington - Tauranga - Auckland

Följ med på vår resa och kryssning till Australien, Tasmanien och Nya Zeeland. Upplev metropolen Sydney, Australiens rika djurliv, goda viner, härliga stränder och vackra Nya Zeeland. En oförglömlig resa.

Rundresa i Australien och lyxkryssning runt Nya Zeeland med Celebrity Cruises


3 - 28 januari 2021 | Australien & Nya Zeeland

Upplev den ultimata kombinationen av Australien och Nya Zeeland. Rundresa till några av Australiens mest intressanta och iögonfallande platser och kryssning med Celebrity Solstice runt Nord- och Sydön på Nya Zeeland. Goda viner, metropolen Sydney, vacker natur, spännande djurliv, kultur.

Legendariska Sidenvägen – med tåg från Almaty till Ashgabat


31 mars - 14 april 2021 | Längs Sidenvägen genom färgstarka Kazakstan, Uzbekistan och Turkmenistan

Följ den legendariska Sidenvägen tillbaka i tiden. Vi tar oss genom tre färgstarka länder - Kazakstan, Uzbekistan och Turkmenistan - och besöker hela sju UNESCO världsarv. Njut av en fantastisk resa med vårt chartrade tåg, Orient Silk Road Express, i en av världens mest fascinerande regioner.