Välkommen till Club Eriks rundresor & kryssningar “Down Under” – Australien & Nya Zeeland

Med Club Eriks kompetenta färdledare får ni uppleva det bästa av både det rika djurlivet och vackra metropoler.

Australien och Nya Zeeland finns på de flestas önskelista att besöka. Så långt bort och så unikt men ändå så nära oss. Vi på Club Eriks har under många år gjort flera resor och kryssningar hit.

Vi har längre researrangemang med en rundresa i Australien där vi inledningsvis upplever Australiens rika djurliv, provsmakar några av Australiens absolut bästa viner och fortsätter till världsarvet Uluru (Ayers Rock) innan vi kryssar runt Nya Zeeland. Vi har även kortare resor där vi njuter av de vackra metropolerna Sydney, Adelaide, Melbourne och Auckland och besöker de närliggande Blue Mountains innan kryssningen.

Kryssningsfartyget Celebrity Solstice, vårt hem i nästan två veckor, lättar ankar för att runda Nya Zeeland och intressanta, natursköna stopp görs på både nord- och sydön och givetvis går fartyget in i det svindlande storslagna fjordlandskapet på Nya Zeelands sydkust. En sagolik kryssning.

De flesta av våra kryssningar runt nya Zeeland gör vi med Celebrity Cruises fartyg Solstice. Vi har även det mindre fartyget Azamara som kryssar i Australien och Nya Zeeland.

De flesta rederier finnas representerade här så fråga oss så hjälper vi er gladeligen att boka just er favorit.

Vi erbjuder alla våra kunder en lojalitetsbonus på 2 procent. Det gäller på alla paketerade reseupplevelser som du köper hos oss – men även på alla övriga kryssningspaket, om du vill resa på egen hand. Gäller alla upplevelser med avresa från den 1 januari 2017.

Läs mer och boka Asiens upplevelser.

Våra aktuella resor för dig som är intresserad av Australien & Nya Zeeland:

Jul och nyår med rundresa & kryssning i Australien & Nya Zeeland


16 dec 2017 - 3 jan 2018 | Australien & Nya Zeeland

Följ med och upplev metropolen Sydney • Australiens rika djurliv • viner • Nord- och Sydön på Nya Zeeland och kryssningsfartyget Celebrity Solstice.

Kryssning Bali – Sydney med Australiens väst- och sydkust med Azamara


16 jan - 11 feb 2018 | Bali och Australiens västra och södra kust

Tre avkopplande dagar på Bali innan vi kliver ombord på vårt favoritfartyg Azamara som tar oss till Australiens exotiska väst- och sydkust. Världens mest avlägsna städer och platser som lockar med vackra vyer & unika upplevelser. Vi avslutar i Sydney.

Kryssning & lilla rundresan i Australien & Nya Zeeland – Sommar “Down Under”


17 jan - 4 feb 2018 | Australien & Nya Zeeland

Följ med på vår lilla rundresa och kryssning. Upplev metropolen Sydney, Australiens rika djurliv, goda viner, Nord- och Sydön på Nya Zeeland och kryssningsfartyget Celebrity Solstice.

Rundresa Australien & Nya Zeeland – Vår stora resa “Down under” med natur & kultur


23 januari - 20 februari 2018 | Australien & Nya Zeeland

Följ med på vår rundresa och upplev metropolen Sydney, Australiens rika djurliv, goda viner kryssning till Nord- och Sydön på Nya Zeeland med kryssningsfartyget Celebrity Solstice.

Rundresa i Australien & lyxkryssning runt Nya Zeeland – Upplev naturen och kulturen på bästa sätt!


28 okt – 23 nov 2018 | Australien & Nya Zeeland

Rundresa och kryssning: metropolen Sydney, Australiens rika djurliv, goda viner. Vi upplever Nord- och Sydön på Nya Zeeland på kryssningsfartyget Celebrity Solstice.

Rundresa Australien & lyxkryssning Nya Zeeland – Upplev naturen på bästa sätt!


20 januari - 15 februari 2019 | Australien & Nya Zeeland

Rundresa och kryssning: metropolen Sydney, Australiens rika djurliv, goda viner. Vi upplever Nord- och Sydön på Nya Zeeland på kryssningsfartyget Celebrity Solstice.