Rundresor & kryssningar ”Down Under” – Australien & Nya Zeeland

– unikt djurliv, storslagna storstäder, milsvida naturmiljöer

Så långt bort och så unikt, men ändå så bekant. Australien och Nya Zeeland finns på mångas önskelista att besöka och vi på Club Eriks har under många år gjort flera resor och kryssningar hit. Följ gärna med oss nästa gång och upplev dessa länder som har så oändligt mycket att erbjuda.

På våra längre resor upplever vi Australiens rika djurliv, provsmakar några av Australiens absolut bästa viner och ser spännande naturfenomen som världsarvet Uluru (Ayers Rock), innan kryssningen runt Nya Zeeland. På Nya Zeeland görs intressanta och natursköna stopp på både nord- och sydön, och givetvis går fartyget in i det svindlande fjordlandskapet på landets sydkust. På våra kortare resor njuter vi av de vackra metropolerna Sydney, Adelaide, Melbourne och Auckland, och besöker de närliggande Blue Mountains, innan kryssningen. De flesta rederierna finns representerade i området men vi på Club Eriks genomför våra resor främst med Celebrity Cruises fartyg Solstice, eller med Azamara.

 

Vi erbjuder alla våra kunder en lojalitetsbonus på 2 procent och det gäller på alla paketerade reseupplevelser som du köper hos oss.
Gäller alla upplevelser med avresa från den 1 januari 2017.

Club Eriks aktuella resor och kryssningar till Australien och Nya Zeeland:

Den perfekta kombinationsresan – rundresa i Australien & kryssning runt Nya Zeeland med Celebrity


9 november – 5 december 2019 | Australien & Nya Zeeland

Resan med Australien och Nya Zeeland i en perfekt kombination! Vi startar med en rundresa i Australien och upptäcker landets goda viner, spännande naturfenomen och metropolen Sydney. Vi kliver sedan ombord på Celebrity Solstice och upplever nord- och sydön på Nya Zeeland med en kryssning.

Kryssning till Papua Nya Guinea
– paradisöar, Brisbane & Sydney


8 - 26 januari 2020 | Brisbane - Alotau - Kitava - Rabaul - Kiriwina - Conflict Islands - Sydney

Unika Papua Nya Guinea har några av jordens mest orörda platser och på denna kryssning får vi uppleva unik kultur, grönskande regnskog, korallrev och vita stränder bland paradisöar som Kitava, Kiriwina och Conflict Islands. Resan startar i Brisbane på Australiens solkust och avslutas på bästa sätt i Sydney.

Rundresa i Australien & sagolik kryssning runt Nya Zeeland med Celebrity Solstice


27 januari - 20 februari 2020 | Australien & Nya Zeeland

Rundresa i Australien till Kangaroo Island, vindistriktet Barossa Valley, Ayers Rock, naturfenomenet Blue Mountains.. Vi avslutar i Sydney där vår lyxkryssning med Celebrity Solstice tar vid. Vi upplever syd- och nordön på Nya Zeeland med bland annat Fjordland National Park, Tauranga och Auckland.

Kryssning norra & östra Australien – Celebrity Eclipse från Singapore


21 november - 11 december 2020 | Singapore - Darwin - Cairns - Airle Beach - Newcastle - Sydney

Följ med till vackra och upplevelserika Australien, där Stora barriärrevet sträcker sig som ett pärlband längs kusten. Denna lyxiga och avslappnande kryssning med Celebrity Eclipse tar oss från metropolen Singapore till härliga Sydney. Natur i Darwin, stränder i Airlie Beach Whitsundays och regnskog i Cairns.