Club Eriks resor inom vårt vackra Sverige
– djupa skogar, anrika traditioner & kulinariska läckerheter

Inte behöver man åka utomlands för att se och upptäcka fantastiska sevärdheter, naturfenomen, UNESCO världsarv och spännande kultur. Även avlånga Sverige, som är det geografiskt femte största landet i Europa, bjuder fantastiska möjligheter till detta här på hemmaplan. Följ med oss runt i landet med buss, tåg och båt och avnjut en klimatsmart ”hemester”!

Premiumupplevelser med kunnig värd

Vi på Club Eriks väljer med omsorg ut de upplevelser vi presenterar och våra resor håller hög kvalitet med en personlig omtanke. Följ med till världsarvet Hälsingegårdarna i Hälsingland, till fantastiska Höga Kusten eller till Storsjöns skärgård i Jämtland. Vi adderar ständigt nya upplevelser från norr till söder. På samtliga våra svenska upplevelser följer en Club Eriks värd med under resan.

Tillbaka till Norden.

Club Eriks lojalitetsbonus

Vi erbjuder alla våra kunder en lojalitetsbonus på 2 procent och det gäller på alla paketerade reseupplevelser som du köper hos oss.
Gäller alla upplevelser med avresa från den 1 januari 2017.

Club Eriks aktuella resor inom Sverige

Dagsutflykt till Skoklosters slott & Sigtuna


27 oktober | Uppland - Skokloster - Sigtuna

Njutbar dagsutflykt med privatvisning av Skoklosters slott, ett av Europas finaste barockslott och rundvandring i historiska, mysiga Sigtuna samt lunch i Steninge slottsby. Allt tillsammans med Club Eriks populära guide Inger Inkan Andersson.

Club Eriks Järvsöweekend – en pärla i Hälsingland


20 - 22 november 2020 | Järvsö

Under denna fullmatade weekend kommer vi att äta både traditionellt och futuristiskt, dricka franskt och lokalt, njuta av anrika Järvsöbadens servis och nya spa. Dessutom får vi oss till livs historien om konungariket Helsingland.

Kryssning runt Östersjön med Royal Caribbean – St. Petersburg, Helsingfors, Tallinn och Visby


18-25 juli 2021 | Stockholm - St. Petersburg - Helsingfors - Tallinn - Visby - Stockholm

Ge dig något att se fram emot!
Vi är glada att återigen kunna presentera en äkta kryssning på Östersjön nästa sommar med Royal Caribbeans Jewel of the Seas. Under denna sjudygnskryssning besöker vi St. Petersburg med övernattning, Helsingfors, Tallinn och sommarpärlan Visby. I vårt fördelaktiga pris ingår det mesta, dessutom en heldagsutflykt i St. Petersburg. Försäkra dig om en plats redan nu.
Skulle du oroas av det rådande hälsoläget så kan du avboka utan några som helst kostnader innan den 30 april nästa år.