Den ultimata reseupplevelsen med Club Eriks i Sydamerika

Sydamerikas mest intressanta, mytomspunna och iögonfallande platser & regioner upplever ni på bästa sätt med våra kryssningar.  Sydamerika har allt! Kritvita stränder, varmt hav, höga bergstoppar, djup djungel och snöklädda glaciärer. Från Västindien i norr till Ushuaia i söder.

Kryssa till exklusiva Punta del Este i Uruguay, storartade Patagonien och Falklandsöarna. Runda Eldslandet och Kap Horn till det chilenska fjordlandskapet och upplev Peru med det fantastiska underverket Machu Picchu högt uppe bland Andernas toppar.

Dansa tango i Buenos Aires i Argentina, en blandning av europeisk elegans och sydamerikansk hetta och puls. Festa loss under den världskända Karnevalen i Rio de Janeiro i Brasilien och svalka er med en läskande drink under lata dagar på en paradisstrand på Ilhabela eller Buzios.

Alla rederier har kryssningar i Sydamerika och de går året runt.  Celebrity och Princess Cruises rundar kontinentens sydspets under vinteråret och kryssar genom Panamakanalen höst och vår. Azamara och Oceania passar de som vill resa med de små exklusiva fartygen till de mest unika platserna. Vi har även segelfartygen Starclippers och Sea Cloud för de varmare vattnen och paradisöarna.

Missa inte chansen att kliva iland på Antarktis med Hurtigrutens expeditionsfartyg MS Fram som även gör expeditionsresor på Amazonas.

Vi erbjuder alla våra kunder en lojalitetsbonus på 2 procent. Det gäller på alla paketerade reseupplevelser som du köper hos oss – men även på alla övriga kryssningspaket, om du vill resa på egen hand. Gäller alla upplevelser med avresa från den 1 januari 2017.

Läs mer och boka en upplevelse med Club Eriks färdledare.

Våra aktuella resor & kryssningar för dig som är intresserad av Sydamerika:

Vår populära resa till Argentina & Chile med Kap Horn-kryssning


3 jan – 24 jan 2018 | Chile – Kap Horn – Uruguay – Argentina

För sjunde året i rad genomför vi vår populära Kap Horn-kryssning. Resan inkluderar bland annat Santiago, Montevideo, Pampas & Buenos Aires.

Söderhavets pärlor! Påskön & Franska Polynesien


14 jan - 6 feb 2018 | Peru – Påskön & Franska Polynesien

Vi startar i Peru och seglar väster ut mot Söderhavets pärlor! Vi besöker unika Påskön med sina världskända och mytomspunna statyer och fortsätter till Franska Polynesiens paradisöar.

Spektakulär kryssning i Sydamerika till Antarktis med Celebrity Infinity vintern 2018


17 jan – 5 feb 2018 | Argentina – Antarktis – Falklandsöarna – Uruguay

Ombord på det fantastiska kryssningsfartyget Celebrity Infinity gör vi en njutbar och spektakulär kryssning ner till Antarktis. Vi får också uppleva Falklandsöarna, Uruguay och Argentina.

Kryssning Antarktis & Argentina – med Hurtigruten till 66:e breddgraden syd


22 jan – 11 feb 2018 | Argentina - Antarktis

Oavsett vilka andra delar av världen du tidigare har varit på är Antarktis garanterat helt annorlunda. En isolerad kontinent med storslagen natur. Följ med på Hurtigrutens kryssning vintern 2018.

Kryssning i Sydamerika från Chile och Ecuador genom Panamakanalen till Karibien


14 mars 2018 – 3 april 2018 | Chile – Peru – Ecuador – Panamakanalen – Caymanöarna – Florida

En spännande sydamerika-kryssning som börjar med tre dagar i Santiago i Chile. Vi gör stopp i Peru, Ecuador och fortsätter via Panamakanalen till Karibiska havet och avslutar i Florida. En av resans höjdpunkter är mästerverket Panamakanalen.

Azamara Pursuit genom Panamakanalen & underverket Machu Picchu


19 nov - 6 dec 2018 | Miami - Colombia - Panamakanalen - Lima - Cusco - Sacred Valley - Machu Picchu

Ombord lyxfartyget Oceania Insignia reser vi genom Panamakanalen till Peru

Vår populära resa runt Kap Horn- kryssning från Chile till Argentina


2 - 23 jan 2019 | Chile – Kap Horn – Uruguay – Argentina

För åttonde året i rad genomför vi vår populära Kap Horn-kryssning. Resan inkluderar bland annat Santiago, Montevideo, Pampas & Buenos Aires.

Spektakulär kryssning i Sydamerika till Antarktis med Celebrity Infinity vintern 2019


30 jan – 18 feb 2019 | Argentina – Antarktis – Falklandsöarna – Uruguay

Ombord på det fantastiska kryssningsfartyget Celebrity Infinity gör vi en njutbar och spektakulär kryssning ner till Antarktis. Vi får också uppleva Falklandsöarna, Uruguay och Argentina.